Pepputreeniä

Moikka!

Mulla on treeni kulkenut hyvin viime aikoina ja oon taas hurahtanut täysin salitreenaamiseen. Viime viikolla pidin kevyen viikon ja tein pelkkää aerobista treeniä ja nyt kroppa tuntuu paljon löysemmältä. Suosittelen siis painoharjoittelua, koska kropan saa nopeasti paljon tiiviimmäksi. 🙂 Lempparikseni on muodostunut pakaroiden ja takareisien treenaaminen, koska se treenin jälkeinen pumppi tuntuu vaan parhaimmalta! En pysty oikeastaan kyykätä ollenkaan polviongelmien takia, jonka vuoksi pepputreeni on hieman haasteellinen. Onneksi löytyy muitakin tehokkaita liikkeitä, vaikka kyykyt olisivatkin ihan ykkönen. Tuleeko teillä muita mieleen? Aikaisemmin treenasin selän samassa treenissä takareisien ja pakaroiden kanssa, mutta olen joutunut tekemään hieman muutoksia selkäongelmien takia. Välillä tuntuu, että olen ihan raihnainen mummo, mutta pystynpä kuitenkin liikkumaan ja teen treenit oman kroppani ehdoilla. 🙂

Treeni takareisille ja pakaroille

  • Reisikoukistus 3×15
  • Askelkyykkykävely 3×20
  • Penkille nousu + potku 4×10/puoli
  • Yhden jalan maastaveto 3×10/puoli
  • Pakarapotkut alataljassa 4×12/puoli
  • Reisiloitonnus (3 eri asennossa) 3×10+10+10
  • Lantionnosto pallon päällä (pito 5sek) 3×15

 

Lopuksi vielä pumppaan pakarat 🙂
Kivat niskavillat 😀

 

Vatsatreeniä
whiii look what I can do

 

Mä luulin, että mulla on lihaksia, mut sit katoin peiliin. 😀

Tarkoitukseni ei ollut tosiaan ostaa mitään tässä kuussa, mutta homma on mennyt aika vihkoon. 😀 Tilasin äsken Body Actionista Bia Brazilin jumppatrikoot, joita olen harkinnut varmaan jo viimeiset puoli vuotta. Olen odottanut, että varastoon tulisi pinkki-mustia trikoita, mutta eipä ole näkynyt. Mielestäni on todella outoa, että varastoa ei saada päivitettyä puolessa vuodessa. Jouduin tyytymään vihreä-mustiin trikoisiin, saa nähdä ovatko ne niin mahtavat, kuin mitä kehutaan. 🙂 En vain yksinkertaisesti enää kestä Better Bodiesin trikoita, koska ne ovat aivan liian matalat ja joudun koko ajan kiskomaan niitä ylös. On kuitenkin todella tärkeää, että treenivaatteet ovat mahdollisimman mukavat, joten toivon parasta näiden uusien trikoiden kanssa. 🙂

pipari

Yksi vastaus artikkeliin “Pepputreeniä”

  1. Mäkään en tykkää Better bodiesin trikoista, ne on ehkä epämukavimmat treenipöksyt mitä voi olla 😀 Niistä näkyy läpi ja vyötärö on super matala… Bia brazilit on ihan parhaat 🙂 Mulla on kolmet ja ne on todellakin hintansa arvoiset! Hyvä matsku ja tarpeeks korkee vyötärö, ei tarvi kesken treeni nykiä ylös eikä tarvi pelätä että vilkkuu läpi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta