Kohti kesäkuntoa

Moikka!

Olen käynyt ahkerasti Jätemäellä treenaamassa ja tiistaina jaksoin vetää portaat kahdeksan kertaa, eli 3408 porrasta. Kehitystä on siis tapahtunut hyvin nopeasti, mutta eilen ja tänään takareidet ovat olleet niin tulessa, että olisin voinut jäädä makaamaan sänkyyn koko päiväksi. Eilen jaksoin kuitenkin raahautua salille ja kävin tekemässä olkapäät, hauiksen ja rinnan. Väsäsin itselleni uudet treeniohjelmat ja saa nähdä miten treeni lähtee nyt puremaan. Kesää kohden aion tehdä aerobista porrastreenien muodossa noin 2-3 kertaa viikossa ja siihen kolmet salitreenit päälle, niin eiköhän tästä hyvä tule. Ryhmäliikuntatunneilla en aio enää käydä yhtä paljon, koska kehitys on jumittanut niin paljon ja nyt täytyy tapahtua muutosta!

Toivottavasti teilläkin kulkee hyvin treenit ja ehkäpä se kesäkuntokin on jo saavutettu? Eikö olisikin ihanaa, kun se kesäkunto olisikin elämänkunto, eikä vartalosta tarvitsisi stressata aina kesän kynnyksellä. 🙂 Olen itse pohtinut tätä asiaa, että miksi sitä päästää itsensä löystymään talvella ja sitten piiloutuu niiden paksujen neuleiden alle. Keväällä sitten tulee kauhea paniikki laihduttaa kerätyt kilot ja ei muuta, kuin ylikunto here I come! Toki harrastan liikuntaa ympäri vuoden, mutta syöminen yleensä lähtee käsistä talvella ja myös yleinen aktiivisuustaso laskee. Missä on se kultainen keskitie? Vuodesta toiseen tulee samat ongelmat vastaan ja ärsyttää kesäkunnosta stressaaminen. Voitaisiinko me kaikki vain huolehtia kunnostamme ympäri vuoden ja kunnioittaa kehoamme? Etenkin naisten pitäisi lopettaa itsensä vertaaminen muihin ja arvostaa itseään juuri sellaisena, kuin on. Eihän se ole helppoa, mutta kyllä se elämä silloin olisi paljon helpompaa ja stressittömämpää, kun kelpaisi itselleen vuoden jokaisena päivänä.

Kohua herättänyt mainoskuva Lontoosta. Lähde

 

Nam! Fitnesstukun tilaus saapui perille. <3
Ihanaa ruokaa <3
Kävin maanantaina Virossa ja ostin uudet korvikset ja kaulakorun 🙂
pipari

3 vastausta artikkeliin “Kohti kesäkuntoa”

  1. Hei, Pipari!

    Ihanaa, että bloggaat taas. Tykkään todella paljon kirjoituksistasi ja ne ovat mukava päivän piristys.

    Totta on tuo kesäkunnosta stressaaminen. Itselläkin se tulee eteen joka vuosi. Talvella on vaan niin mukavuudenhaluinen, että käpertyy mielummin vilttiin kotona ja syö iltateen kanssa usein jotain herkkua. Niin ne kilot alkaa hiipiä aina salakavalasti. Pitäisi varmaan varata heti syksylle joku äkkilähtö ja talveksi/alkukevääksi kaukoloma, niin biitsikunto pysyisi mielessä. Ehkä Suomessa olisi helpompi pysyä kunnossa, jos säät ei sallis paksujen neuleiden ja talvitakin alle piiloutumista 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta