Mihin se syksy katosi?

Moikka!  🙂

Syksy on vierĂ€htĂ€nyt ihan Ă€lyttömĂ€n nopeasti ja aikani on mennyt töissĂ€, treenatessa ja kouluhommia vĂ€sĂ€tessĂ€. Huomaan joka ilta nĂ€pyttĂ€vĂ€ni koneen edessĂ€ koulutehtĂ€viĂ€ ja olenkin ottanut ihan Ă€lyttömĂ€n loppukirin opiskeluissa. Jossain vaiheessa meinasin jo jĂ€ttÀÀ opiskelut kesken ja vaihtaa alaa, koska opiskelun sovittaminen työnteon ohelle tuntui niin vaikealta, eikĂ€ koulutusohjelma tuntunut enÀÀ omalta. Olin pitĂ€nyt liikaa ”vĂ€livuosia” opiskelusta ja tuntui todella vaikealta kiriĂ€ opinnoissa. Sain kuitenkin viime talvena ihan Ă€lyttömĂ€n motivaatiopuuskan ja otin itseĂ€ni niskasta kiinni. Nyt olen omistanut kaiken vapaa-aikani opiskelulle ja kohta voin huokaista helpotuksesta, koska jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, valmistun liiketalouden tradenomiksi englanninkielisestĂ€ koulutusohjelmasta tammikuussa 2017. Kaikki on kiinni enÀÀ kahdesta kirjanpidon kurssista, joita olen epĂ€toivoisesti yrittĂ€nyt suorittaa tĂ€ssĂ€ viimeiset pari vuotta. 😀 Jos voin jonkun vinkin antaa opintonsa aloittaville, niin ÄLÄ JÄTÄ MITÄÄN KURSSEJA ROIKKUMAAN! SillĂ€ hetkellĂ€ saattaa tuntua, ettei voisi vĂ€hempÀÀ kiinnostaa, mutta sen minkĂ€ taakseen jĂ€ttÀÀ, sen edestÀÀn löytÀÀ. Ihan oikeasti! Ajattelin aina kirjanpidon kursseista, ettĂ€ ”teen ne sitten joskus”. No se joskus tuli koko ajan vaikeammaksi ja vaikeammaksi, kun koulutusohjelmani sisĂ€ltökin ehti muuttua ja puuttuvia, vanhentuneita kursseja oli haastavaa yrittÀÀ suorittaa.

img_20160917_204157
MĂ€ oon taas tummahiuksinen!

Me kÀytiin lokakuussa laivalla. :)

img_20161006_101551Marraskuun lopulla aloitan uudessa työpaikassa ja on ihana tunne vuosien opiskelun ja osa-aikatyön jĂ€lkeen saada kokopĂ€ivĂ€inen ja vakituinen oman alan työ. 🙂 Olen super innoissani siitĂ€, ettĂ€ saan kerrankin tasaisen rytmin elĂ€mÀÀni, eikĂ€ tarvitse enÀÀ tehdĂ€ vuorotyötĂ€. PÀÀsen treenaamaan vaikka joka ilta ja viikonloppu, eikĂ€ tarvitse enÀÀ sÀÀtÀÀ vuorotyön aikataulujen kanssa. Sitten mulla on myös illat aikaa bloggailla, jej! Saatan kevÀÀllĂ€ hakea vielĂ€ opiskelemaan, mutta opiskelun toteuttaisin työn ohessa. Uskon, ettĂ€ koskaan ei voi olla liian kouluttautunut ja itsellĂ€ni on herĂ€nnyt aivan uudenlainen tiedonjano ja opiskeluinto. Jossain vaiheessa motivaatio oli hukassa, mutta onneksi se on löytynyt. Avomieheni on inspiroinut ja puskenut minua opiskelemaan ja olen siitĂ€ hĂ€nelle todella kiitollinen. En halua kouluttautua lisÀÀ paremman palkan vuoksi, vaan itseni haastamisen ja stimuloimisen vuoksi. Saa nĂ€hdĂ€ mitĂ€ ensi kevĂ€t ja syksy tuo tullessaan. Toki uusi työ voi viedĂ€ mennessÀÀn, mutta uskon tekevĂ€ni maisteritutkinnon ainakin jossain vaiheessa. 🙂 En tiedĂ€ vielĂ€kÀÀn mikĂ€ minusta tulee isona, mutta ehkĂ€ se valkenee joku pĂ€ivĂ€. 😉

img_20161009_194006
Kokeilin vitsillĂ€ miltĂ€ tuntuu nostaa 200kg. 😀

img_20160903_144731img_20160918_154842

Tiesikö muuten kaikki snappailijat, ettĂ€ Fitfashion löytyy Snapchatista nimellĂ€ Fitfashion.fi? Oma snĂ€ppitilini on Elinahilla, joten ei muuta kun seuraamaan! Fitfashionilla on nyt vaihtunut vuoroviikottain snappaaja ja Pipari pÀÀsee puikkoihin viikolla 46, eli kaikki Piparin maailmalaiset seuraamaan Fitfashionia 14-20.11. 😉

pipari

2 vastausta artikkeliin “Mihin se syksy katosi?”

  1. Onpa kiva kuulla et oot saanut uutta tuulta opintoihisi. Iso peukku!! Ittekin innostuin kovasti just viime talvena ja samaten parisuhteen tukemana. 🙂 en ehkĂ€ sanoisi, ettĂ€ mieheni olisi erityisesti koittanut motivoida minua opiskelemaan, mutta hĂ€n sanoo aina sen ratkaisevan sanan, ettĂ€ ”kyllĂ€ sĂ€ pystyt ”, kun itseĂ€ masentaa ja ahdistaa. Se on auttanut kyllĂ€ tosi paljon, et joku on ollut rinnalla ja uskonut minuun! 🙂

    • Kumppanin tai perheen tuki on ainakin itselleni todella tĂ€rkeĂ€ juttu. Tosi ihana kuulla, ettĂ€ myös sun mies on ollut sun tukena. MĂ€ epĂ€röin itseĂ€ni tosi usein monissa ja jutuissa ja tuntuu tosi hyvĂ€ltĂ€, kun joku antaa sen extrabuustauksen sanomalla, ettĂ€ mĂ€ pystyn siihen! Voi kun pystyisi aina itsekin vakuuttamaan itsensĂ€. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
TykkÀÀ jutusta