Bia Brazil trikoot ovat parhaimmat

Heippa! 🙂

Kerroin viime kesĂ€nĂ€ tĂ€ssĂ€ postauksessa ostaneeni Bia Brazilin trikoot musta-vihreĂ€nĂ€ ja niille kĂ€vi heti niin ikĂ€vĂ€sti, ettĂ€ ne ratkesivat haaroista. NĂ€ppĂ€rĂ€nĂ€ tyttönĂ€ (what?) kursin reiĂ€n kasaan ja sen jĂ€lkeen housut ovat pysyneet moitteettomina. Halusin talvella ostaa toiset Bia Brazilit musta-pinkkinĂ€, mutta ne olivat loppuunmyyty. Halusin toiset sen takia, koska en halunnut pestĂ€ trikoita jokaisen treenin jĂ€lkeen ja tuntui hölmöltĂ€ kuluttaa yhtiĂ€ housuja puhki kĂ€yttĂ€mĂ€llĂ€ niitĂ€ pĂ€ivittĂ€in, kun voisin tasoittaa rasituksen ja kĂ€ytön kahdille housuille. Odotin ja odotin sekĂ€ laitoin myös Body Actionille kyselyĂ€ housuista. Lupasivat tĂ€ydennystĂ€ maalis-huhtikuulle, mutta vasta heinĂ€kuussa Bia Brazileista tuli myyntiin uusi malli juurikin pinkki-mustana. PĂ€ivitin valehtelematta joka pĂ€ivĂ€ Body Actionin sivut, jotta kukaan ei nappaisi housuja ennen minua! 😀 Ostin syksyllĂ€ epĂ€toivoisena Gina Tricotista pinkki-mustat treenitrikoot isolla ”work out” tekstillĂ€ toisiksi treenipöksyiksi, mutta eihĂ€n niitĂ€ voi edes kĂ€yttÀÀ. Ne ovat todella ohutta ja heikkoa materiaalia ja niistĂ€ kuultaa kaikki lĂ€pi. Noh, ne trikoot jĂ€ivĂ€t sitten kotipöksyiksi. ÄlĂ€ siis osta niitĂ€!

Blockfest 628

Uudet Bia Brazilit olivat tyyliltÀÀn hieman erilaiset; vyötÀrökaistale on nykyÀÀn leveÀmpi ja edessÀ on pinkki osio. En ymmÀrrÀ minkÀ takia pinkkiÀ ei lisÀtty myös taakse vyötÀrökaistaleeseen, koska se olisi paljon imartelevampi. Logo ja materiaali ovat edelleen samat, eli materiaalina on 88% polyamidi ja 12% elastaani. Koko oli ennen one size 32-42, mutta uusissa on maininta one size 36-40. Varmaan uudella kokomerkinnÀllÀ on haluttu laskea reklamaatioiden mÀÀrÀÀ, jos trikoot ovat olleet joillekkin liian suuret tai revenneet liian isokokoisilla.

Hinta on laskenut vanhasta 79.90 eurosta 69.90 euroon. Edelliset Bia Brazilit ovat pysyneet todella hyvinÀ, vaikka olen valehtelematta kÀyttÀnyt niitÀ viimeisen vuoden  aikana vÀhintÀÀn 5 kertaa/vko niin salilla, jumpissa kuin kÀvelylenkeillÀ. Eli trikoot ovat joutuneet todella kovalle kulutukselle ja kestÀneet monet pesukerrat. Toki jonkun verran nyppyÀ on tullut, mutta lÀhinnÀ vyötÀrön kohdalle (joutunut liialliseen venytykseen? :D). MyöskÀÀn logo ei ole lÀhtenyt irti, vaikka toki jonkinlaista kulumista on tullut. Huono puoli on se, ettÀ nÀillÀ pöksyillÀ en ole pystynyt juoksemaan tai pelaamaan salibandya, koska minulla housut valuvat. EhkÀ johtuu siitÀ, ettei nÀissÀ ole vyötÀrökiristystÀ? Toinen huono puoli on se, ettÀ kumartuessa nÀistÀ nÀkyy hieman lÀpi, mutta ei todellakaan niin pahasti, kuin joistakin housuista. VÀlillÀ on todella kiusallista treenata jonkun tytön takana, kun nÀkee hÀnen leopardikuvioiset alushousut ihan selkeÀsti (apua!).

Sanoisin Bia Brazileiden olevan parhaat trikoot, joita olen koskaan kĂ€yttĂ€nyt, koska ne ovat Ă€lyttömĂ€n mukavat jalassa, mutta pitĂ€vĂ€t samalla kropan ja etenkin vatsan kasassa napakkuudellaan. Trikoot ovat sopivan korkeavyötĂ€röiset, joten niitĂ€ ei tarvitse kiskoa ylös jatkuvasti. Rakastan arkikĂ€ytössĂ€ Now and Then ja Dr. Denim farkkulegginsejĂ€, joten jos tykkÀÀt nĂ€istĂ€, tykkÀÀt varmasti treenatessa Bia Brazileista. Olen nĂ€hnyt vain muutamalla kanssatreenaajalla Bia Brazilit ja olen ihmetellyt miksi niitĂ€ ei nĂ€y enempÀÀ. Onko logolliset trikoot out vai ovatko nĂ€mĂ€ trikoot etenkin nuorille liian kalliit, kun nykyÀÀn ketjuliikkeistĂ€ saa trikoot parilla kympillĂ€. NĂ€mĂ€ ovat kuitenkin sellaiset trikoot, ettĂ€ kun niitĂ€ kerran kokeilee, ei voi enÀÀ kĂ€yttÀÀ mitÀÀn lirutrikoita! MielestĂ€ni nĂ€issĂ€ kohtaa hinta- ja laatusuhde, mikĂ€ on todella harvinaista enÀÀ missÀÀn tuotteissa. Ja ei, tĂ€mĂ€ postaus ei ole millÀÀn tavalla sponssattu, haluan vilpittömĂ€sti suositella nĂ€itĂ€ trikoita etenkin kaikille muodokkaille naisille, jotka kaipaavat mukavia treenitrikoita. 🙂 Ajattelin itse ostaa nĂ€mĂ€ jossain vaiheessa vielĂ€ tĂ€ysin mustana ilman minkÀÀnlaisia logoja, joita voisin kĂ€yttÀÀ sitten joskus, jos kyllĂ€styn logoihin. PelkÀÀn nĂ€iden yhtĂ€kkiĂ€ loppuvan myynnistĂ€ ja sitten joudun taas palaamaan huonoihin trikoihin. TiedĂ€ttekö sen tunteen, kun teillĂ€ on jokin lempparivaate ja joudutte pelkÀÀmÀÀn sitĂ€ pĂ€ivÀÀ, kun ne hajoavat ja loppuvat? MinĂ€ elĂ€n sen tunteen kanssa pĂ€ivittĂ€in! 😀

gooseberry 013

gooseberry 016

 

bia brazil 073

gooseberry 033

Onko teillÀ kokemusta Bia Brazileista?

pipari

4 vastausta artikkeliin “Bia Brazil trikoot ovat parhaimmat”

  1. Biat on ihan kivat materiaaliltaan, mutta xs-kokoiselle liian isot :/ Olis kiva jos ne tekis pienemmĂ€nkin mallin noista pöksyistĂ€, jotka vastais vaikka kokoa 30-34 🙂

    • Joo aika hassua tosiaan, ettĂ€ heillĂ€ ei ole kahta tai kolmea eri one size kokoa. Luulisi heidĂ€nkin haluavan laajemman asiakaskunnan. 🙂

  2. Moikka!
    Suosittelisin kokeilemaan niken paksumpikankaisia treenitrikoita! Mulla on siniset ja ne on tosi freesit! Maksaa hieman, mutta toimii ja eikÀ nÀy lÀpi kyykÀtessÀ!! Ihanaa ja valoisaa syksyÀ teille!!! Olen seurannut blogiasi jo vuodesta 2011 ja olet kyllÀ ollut ihana inspiraatio!! Luetko enÀÀ elÀmÀntaitokirjoja?

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
TykkÀÀ jutusta