Bia Brazil trikoot ja reikä haaroissa

Ostin reilu kuukausi takaperin pitkän harkinnan jälkeen Bia Brazilin treenitrikoot. Halusin alunperinin musta-pinkit trikoot, mutta niitä ei ole täydennetty varastoon yli puoleen vuoteen, joten päädyin musta-vihreisiin. Bia Brazilin trikoot ovat one size, eli menevät koolle 32-42 (xxs-xl). Kangas on todella venyvää, mutta kuitenkin jämäkkää ja paksua. Toisin kuin tavalliset trikoot, materiaali ei ole liukuvaa ja kiiltävää, vaan kangas on mattapintainen ja puuvillan oloinen (88% polyamidi, 12% elastaani). Ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ihastuin näihin pöksyihin niin paljon, että meinasin samantien tilata toiset pantterikuviolla. Nämä ovat ylivoimaisesti parhaimmat trikoot, joita olen koskaan käyttänyt niiden napakkuuden ja joustavuuden vuoksi. Kaikista parasta kuitenkin on se, että vyötärö on korkea, eli ei tarvitse nykiä trikoita jatkuvasti ylöspäin. Käyttömukavuus on siis täysi kymppi, eikä ulkonäkökään ole paha. 🙂 Kissan- ja koiranomistajana täytyy valitettavasti todeta, että trikoot keräävät todella paljon karvoja, joten niitä saa ahkerasti nykkiä pois.

 

 

Vatsa sisään ja menoks

Onneksi en ehtinyt tilaamaan toisia trikoita, vaan päätin ensin seurata miten trikoot kestävät kulutusta ja pesua. Noin kymmenen käyttökerran jälkeen huomasin reiän trikoissa haarovälin kohdalla olevassa saumassa. Meinasin ensin tehdä reklamaation, mutta en halunnut treenata ilman näitä trikoita, joten ompelin reiän. Reikä on onneksi pysynyt kursittuna, joten olen pystynyt treenaamaan ilman noloja tilanteita, mutta silti hieman kuumottaa jalkatreeniä tehdessä onko reikä purkautunut. 😀 En tiedä onko kyseessä huono kappale vai onko tällaiset laatuongelmat yleisiä Bia Brazilin trikoissa, onko kenelläkään tietoa? Vai liittyykö reikä kenties trikoiden one size ominaisuuteen, eli olenko vienyt trikoot äärimmilleen? 😀

Nasu halusi esitellä reikää 😀

Vielä en uskalla tilata toisia trikoita, mutta jossain vaiheessa haluan saada ne himoitsemani musta-pinkit trikoot, mikäli nykyiset pöksyni pysyvät hyvässä kunnossa. Ostoslistalla on myös caprimittaiset trikoot spinning -tunteja varten, mutta niitäkään ei ole musta-pinkkinä varastossa. Tiedättekö saako Bia Brazileita tilattua muualta, kuin Bodyactionista?

Nämä olisivat myös todella päheät trikoot, mutta ehkä hieman liian näyttävät. Kuva lainattu bodyaction.fi

 

pipari

17 vastausta artikkeliin “Bia Brazil trikoot ja reikä haaroissa”

 1. Itse yritin joskus tilata juurikin tuollaisia jalassasi olevia trikoita. Jäi tilaamatta kun oli loppu varastosta tms. Mun mielestä noi pöksyt on aika ylihinnoiteltuja suomessa (ylläri!), kun vertailin sitä ulkomaisiin nettikauppoihin ne pystyi ostamaan monesta paljon halvemmalla. Harmi vaan ettei tilaaminen ainakaan omalla kokemuksella onnistunut muualta. Mutta jos sulla on joku kaveri joka asuu ulkomailla ja hän voisi sulle esim lähettää sitten ne pöksyt tms niin kannattaa kokeilla 😉

  • Mä googlettelin kannattaisko kikkailla siten, että kaveri olis Englannista tuonut mulle pöksyt. Meni liian vaikeeks, joten kärsin ja ostan ylihinnoitellusti Suomesta. 😀

 2. Hei, mulle kvi samalla tavalla mutta käyttökertoja oli vain pari hassua eikä edes treenatessa. Reklamoin, sain uudet housut jotka ne tosin ystävälläni korjautin varmuuden vuoksi jottei repeä koska olivat mun mielestä heikosti ommeltu nekin. Vastauksen reklamaatioon sain ettei bia brazil one size legginssit kuulu edes salille (vaikka kerroin ettei tullu treenatessa) ja voivat rikkoutua siksi… Vähän kyllä harmitti silloin tuo vastaus.. Kivat housut mutta asiakaspalvelu vähän harmitti ja on kuitenkin kalliita vaatteita. Mulla siis on ne farkkua muistuttavat housut.. Sellasta kokemusta täällä 🙂

  • Siis mitä ihmettä? Noihan on nimenomaan TREENIHOUSUT ja Jutta Gustafsberg itsekin käyttää noita treenatessa. 😀 Ostitko Body Actionilta. Huh huh, kuulostaa ihme touhulta. Mutta ”onneksi” mä en ole ainoa uhri. 😀

  • Eihän ne farkkua muistuttavat housut kuulukaan edes salille. Itselläkin on ne ja body actionin sivuillahan lukee ettei ne ole salille.

 3. Mulla on kyllä bia brazilit kestänyt todella hyvin käyttöä ja pesuja. Eli voi olla että sulle nyt sattui heikompi yksilö. Hyvillä mielin voit laittaa uudet tilaukseen! 😀 Ihan parhaat pöksyt! Ikävä kyllä aika hitaanlaisesti täyttävät varastoja, kun moniakaan malleja ei näytä löytyvän 🙁 hyviä treenejä!

  • Kiitos samoin! 🙂 Kyllä mä oon näihin muutoin ollut tyytyväinen ja nyt on reikä pysynyt ummessa. 😀 Varmasti tuun tilaamaan vielä toiset. 🙂

 4. Mulla oli aivan sama juttu ensimmäisten trikoiden kanssa. Reikä tuli noin kuukauden käytön jälkeen, mutta onneksi sauma vain ratkesi, eikä kangas. Ompelin myös reiän umpeen ja hyvin on vuoden verran kestänyt. Muuten kyllä on mahtavat pöksyt, nyt alkanut ehkä hieman haaroista nyppyyntyä kovassa kulutuksessa. Ostin keväällä samasta sarjasta caprimalliset trikoot, jotka on toistaiseksi kestäneet hyvin. Tosin vähän on tullut käytettyä, kun lämpötila on ollut jokseenkin hyytävä välillä jopa salilla. En ole kyllä muualta kuullut sauman ratkeamisesta, mutta ainahan noita maanantai-kappaleita on. Freddyistä minulla kului haaroista kangas melkein puhki parissa kuukaudessa ja en ole housuja kehdannut yleisellä paikalla käyttää kohta vuoteen.
  Bodyaction taitaa olla Suomessa ainoa Bia Brazilien maahantuoja tällä hetkellä, mutta netistä saa tilattua ainakin Saksasta ja muistakin maista.

  • Mä oon joskus pohtinut myös Freddyjä, mutta lukenut niistä niin paljon huonoja kokemuksia, joten saavat jäädä multa ostamatta! Tosi ikävä kuulla nyppyyntymisestä, mutta kaipa se on ihan normaalia kovassa käytössä ja hankauksessa. Toivottavasti mullakin kestää nää pöksyt. 🙂

 5. Moi!

  Mun mielestä noita Bia brazileita ei sais pestä ollenkaan, vaan ainoastaan tuulettaa. Niin mulle neuvottiin, kun omani ostin pari vuotta sitten. No, mä olen kyllä pessyt joskus omiani, mutta enemmän laittanut talvella pakkaseen ulos (ja kesälläkin toki) tuulettumaan. Siten ne on kestäneet. Mutta itseäni noissa Bia Brazil -housuissa häiritsee aika paljon se, kun omat reiteni ovat niin isot ja ne eivät istu optimaalisesti mulle… Ovat siis todella ihonmyötäiset ja sillä tavalla istuvat, mutta sanoisinko, että ne ovat ehkä jopa liian ihonmyötäiset, etenkin sisäreisistä + pepusta, ja ärsyttää, kun pitää koko ajan laskea niitä alemmas. Mulla on tosin se leveälahkeinen malli, joten voinee vaikuttaa asiaan.

  Sara
  rautavssara.blogspot.fi

  • Ei kannata todellakaan hävetä omia reisiä! 😉
   Mun mielestä kuulostaa järjettömältä ajatukselta, että treenitrikoita ei saisi pestä. Se hikihän jää kiinni niihin kuituihin, vaikka kuinka haju lähtisi pakkasessa/tuulettaessa. 🙁 Kuulostaa todella epähygieeniseltä. Itse ainakin pesen viikottain!

 6. Mulla on samaiset trikoot ja itellä toi teksti on kulunu jonku verran pois. Huomasin heti ekan käyttökerran jälkeen, että se oli alkanu halkeilemaan, mutten jaksanu palauttaa 😀 Ja mullakin pohkeen kohilta yks sauma näyttää siltä, että saattaa purkautua jossain vaiheessa:/ kivat housut muuten kyllä=) Ja noi pantterikuosisetkin omistan, ne ei oo ihan yhtä kivan tuntuset jalassa kun toi pantterikangas on semmosta jännää liukuvaa ja ohuempaa ku muuten ne housut.. Mutta ihan okei nekin, ja ne on toistaseksi ihan ehjät 😀 tosin vähemmän käytetyt..

  • Mulla ei onneks oo teksti alkanut halkeilemaan. 🙂 Kannattaa se pohkeen kohdalla oleva sauma vahvistaa, jotta ei tuu noloa tilannetta salilla. 😀 Mä mietin, että voisin vahvistaa trikoot melkeinpä kauttaaltaan.

 7. Heips! Mulla on myös samat Biat mutta pinkkinä.Ostin ne noin vuosi sitten ja ovat vieläkin kuin uudet.Sulla on käynyt huono säkä, olisit vaan reklamoinut! Mulla on myös kolmet muut Biat, nekin on kaikki kestänyt tosi hyvin! Noi leobardit on kyl tosi ihqut -Nina

  • Ne pinkit olis ihanat, mutta en ite kehtais käyttää, näyttäisin nololta. Mutta ihailen niitä muilla. 🙂

 8. Mulla on ollu yhdet Bia Brazilit käytössä noin 5kk (lähes päivittäin tulee käytettyä kotona, ovat niin mukavat) pesty about 30 kertaa ja näyttävät vieläkin uuden veroisilta. Ihan parhautta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta