Meikkilookkini evoluutio 2006-2016

Meikkityylini on muuttunut hurjasti vuosien varrella, mutta yksi on pysynyt samana; haluan aina näyttää päivettyneeltä. Itseruskettavaa on menny litroittain ja aurinkopuuterissa motto on ollut more is more. Olen myös rakastanut pitkiä ripsiä, joten näissä kuvissa on tekoripsiä, ripsienpidennyksiä ja ripsiseerumin pidentämiä ripsiä. Olen käynyt vanhoja kuviani läpi kauhunsekaisin tuntein, mutta olen myös saanut hyvät naurut.

Keräsin selfie-kuvia viimeisen kymmenen vuoden ajalta ja täytyy kyllä sanoa, että meikki saa ihmeitä aikaan ja että ihminen voi todella muuttua painonpudotuksen myötä. Valitsin kaikiksi kuviksi selfiet, koska ne ovat keskenään vertailukelpoisia ja minulla on niitä ylivoimaisesti eniten. Selfiet ovat kyllä todella petollisia, koska niillä saa valittua itselleen mahdollisimman imartelevan kuvakulman, jolloin et välttämättä näytä yhtään itseltäsi. Minusta onkin tullut vuosien saatossa aikamoinen selfiemestari ja innostuin selfieistä entistä enemmän, kun sain vuosi sitten uuden Samsungin puhelimen, jossa on etukamerana blurraava ”selfiekamera”. 😀

2006 ja 19-vuotias. Kivat itseruskettavat.
2007 ja 20-vuotias

 

2007
Helmikuu 2008

 

Kesä 2008 ja 21-vuotias. Olen sanaton.
Kesä 2009 22-vuotias.
Kesä 2009. Oikeesti mitä ihmettä? Näytän ihan kauhealta! Noi hiukset ja noh kaikki…

 

Kesä 2009. En tunnista itseäni yhtään tästä kuvasta. Näytän oikeastaan aika sympaattiselta, mutta olin varmaan tuolloin todella masentunut painostani.

 

Kevät 2010

 

Syksy 2010 ja 23-vuotias.

2011. Niin kammottava kuva, olen niin lihava. 🙁
Maaliskuu 2011. Olin juuri aloittanut laihduttamisen.
2011. Olin selvästi jo laihtunut varmaan noin 20kg.

 

2011 ja 24-vuotias
Kesä 2012 ja 25-vuotias. Tästä kuvasta huomaa, että olin saanut pudotettua painoa n. 37kg ja olin normaalipainoinen.
Kesä 2012.

 

Kevät 2013. Näytän jotenkin todella väsyneeltä ja aliravitulta tässä. :/

 

2013 ja 26-vuotias.

 

Kesä 2013. Karut kulmakarvat!

 

Kesä 2014 ja 27-vuotias. Elämäni paras rusketus. 🙂

 

Kesä 2014

 

2014.
Syksy 2014.
Kevät 2015.
Kevät 2015.

 

Kesä 2015 ja 28-vuotias.
Syksy 2015
Joulukuu 2015
Kevät 2016. Taustalla meidän uusi koti. 🙂 Tässä kuvassa olin juuri tullut kampaajalta ja olin innoissani uudesta blondista tukasta. Jo viikon päästä sävy muuttui persikkaiseksi, joten olin todella pettynyt ja halusin tummemmat takaisin.

 

Kesä 2016

 

Kesä 2016 ja 29-vuotias.Tässä kuvassa olin jo ehtinyt itse värjätä tyveä hieman tummemaksi ja sävyttää hiuksia color maskilla.
Kesä 2016

Kuvia katsoessa huomaan selkeitä asioita, jotka ovat vaikuttaneet ulkonäkööni. Painon muutokset, kulmakarvat, ripset ja rusketus ovat ne tärkeimmät asiat, jotka ovat vaikuttaneet kokonaislookkiini. Osa lookeistani on bilelookkeja ja toiset taas kuvaavat arkimeikkiä, joten ne eivät ole täysin vertailukelpoisia. Myös kameran laatu vaikuttaa hirveästi siihen miltä esimerkiksi ihoni näyttää. Sanoisin itse näyttäneeni parhaimmalta vuonna 2014 ja keväällä 2015, koska olin silloin hoikimmillani ja todella ruskea. Myös iso tekijä oli, kun 2015 otin 3D kestopigmentoinnit kulmiini ja ne tekivät kulmistani huomattavasti luonnollisemman näköiset. Nyt kulmani ovat hieman surkean näköiset, koska ne kaipaavat vahvistusta.

Nykyään meikkilookkini muodostuu ripsienpidennyksistä ja minut tunnetaan pitkistä 14m ripsienpidennyksistä (tunnetaan niin hyvässä kuin pahassa). Itseasiassa tällä hetkellä yritän ”kasvattaa”ripsienpidennyksiä pois, koska haluan nähdä miltä näytän omilla ripsilläni. Saatan ottaa ripset takaisin, kun järkytyn omista tynkäripsistä, mutta sen näkee sitten. Etsin myös hyvää ja edullista ripsiteknikkoa keskustan alueelta, joten otan suosituksia vastaan. 🙂 Olen aikaisemmin käynyt ripsihuollossa Leppävaarassa, mutta sinne on turhan hankala päästä ilman autoa. Hyvä puoli siinä oli, että huolto maksoi vain 45 euroa, mutta en tiedä onko alhainen hinta matkustamisen väärti.

Toinen iso juttu meikissäni on contouring, johon käytän NYXXin contour palettea. Countouringissa minulla on vielä paljon opittavaa, mutta kyllä se siitä. 🙂 Onneksi Youtube on täynnä meikkitutoriaaleja, joista voi saada vinkkejä. Suosittelen muuten tsekkaamaan Sara Tarnasen meikkitutoriaalin Youtubesta, jossa hän käyttää juuri tuota NYXXin meikkipalettia contouringin tekemiseen. 🙂

Kolmas juttu on huulien rajaaminen, jota en aikaisemmin jaksanut tehdä muuta kuin juhlameikissä, mutta sillä on todella iso merkitys, koska minulla on aika kapeat huulet. Olen rakastanut Macin Pro Longwear huultenrajauskyniin ja suosikkini on Nice ’N’ Spicy, mutta se tuntuu olevan jatkuvasti loppu. Olen myös miettinyt huulien pigmentointia tai huulitäytteitä, mutta ne ovat tuntuneet liian kalliilta. 😀

Saitteko hyvät naurut selfieistäni? Mikä oli mielestänne järkyttävin kuva? 😉 Pitäisikö minun palata takaisin tummiin hiuksiin?

pipari

18 vastausta artikkeliin “Meikkilookkini evoluutio 2006-2016”

 1. Ruskettuneena näyttää yleensä aina paremmalta..harmi vain, että itse en kovin hyvin rusketu..käytkö solariumissa ja jos käyt kuinka usein, vai käytätkö itsetuskettavia? 🙂

  • Kävin joskus paljonkin solariumissa ja kasvojeni iho ohentui siitä todella paljon, joten en todellakaan suosittele! Nykyään käytän itseruskettavaa lähinnä kasvoille. 🙂 Doven asteittan ruskettava voide on paras!

 2. Jännä, että en ole ikinä pitänyt sinua lihavana vaikka olen seurannut blogiasi ihan alkuajoilta asti. Eikä näistä kuvista mikään ole mielestäni järkyttävä. Olet aina ollut niin kaunis 🙂 Vasta sen jälkeen kun aloitit laihduttamisen ja olet julkaissut näitä ennen ja jälkeen kuvia niin huomaa, että muutos on kyllä huikea!

  • Kiitos kauniista sanoistasi! 🙂 Ehkä selfieistä ei näy se lihavuus niin pahasti, mutta itse tosiaan näen nuo vanhat kuvat aika pahoina. :/ Onpa kiva kuulla, että oot jaksanut seurata mua alusta saakka! 🙂 Teitä ei ole varmaan montaa. 😀

 3. Heh vuoden 2014 rusketusta kaiholla muistaen 😀 ei varmaan ikinä enää suomessa saa sellaista!
  Tumma on kyllä enempi sun väri! Tulee kasvot jotenki paremmin esiin.

  • RIP kesä 2014 ja rusketus. :DD Joo mä taidan mennä takaisin hieman tummemmaksi. 🙂

 4. Hei, eksyin blogiisi kun selailin luettavaa täällä fitfashionilla. Olet todella kaunis mutta järkytyin kuinka arvostelet itseäsi.. Olet tosi upea, älä missään nimessä sano että olet näyttänyt kamalalle! Lempeyttä ja rakkautta itseä kohtaan.. 🙂 <3 Ihanaa syksynalkua sinulle!

  • Kiitos kannustavista sanoistasi! 🙂 Ehkä itse näen asian liian läheltä, enkä siedä vanhaa minääni. Nykyään osaan onneksi arvostaa itseäni. 🙂

   Mukavaa syksyä myös sinulle! 🙂 <3

 5. Oot kyllä niin kaunis joka kuvassa! Ja onneks olkoo hei painonpudotuksesta! Hassuu kui painonpudotus voi oikeesti näkyy nii paljo naamalla ja kui kasvot yhtäkkii tulee ns eloon👌🏻😊

  • Kiitos paljon! 🙂 Niin eikö vaan ole hassua miten kasvot voivat muuttua. Multa on joskus kysytty oonko käyny nenäleikkauksessa. 😀 Mun nenäkin on ollut vain niin turvoksissa…

 6. Heips! Itsekin olen käynyt pienen matkan päässä ripsiäni huoltamassa, joten olen miettinyt vaihtamista. Leppävaara on juuri sopivan lähellä, ihanteellisella paikalla siis itselleni! Uskallatko vinkata, kenellä olet käynyt siellä ripsiäsi huoltamassa? 🙂

  • Mä käyn/kävin sellasessa paikassa kun Vesihieronta, sijaitsee ihan Selloa vastapäätä. Paikka on todella pieni ja vähän outo, mutta sitä ei kannata pelästyä. Oon joskus googlettanut asiakaskokemuksia tuosta paikasta ja ne on ollu melkein pelkästään negatiivisia. 😀 Mutta jos tykkäät todella näyttävistä volyymiripsistä, niin suosittelen! Ripsiteknikko käyttää tosi paksua karvaa, joten lopputulos ei ole luonnollinen. Voit ainoastaan päättää pituuden ja kaarevuuden. Ensimmäiset ripset on 50 euroa ja huolto 45 euroa. Mulla ripset on pysyny lähes joka kerta todella hyvin ja oon käyny siellä viimeiset 1,5 vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta