Karhunpoika sairastaa, häntä hellii Nasu

Terveisiä täältä flunssan keskeltä! Kirjoitan tätä postausta nuhaisena ja pandahousut jalassa ja joudun toteamaan, että syksy on oikeasti tulossa. Enää ei voi pitää parvekkeen ovea auki läpi yötä ja takki täytyy ottaa mukaan ulos lähtiessä. 🙁

20160805_122629Kävin äsken kommentteja läpi, joita olin saanut blogitaukoni aikana ja huomasin todella hauskan kommentin nimimerkiltä JEPPIS liittyen yhteiseen tindermieheen. Eli jos jostain syystä eksyt vielä lukemaan tätä postausta, niin laita mulle mailia [email protected] 😀 Olemme ilmeisesti joskus treffanneet samaa miestä ja haluaisin palavasti kuulla mehukkaita juoruja hahahah!

Olen itseasiassa aika yllättynyt, että olen tullut kipeäksi, koska nykyinen ruokavalioni on todella ravinnerikas ja olen kokenut itseni muutenkin terveeksi. Aloitin lähes vegaanisen ruokavalion keväällä ja nyt tavoitteenani on siirtyä täysin vegaaniksi syksyn aikana. Ainoana poikkeuksena ruokavaliooni on kananmunat ja pinaattikeitto, joita rakastan syödä lounaaksi töissä. Olen yrittänyt keksiä kevyttä ja edullista lounasvaihtoehtoa nykyiselle setille, mutta salaatti ei tunnu täyttävän (tai on liian kallis jos on tarpeeksi iso), riisipohjaiset ruoat turvottavat ja kaikki valmiskeitot tuntuvat olevan epävegaanisia. Löytyisikö ideoita vegaanisista ja terveellisistä valmisruoista?

Nykyään jääkaapistani löytyy pääosin hedelmiä ja soijavalmisteita, kun ennen jääkaappi täyttyi maitorahkasta ja raejuustosta.

Vaihdoin uuteen työpaikkaan keväällä, joten minulla ei ole ehtinyt kertymään kesälomaa. Olen kuitenkin onneksi ehtinyt puuhailemaan aika paljon kaikenlaista, esimerkiksi kävin ensi kertaa melomassa, Tammerfesteilla ja Ruisrockissa. En ole koskaan ollut kiinnostunut festareista, mutta siellä olikin yllättävän hauskaa. Olen oppinut kokeilemaan uusia asioita ja olemaan avoimempi. Aikaisemmin puntaroin ihan liikaa kannattaako tehdä tiettyjä asioita ja annoin niille oikeastaan aivan liikaa painoarvoa. Jos joku kutsuu sinut johonkin niin lähde avoimin mielin ja todennäköisesti sinulla tulee hauskaa! 🙂

index

Meillä tulee kohta poikaystäväni kanssa vuosi yhteistä taivalta täyteen ja muutimme yhteiseen omaan kotiin huhtikuussa keskustan tuntumaan. Olemme saaneet uudesta kodista todella viihtyisän pienen pesän ja Nasukin on viihtynyt täällä todella hyvin. Olen luopunut autosta ja pääsenkin pyörällä näppärästi joka paikkaan. En olisi vielä vuosi sitten voinut kuvitella, että suostun kävelemään tai pyöräilemään töihin, koska siinähän sotkeutuisi meikit ja hiukset. 😀 Pitkälle ollaankin päästy, enkä vaihtaisi enää nykyistä välinpitämättömämpää asennettani pois. 🙂

kesä2016 1415

kesä2016 1683imagekesä2016 1389

Nyt jatkan lepäilyä, mutta huomenna voisin vaikka kirjoittaa kokemuksistani waist trainerista. 🙂

pipari

4 vastausta artikkeliin “Karhunpoika sairastaa, häntä hellii Nasu”

    • Hilla muutti keväällä isän vaimon tyttären luokse maalle, jossa saa paljon virikkeitä ja haukkua sydämensä kyllyydestä ilman, että naapurit valittavat. 🙂

    • Mä innostuinkin tekemään Meikkini evoluutio-postausta. 😀 Teen kyllä waisy trainer postauksenkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta