Pulkkamäkeä ja snapchatia

Mulla on takana aivan ihana viikonloppu! Lauantaina oli pakko käydä pulkkamäessä, koska oli aivan loistava sää ja ihana puuterilumi. Kävin ihan tätä pulkkailua varten ostamassa pulkan ja sitä pulkkaa sitten saikin metsästää eri liikkeistä, koska ilmeisesti muutkin olivat innostuneet lumesta. 😀 Pulkkamäessä oli aivan mielettömän hauskaa ja se käy ihan liikunnasta, kun kapuaa mäkeä edestakaisin ylös. Kannattaa edes kerran talvessa käydä leikkimässä lumessa, koska itselläni tuli siitä ainakin todella hyvä mieli ja muistuu lapsuusajat.

 

20161112_191830

20161112_103555-220161112_10422920161112_104302

Pulkkamäen jälkeen kävin tekemässä salitreenin ja illalla kävin syömässä Esplanadilla Rosterissa. Ruoka oli aivan mahtavaa, tosin aika suolaista vegaaniruokaa. 😛 Alkupalaksi tilasin artisokkaa, sieniä ja yuzua. Pääruoaksi söin paahdettua punajuurta kvinoan, mangoldin ja munakoison kanssa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, oli todella herkullista. Annokset sai tietenkin myös gluteenittomana.
20161112_204947

20161112_211134
Epäilyttävän näköinen presentaatio tässä annoksessa. 😀

Sunnuntaina kävin syömässä kiinalaisessa buffetissa, mikä on mun guilty pleasure. On ihan parasta, että nykyään melkein kaikissa kiinalaisbuffissa on myös sushia ja sitähän tulee sitten vedettyä ihan kaksin käsin! Sen jälkeen söin vielä irtokarkkeja, kun kävin katsomassa Trollit leffan siskon lapsien kanssa. Suosittelen muuten tuota leffaa, oli yllättävän hauska ja sisälsi myös aikuisille suunnattua huumoria. Olen ollut pienenä ihan fanaattinen trollifani ja kannoin joka paikassa mukanani trollejani. Rakkain trollini oli kuitenkin Kupla niminen trolli, jonka sain 5-vuotiaana joululahjaksi isältäni. Myös Kupla oli tietenkin mukana leffassa! 😀

img-20161112-wa0021
Minä ja Kupla menossa nukkumaan. 😀

Illalla kävin vielä spinnailemassa ja teki aika tiukkaa pitää keskivartaloa kasassa, kun vatsa rötkötti kaikista herkuista. Vaikka olisi tehnyt mieli jäädä kotiin röhnöttämään sohvalle, olin todella iloinen, että tuli lähdettyä treenaamaan. Ikinä ei harmita tehty treeni, vaan juuri se tekemättä jäänyt!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille! 🙂 Huom! Kaikki snapchattia käyttävät muistakaa seurata Fitfashionia snapchatissa tunnarilla fitfashionfi, koska mä oon tällä viikolla snappailuvuorossa, eli 14-20.11! Päivitän omia höpinöitä ja treenijuttuja sinne monta kertaa päivässä. 🙂 Mun oma snapchat on elinahilla ja instagram löytyy samalla nimellä.

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Pulkkamäkeä ja snapchatia”

 1. Moikka! Löysin sun blogin kun seurasin sun viikkoa FitFashionin snäpistä😉

  Mun oli pakko tulla kommentoimaan tänne ja kertomaan, miten ihanaa ja helpottavaa on kun löytää samanhenkisiä ihmisiä. Voin samaistua tosi moniin asioihin sun kanssa, enkä aina tajua, että niin voi oikeasti ollakin. En ole ainoa ihminen maailmassa, joka kokee samanlaisia vaikeuksia tai ajatuksia elämässä.

  Tarkoitan tässä mm. syömishäiriövammaisuutta ja antisosiaalisuutta😄 Oon ite ihan sairaalan puolella sairastanut anoreksiaa, mutta kun kuuntelin ja katsoin sun snäppejä, niin sain rohkeutta myöntää itselleni, että olen edelleenkin aika syömishäiriöinen. Ei siihen tarvita aina ammattilaisen diagnoosia. Ja mulla on aina ollut semmoinen olo, että syömishäiriöstä ei pääse ikinä lopullisesti eroon. Kaikki ne kalorimäärät, omat mitat ja tunteet mitä on joskus oppinut ja kokenut, ei noin vain voi kadota.

  Mun syömishäiriö on vaan muuttanut muotoaan. Enää en halua näyttää luurangolta (ei pahalla…). Haluan näyttää sporttiselta, mutta rasvattomalta. Haluan olla pienikokoinen, mutta lihaksikas. Haluaisin osata syödä tosta noin vain, milloin vain, mitä vain, kenen kanssa vain ja ilman kalori-, makroravinne tai vitamiinitietoutta. Ilman ahdistusta!

  Mä oon kanssa ollut ylipainonen koko lapsuuden aina 13-vuotiaaseen saakka, kunnes aloin laihduttamaan omin päin. En itsekään omien kokemusten varjolla ymmärrä ihmisiä, jotka eivät tee ylipainolleen mitään. Voin vaikka vannoa, että heille laihdutus on jopa helpompaa kuin mulle, koska oon normaalipainonen. Mun kroppa ei hevilläkään luovuta lopuista rasvoistaan.

  Tästä tulee nyt tosi pitkä kommentti. Romaani jopa😂 Mutta haluan vielä kommentoida sun ns. antisosiaalisuutta Oon aina ollut vähän introvertti, samalla salaa toivoen olevan luokan hauskin ja suosituin tyyppi. Mut oon kuitenkin tosi, tosi itsenäinen. Välillä jopa itsekäs. Mut se johtuu vaan siitä, etten jaksa enää tuhlata mun aikaa ja energiaa ihmisiin, jotka ei tuo mun elämään mitään iloa, tukea, uutta. Haluan kehittää itseäni. Oon pyöriny todella huonoissa piireissä nuorempana ja myös sellasissa, mitkä ei oikeasti tuonut mun elämään mitään, ei mitään. Mutta kai niistäkin jotain oppi. Kannattaa olla mieluummin yksin kuin huonossa seurassa. Pätee niin kaverisuhteissa kuin parisuhteessa. Tai miksei myös työpaikkaan. Mitä järkeä tehdä sellaista työtä, mikä ei kehitä sua, vie sua eteenpäin elämässä tai tuo onnellisuutta sun elämään. Työ on kuitenkin sellainen asia, jota tehdään melkeenpä koko elämän. Mulla on esimerkiks kaveriporukka pienentyny jonkin verran, koska en dokaa enää, ja suurin osa mun kavereista edelleen käy baareissa joka viikonloppu, eikä ne myöskään ymmärrä mun fitnesstouhuilua. Välillä sitä tuntee itsensä yksinäiseksi ja ulkopuoliseksi.

  Mutta mä voisin kyllä nyt lopettaa. Kun on arka ja itselle tärkeä aihe kyseessä, niin ei tee mieli vain olla hiljaa😂 Mutta jatkan kyllä ehdottomasti Pipari (vai Elina?🤔) sun oman Snapchat-tilin seurailua!😊👌 Ihan parhautta kun jaksat tehdä niin monta videopätkää putkeen ja pohtia diipimpiä asioita.

  Ps. latasin Tinderin sun innoittamana, mutta en vielä osaa sanoa tuleeko tästä mitään…😂😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta