Voiko rakkauden löytää Tinderistä?

Heippa!

Tiedättekö sen ikävän tunteen, kun on kipeänä ja kaikki turhauttaa, kun ei oikeastaan voi tehdään yhtään mitään? Noh, itselläni on tällä hetkellä juuri sellainen fiilis. Tulin viikonlopun aikana kipeäksi ja flunssa on vain pahentumassa, eli jee hurja vappu tulossa! Sitä ennen pitäisi oikeasti parantua, koska olen menossa lauantaina Cheekin keikalle (Elastinen voisi jäädä kotiin) ja odotan tätä keikkaa tietenkin todella paljon (#cheekforever)!

 

Tällainen sairastelu harmittaa erityisen paljon siksi, että päivätyön aloitettuani olin päässyt todella hyvään treenirytmiin. Ensimmäistä kertaa elämässäni minulla on ollut säännöllisiä rutiineja ja nautin niistä. Olen lähes koko ikäni opiskellut ja ollut opiskelun ohessa vuorotöissä, joten elämä on ollut jokseenkin kaaottista. Nyt sain kuitenkin mukavan rytmin elämääni ja olen treenannut 4-6 kertaa viikossa ja olo on ollut mitä mahtavin! Olenkin miettinyt, että mitä ihmettä ihmiset tekevät arki-iltaisin, jos eivät käy harrastamassa? Eikö aika käy pitkäksi sohvalla? Nyt ärsyttää, ettei pääse liikkumaan sairastelun vuoksi ja farkut puristavat. Olin alkukuusta kulmien microbladingissa (ei saa hikoilla viikkoon) ja reissussa Berliinissä, minkä vuoksi en ole päässyt säännöllisesti treenaamaan noin kuukauteen. Yritän psyykata itseäni, että tämä on vain väliaikaista, mutta kyllä te varmasti tiedätte sen turvonneen ja lässähtäneen tunteen, se ei todellakaan ole miellyttävä!

Microblading-kulmat paranemisvaiheessa

Päivän asu parin viikon takaa

Mitäs minulle sitten kuuluu tämän sairastelumasennuksen lisäksi? Erosin vuoden alussa 1,5 vuoden suhteesta ja muutimme helmikuussa Nasun kanssa pieneen, mutta kauniisti remontoituun yksiöön tähän keskustan tuntumaan. Aloin laskemaan, että 2015-2017 aikana olen asunut kuudessa eri osoitteessa, mikä varmaan kertoo hieman levottomasta luonteestani. 😀 Minulla tuntuu myös miehet vaihtuvan kuin sukat ja pysyvän elämänkumppanin löytäminen tuntuu olevan lähinnä vitsi! Olen nyt 29-vuotiaana eronnut neljästä kunnon suhteesta ja tuntuu, ettei erot enää tunnu missään, kun on jo tällainen eroamisen ammattilainen. Onhan se aina pysäyttävää, kun joutuu käymään eromyllerrystä läpi ja tässäkin tapauksessa jouduin luopumaan ja muuttamaan yhteisestä kodistamme ja aloittamaan uudestaan toisessa kodissa. Eroihin liittyy tietynlaista haikeutta ja menetettyjen yhteisten unelmien särkymistä, mutta olen monet kerrat päässyt toteamaan, että aina löytyy joku uusi ja elämä jatkuu. Turha sitä kauaa on surkutella, ei muuta kuin Tinder päälle ja uusille treffeille! 😀 En ole missään nimessä kylmä tai tunteeton ihminen, mutta olen vain joutunut toteamaan, että tuleen makaaminen ei auta yhtään mitään. On rohkeaa uskaltaa erota, koska liian moni jää huonoon suhteeseen vain tavan vuoksi tai sen takia, että pelkää olla yksin. Olen myös jokaisen eron jälkeen ollut todella helpottunut ja muutaman kuukauden jälkeen ollut todella onnellinen, koska yleensä suhteen lopussa sitä on jo niin loppu, että toivoisi kaiken olevan jo ohi. Itselläni parasta lääkettä eroon on uusiin ihmisiin tutustuminen ja esimerkiksi juuri Tinder on toiminut loistavasti tässä asiassa, se on tuonut sopivasti jännitystä elämään. Olen vuosien 2014-2017 aikana käynyt treffeillä noin 30 eri Tinder-miehen kanssa ja nyt ehdin käydä kolmilla Tinder-treffeillä, kunnes matchasin ihanan miehen kanssa. Enää en ole Tinderissä ja olemme tapailleet 1,5 kuukautta, mutta nyt otetaan päivä kerrallaan, ei höntyillä ja toivotaan parasta tämän suhteen kanssa. 🙂 Täytyy kuitenkin sen verran hehkuttaa, että kyllä tämä alkuhuuma on vaan niin ihanaa, kun ei malttaisi olla toisesta erossa ja kaikki nyt vaan on yksinkertaisesti ihanaa! Olen kaksi edellistä suhdettani löytänyt Tinderin kautta ja todellakin liputan Tinderin puolesta, koska ainakin itselläni se on toiminut todella hyvin. En käy juuri koskaan baareissa ja olen muutenkin aika antisosiaalinen, joten Tinderin kaltaisissa paikoissa olen elementissäni, kun pääsen ensin kirjoittamisen välityksellä tutustumaan toiseen. Luulen, että liian moni nainen tyrkyttää siellä itseään liikaa tai on yli-innokas, minkä vuoksi miehet saattavat pelästyä tai käyttäytyä muuten törkeästi. Toki Tinderistäkin löytyy niitä beetauroksia, jotka yrittävät pelata naisia, mutta itse en matchaa näitä sankareita. Olen muutenkin suhtautunut Tinderiin aika rennosti, höpöttelen eri miesten kanssa niitä näitä ilman sen kummempaa agendaa. Jos joku on vaikuttanut hauskalta ja itsevarmalta, olen tavannut aika matalalla kynnyksellä. Harmi vaan, että useimmiten ihmiset ovat livenä jotain muuta kuin ovat antaneet ymmärtää. Onneksi samana päivänä voi jo kuitenkin matchata jonkun paljon hauskemman tyypin kanssa ja joka päivähän Tinderiin liittyy uusia sinkkuja. Itsellänikin on tullut monta kertaa niitä ns. kuivia kausia Tinderissä, kun samat naamat pyörii ja kaikki on nähty. Sitten, kun alat olemaan jo epätoivoinen, tulee vastaan joku ihana, jota et olisi koskaan voinut odottaa, eli ei kannata luopua toivosta! 🙂 Minulle ei tietenkään ole tärkeintä löytää heti eron jälkeen uutta kumppania tai se ei muutenkaan ole elämäni prioriteetti numero yksi, mutta onhan se tietenkin mahtavaa, jos pääsee jakamaan elämäänsä toisen ihmisen kanssa. Olisi myös hölmöä olla antamatta itselleen mahdollisuutta rakastua ainostaan siksi, että on juuri eronnut. 🙂

 

Löysin Berliinistä oman ikäni 😀

 

EDIT 12.1.2018: Olemme eronneet jo keväällä 2017, mutta halusin säilyttää tämän postauksen, koska ajatusmaailmani rakkauden löytämisestä on edelleen sama. 😊

pipari

13 vastausta artikkeliin “Voiko rakkauden löytää Tinderistä?”

 1. Kiva kun kirjoittelet taas, sulla olikin jossain kohtaa pidempi tauko! 🙂 Onko sulla vielä sitä mustaa pikkukoiraa, jonka hankit pari (?) vuotta sitten? Et ainakaan ole häntä aikoihin maininnut eikä instassakaan ole kuvia näkynyt.

  • Koirani Hilla on muuttanut maalle sukulaiseni luokse, koska ei sopeutunut asumaan kerrostaloon. Todella ikävä juttu, mutta parempi näin Hillalle. 🙂

 2. Mä en vaan voi ymmärtää ihmisiä jotka hyppii suhteesta toiseen. Mulle ois ihan järkyttävä ajatuskin ja toisaalta en ikinä myöskään ottaisi miestä joka on juuri eronnut. Eihän siinä ole mitään mahdollisuutta tuntea itseään, oppia edellisestä suhteesta ja päästä oikeasti yli. Ehkä siksi näiden suhteista toiseen hyppijöiden suhteet eivät onnistukaan kun pohja on niin huonolla tolalla. Ehkä mun ei tarvikaan ymmärtää mutta tuntuu että onko tuollainen ihminen oikeasti koskaan rakastunut?

  • No huh huh, nyt kyllä tulee kylmää kyytiä! Enpä tiedä mitä tähän oikein sanoisi, näet selvästi asiat vain täysin eri tavalla kuin minä. Mun mielestä on ihan älytöntä jumiutua ajatukseen, että pitäisi olla vain yhdessä pitkässä suhteessa, jossa yritetään ja yritetään, kunnes vihataan toista ja itsensä on kadottanut täysin. Totta kai pitää tehdä kaikkensa suhteen eteen, eikä vain luovuttaa, mutta täytyy myös olla itselleen rehellinen ja päättää suhde, jos kokee sen parhaaksi ratkaisuksi. Tottakai voisin olla yksin, mutta mun mielestä on hauskaa höpistä jossain Tinderissä. Ja minkäs mä sitten sille voin, jos ihastun johonkin? En yhtään ihmettele, että eron jälkeen ihastuu helposti, koska eron pointtinhana juuri on se, että tunteet on kuollu toiseen, eli ei siinä vaiheessa enää tunnu pahalta olla toisen kanssa! Mun mielestä on myrkyllistä rypeä itsesäälissä seuraavan vuoden erosta ja sulkea potentiaaliset kumppanit ulkopuolelle. Mun mielestä ei ole mitään oikeaa tapaa surra tai oppia suhteista. Ihminen muutenkin oppii itsestään ja ihmissuhteistaan jatkuvasti, ei sitä välttämättä tarvitse mitään vuoden suruaikaa. Ensimmäisen kuuden vuoden suhteeni jälkeen ajattelin, etten koskaan voi rakastaa ketään samalla tavalla tai ottaa ketään elämääni, mutta tässä sitä ollaan. Eli vaikka sä näet asian noin, niin toivottavasti et sorru epäilemään, etteikö muut kykenis aidosti rakastamaan, vaikka tilanne olisikin ihan erilainen kuin itselläsi! 🙂

 3. Iloa ja rakkautta elämääsi!! ☺️ Oletko edelleen ystävä exiesi kanssa? Kaipaatko tai muisteletko heitä? Koska tunnut olevan herkkä tyyppi ja herkkikset on parhaita! ☺️ Me ollaa samanikäsii ja mul on ollu kaks hyvää suhdetta ja toisessa olen edelleen! Mut kyl mä muistelen ja juttelen nykyisen kanssa näistä ja sillee hyvällä. ☺️ Mul oli rankkoi hetkii edellisen kaa, mut sit mä ymmärsin kuitekin et ne oli hyvii juttui silti ja tiedän et hän voi hyvin toisel puolel suomee..olis kyl hauska nähdä livenä hänet..mut en tiedä hänestä..ajatteleeko yhtä diipisti kauniisti ku mä..luulen niin..mut ymmärtääkö puoliso hänellä sitä..silti hymyilen ☺️Onks sulla vinkkii ? Jotenkin ne ihmiset on aina sydämessä silti ☺️

  • Suhteet eksiin ovat varmasti kaikilla hyvin henkilökohtaisia ja erilaisia – niin kuin ihmissuhteet ylipäänsä. En siis osaa sanoa miten kannattaa oman eksän kanssa toimia, mutta itse pyrin katsomaan eteenpäin ja keskittymään nykyisiin ihmissuhteisiin. 🙂

 4. Kiva kun kirjoittelet taas!! 🙂 Ja kulmatkaan ei ole enää niin pahat kuin Snäpissä hajoilit, kuvissa ainakin näyttäisi olevan hyvät. 🙂

  • Kiitos! 🙂 Mun mielestä kulmista tuli tosi kivat. Ovat vielä vähän eriparia, mutta kesällä menen vahvistukseen ja siellä täytyy sitten korjata. 🙂

 5. Moikka!!

  Mahtavasti Onnea pyöreistä vuosista!!
  Sulla on postauksessa hienoja pointteja!

  -ystävällisesti terkuin Jukka ☺️

 6. Piiiiitkästä aikaa taas eksyin blogiisi 🙂 Vakkarilukija jo vuosien takaa! Ihana asenne sulla! Tinder on paras. Itsekin sieltä löysin tämän nykyisen aviomieheni.

 7. Todella surullinen ajatustapa sulla 🙁 Ei suhteet ole mitään kertakäyttötavaraa.

 8. Sulla on aivan ihanan rento ja älykäs luonne! Tai just semmonen ettei kelaile liikaa ja tekee just niinkun itse haluaa. Vastasit kans tosi hyvin tokalle kommentoijalle! Hyvä asenne😏 Mitä sitä turhia jäädä oottelemaan jos mukavanolonen jäbä astuu kuvioihin. Aika kuluu kuitenki koko ajan ja mä haluan ainakin nauttia joka hetkestä, pitää hauskaa ja käyttää kaiken ajan mitä mulle on suotu☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 13
Tykkää jutusta