Uudet hiukset

Moikka ja aurinkoista viikonloppua! 🙂

Piparilla onkin uusi tukka! 🙂 KĂ€vin viimeksi kampaajalla muistaakseni helmikuun alussa, joten hiukseni todella kaipasivat muutosta ja eloa. Olen jo pitkÀÀn leikitellyt ajatuksella, ettĂ€ alkaisin hipiksi ja lopettaisin hiusteni vĂ€rjÀÀmisen kokonaan, mutta en vielĂ€ ole uskaltanut toteuttaa tĂ€tĂ€ ajatusta. Minua hirvittÀÀ kaikki kemikaalit, joita kĂ€ytetÀÀn hiusvĂ€reissĂ€, mutta toisaalta haluan hiusteni olevan kiiltĂ€vĂ€t ja laitetun nĂ€köiset. Luonnollinen hiussĂ€vyni on kiilloton keskiruskea, enkĂ€ tiedĂ€ kestĂ€isinkö katsoa sellaista tukkaa loppuelĂ€mÀÀni. JĂ€tetÀÀn siis tĂ€mĂ€ asia hautumaan ja toistaiseksi annetaan kampaajien tehdĂ€ taikojaan.

TĂ€llĂ€ kertaa jatkettiin Hiuksen Hienossa hiusten vaalennusprojektia ja olen todella tyytyvĂ€inen lopputulokseen, vaikka ennen ensimmĂ€isiĂ€ pesukertoja hiukset olivatkin liian oranssin sĂ€vyiset makuuni. Tyvi olisi voinut myös olla selkeĂ€sti tummempi, mutta mennÀÀn nyt nĂ€illĂ€ hiuksilla pari kuukautta ja ensi kerralla toivotaam tuhkaisempaa sĂ€vymaailmaa. Kampaaja ehdotti minulle pidennyksiĂ€, mutta en taida jaksaa ryhtyĂ€ siihen leikkiin. Minulla on ollut joskus pidennykset, mutta ne vaativat liikaa huoltoa ja ovat myös todella kalliit. EhkĂ€ kuitenkin pĂ€rjÀÀn nĂ€illĂ€ omilla hamppuhiuksilla, vaikka latvat ovatkin ihan jĂ€rkyttĂ€vĂ€n huonossa kunnossa. Suosittelen muuten lĂ€mpimĂ€sti Hiuksen Hieno -kampaamoa, jossa on todella edulliset hinnat, mutta kuitenkin osaavat kampaajat. MonivĂ€rjĂ€ys (kesto noin 2h) ilman leikkausta maksoi 81 euroa, kun monissa paikoissa pitkien hiusten vĂ€rjĂ€ys on noin 150 euroa. Huom! En tee tĂ€mĂ€n kampaamon kanssa minkÀÀnlaista yhteistyötĂ€, vaan haluan hyvÀÀ hyvyyttĂ€ni suositella sitĂ€ blogissani loistavan hinta-laatusuhteen vuoksi. 🙂

 

Voi vitsit, ettĂ€ mun tekis mieli kirjoittaa postaus TinderistĂ€, mutta en tiedĂ€ rohkenenko. Tarkoitukseni oli kirjoittaa postaus siitĂ€ jo viime kesĂ€nĂ€, mutta en sitten uskaltanutkaan. Haluaisin niin paljon jakaa kertomuksia oudoista treffikokemuksista, mutta pelottaa, jos joku matcheista lukee blogiani. 😀 En halua missÀÀn nimessĂ€ pahoittaa kenenkÀÀn mieltĂ€ tai kirjoittaa postausta juorumielessĂ€, mutta hauskoja juttuja olisi kyllĂ€ kerrottavana. Olen itsekin todella erikoinen persoona, mutta vĂ€lillĂ€ tindertreffeillĂ€ olen tuntenut itseni jopa ihan normaaliksi! Joskus mietimme kaverini kanssa, ettĂ€ voisin perustaa anonyymisti Tinderella -blogin, mutta minut tunnistettaisiin varmaan aika nopeasti jo pelkĂ€n kirjoitustyylinkin vuoksi. Jos kuitenkin joskus pÀÀtĂ€n kirjoittaa postauksen TinderistĂ€, niin olen jo pÀÀttĂ€nyt postauksen nimen olevan Tinderellan seikkailut, hahhahaa. 😀

Vitsit mulla on treeni kulkenut aivan loistavasti tĂ€llĂ€ viikolla johtuen varmaankin siitĂ€, ettĂ€ olen syönyt aika paljon. Salitreenit ovat olleet todella kovia ja en ole pystynyt kyykistymÀÀn maanantain jalkatreenin jĂ€lkeen. 😀 Jess, mahtava fiilis! 🙂

PS. Fitnesstukussa (mainoslinkki) on tĂ€mĂ€n viikon ajan -50% tarjouksessa sataan kertaan hehkuttamani Goodlifen patukat. 😛

pipari

7 vastausta artikkeliin “Uudet hiukset”

 1. Kirjoita ihmeessĂ€ Tinderellan seikkailuista! Kuulostaa jo etukĂ€teen hauskalta tekstiltĂ€ 🙂 jos joku tunnistaa itsensĂ€, niin se koira Ă€lĂ€htÀÀ, johon kalikka kalahtaa ;D

 2. Ootko ajatellu, ettĂ€ voisit leikata pitkĂ€n polkan? Vois sopia sulle tosi hyvin 🙂

  Ja hei toi tinder juttu on saatava!! 😀

  • Oon miettinyt, mutta kyllĂ€styisin viikon jĂ€lkeen ja haluaisin taas pitkĂ€t hiukset. 😀

   Kai se postaus on tehtÀvÀ. ;D

 3. Onko sinulla joku tietty luottokampaaja Hiuksen Hienossa vai suositteletko heistÀ ketÀ vaan?
  Ja ehdottomasti Tinder-juttu kehiin! 🙂

  • Mulla oli ennen siellĂ€ luottokampaaja, mutta hĂ€n vaihtoi paikkaa. KĂ€vin Saijalla tĂ€tĂ€ edellisellĂ€ kerralla ja oli todella ammattitaitoinen, sai mustat hiukseni vaalennettua kauniisti. 🙂

 4. Hiuksenhieno on kyllĂ€ huippu paikka, nyt en ole pÀÀssyt pitkÀÀn aikaan kun muutettiin toiselle paikkakunnalle mutta pitkÀÀn kĂ€vin Elinan kerittĂ€vĂ€nĂ€ 🙂 Suosittelen, ihana ja ammattitaitoinen pohjoisen tyttö

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
TykkÀÀ jutusta