Bia Brazil trikoot ovat parhaimmat

Heippa! ūüôā

Kerroin viime kes√§n√§ t√§ss√§ postauksessa ostaneeni Bia Brazilin trikoot musta-vihre√§n√§ ja niille k√§vi heti niin ik√§v√§sti, ett√§ ne ratkesivat haaroista. N√§pp√§r√§n√§ tytt√∂n√§ (what?) kursin rei√§n kasaan ja sen j√§lkeen housut ovat pysyneet moitteettomina. Halusin talvella ostaa toiset Bia Brazilit musta-pinkkin√§, mutta ne olivat loppuunmyyty. Halusin toiset sen takia, koska en halunnut pest√§ trikoita jokaisen treenin j√§lkeen ja tuntui h√∂lm√∂lt√§ kuluttaa yhti√§ housuja puhki k√§ytt√§m√§ll√§ niit√§ p√§ivitt√§in, kun voisin tasoittaa rasituksen ja k√§yt√∂n kahdille housuille. Odotin ja odotin sek√§ laitoin my√∂s Body Actionille kysely√§ housuista. Lupasivat t√§ydennyst√§ maalis-huhtikuulle, mutta vasta hein√§kuussa Bia Brazileista tuli myyntiin uusi malli juurikin pinkki-mustana. P√§ivitin valehtelematta joka p√§iv√§ Body Actionin sivut, jotta kukaan ei nappaisi housuja ennen minua! ūüėÄ Ostin syksyll√§ ep√§toivoisena Gina Tricotista pinkki-mustat treenitrikoot isolla ”work out” tekstill√§ toisiksi treenip√∂ksyiksi, mutta eih√§n niit√§ voi edes k√§ytt√§√§. Ne ovat todella ohutta ja heikkoa materiaalia ja niist√§ kuultaa kaikki l√§pi. Noh, ne trikoot j√§iv√§t sitten kotip√∂ksyiksi. √Ąl√§ siis osta niit√§!

Blockfest 628

Uudet Bia Brazilit olivat tyyliltään hieman erilaiset; vyötärökaistale on nykyään leveämpi ja edessä on pinkki osio. En ymmärrä minkä takia pinkkiä ei lisätty myös taakse vyötärökaistaleeseen, koska se olisi paljon imartelevampi. Logo ja materiaali ovat edelleen samat, eli materiaalina on 88% polyamidi ja 12% elastaani. Koko oli ennen one size 32-42, mutta uusissa on maininta one size 36-40. Varmaan uudella kokomerkinnällä on haluttu laskea reklamaatioiden määrää, jos trikoot ovat olleet joillekkin liian suuret tai revenneet liian isokokoisilla.

Hinta on laskenut vanhasta 79.90 eurosta 69.90 euroon. Edelliset Bia Brazilit ovat pysyneet todella hyvinä, vaikka olen valehtelematta käyttänyt niitä viimeisen vuoden  aikana vähintään 5 kertaa/vko niin salilla, jumpissa kuin kävelylenkeillä. Eli trikoot ovat joutuneet todella kovalle kulutukselle ja kestäneet monet pesukerrat. Toki jonkun verran nyppyä on tullut, mutta lähinnä vyötärön kohdalle (joutunut liialliseen venytykseen? :D). Myöskään logo ei ole lähtenyt irti, vaikka toki jonkinlaista kulumista on tullut. Huono puoli on se, että näillä pöksyillä en ole pystynyt juoksemaan tai pelaamaan salibandya, koska minulla housut valuvat. Ehkä johtuu siitä, ettei näissä ole vyötärökiristystä? Toinen huono puoli on se, että kumartuessa näistä näkyy hieman läpi, mutta ei todellakaan niin pahasti, kuin joistakin housuista. Välillä on todella kiusallista treenata jonkun tytön takana, kun näkee hänen leopardikuvioiset alushousut ihan selkeästi (apua!).

Sanoisin Bia Brazileiden olevan parhaat trikoot, joita olen koskaan k√§ytt√§nyt, koska ne ovat √§lytt√∂m√§n mukavat jalassa, mutta pit√§v√§t samalla kropan ja etenkin vatsan kasassa napakkuudellaan. Trikoot ovat sopivan korkeavy√∂t√§r√∂iset, joten niit√§ ei tarvitse kiskoa yl√∂s jatkuvasti. Rakastan arkik√§yt√∂ss√§ Now and Then ja Dr. Denim farkkulegginsej√§, joten jos tykk√§√§t n√§ist√§, tykk√§√§t varmasti treenatessa Bia Brazileista. Olen n√§hnyt vain muutamalla kanssatreenaajalla Bia Brazilit ja olen ihmetellyt miksi niit√§ ei n√§y enemp√§√§. Onko logolliset trikoot out vai ovatko n√§m√§ trikoot etenkin nuorille liian kalliit, kun nyky√§√§n ketjuliikkeist√§ saa trikoot parilla kympill√§. N√§m√§ ovat kuitenkin sellaiset trikoot, ett√§ kun niit√§ kerran kokeilee, ei voi en√§√§ k√§ytt√§√§ mit√§√§n lirutrikoita! Mielest√§ni n√§iss√§ kohtaa hinta- ja laatusuhde, mik√§ on todella harvinaista en√§√§ miss√§√§n tuotteissa. Ja ei, t√§m√§ postaus ei ole mill√§√§n tavalla sponssattu, haluan vilpitt√∂m√§sti suositella n√§it√§ trikoita etenkin kaikille muodokkaille naisille, jotka kaipaavat mukavia treenitrikoita. ūüôā Ajattelin itse ostaa n√§m√§ jossain vaiheessa viel√§ t√§ysin mustana ilman mink√§√§nlaisia logoja, joita voisin k√§ytt√§√§ sitten joskus, jos kyll√§styn logoihin. Pelk√§√§n n√§iden yht√§kki√§ loppuvan myynnist√§ ja sitten joudun taas palaamaan huonoihin trikoihin. Tied√§ttek√∂ sen tunteen, kun teill√§ on jokin lempparivaate ja joudutte pelk√§√§m√§√§n sit√§ p√§iv√§√§, kun ne hajoavat ja loppuvat? Min√§ el√§n sen tunteen kanssa p√§ivitt√§in! ūüėÄ

gooseberry 013

gooseberry 016

 

bia brazil 073

gooseberry 033

Onko teillä kokemusta Bia Brazileista?

pipari

4 vastausta artikkeliin “Bia Brazil trikoot ovat parhaimmat”

  1. Biat on ihan kivat materiaaliltaan, mutta xs-kokoiselle liian isot :/ Olis kiva jos ne tekis pienemm√§nkin mallin noista p√∂ksyist√§, jotka vastais vaikka kokoa 30-34 ūüôā

    • Joo aika hassua tosiaan, ett√§ heill√§ ei ole kahta tai kolmea eri one size kokoa. Luulisi heid√§nkin haluavan laajemman asiakaskunnan. ūüôā

  2. Moikka!
    Suosittelisin kokeilemaan niken paksumpikankaisia treenitrikoita! Mulla on siniset ja ne on tosi freesit! Maksaa hieman, mutta toimii ja eikä näy läpi kyykätessä!! Ihanaa ja valoisaa syksyä teille!!! Olen seurannut blogiasi jo vuodesta 2011 ja olet kyllä ollut ihana inspiraatio!! Luetko enää elämäntaitokirjoja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta