Lidlin urheilutakki

Kuten kerroin aikaisemmin, olen ollut flunssassa pariin otteeseen viimeisen kahden kuukauden aikana, eikä yskä tunnu helpottavan. Olo on tuntunut kuitenkin hieman paremmalta viimeiset pari päivää, joten päätin uhmata flunssaa ja lähteä Malminkartanon jätemäelle tekemään porrastreeniä vesisateessa. Ensimmäinen kierros portaita meni hyvin, vaikka aika nopeasti hapenottokyky laitettiin koetukselle. Toisella kierroksella homma alkoi tuntua jo haastavalta ja kuulemma löntystelin portaita. Kolmannella kierroksella olikin jo veren maku suussa ja ihme, että jaksoin vetää portaat viisi kierrosta eli 2130 porrasta. Viime porrastreenistä olikin jo vierähtänyt vuosi, joten ei ihme, että treeni tuntui todella hapottavalta. Voi niitä aikoja, kun vielä pari vuotta sitten jaksoin juosta portaat kuusi kertaa peräkkäin. Päätimmekin kaverini kanssa, että alamme käymään portailla yhdessä ainakin kerran viikossa, koska onhan tuo nyt aivan loistavaa aerobista treeniä ja kuntoa kohoaa todella nopeasti! 🙂 Jälkeenpäin olo oli todella hyvä, eikä edes vesisade haitannut.

Treenin jälkeen oli hyvä fiilis

Tänään minulla oli päällä uusi urheilutakki, jonka ostin noin kuukausi takaperin Lidlistä. Kyllä, luit aivan oikein! 😀 En ole koskaan aikaisemmin ostanut Lidlistä vaatteita, mutta kerran hakiessani edullisia raejuustoja Lidlistä, bongasin tämän takin todella edulliseen hintaan 19,90 euroa. Olin juuri myynyt saman tyyppisen North Facen takkini työkaverilleni, joten minulla oli aikomuksissa ostaa uusi samanlainen takki. Hieman nolostuneena hipelöin takkia ja soitin siskolleni, että kehtaanko sovittaa tai ostaa Lidlin takkia. 😀 Näin jälkeenpäin ajateltuna on todella noloa edes ajatella tuollaisen olevan noloa, koska mitä väliä oikeasti. Vain oma ego tuntui olevan ostopäätöksen tekemisen esteenä! Sain kannustusta siskoltani ja kun takki tuntui sopivalta ja myös väri miellytti, niin päätin ostaa sen. En tiedä miten Lidl on saanut vedettyä hinnan noin alas, koska kyseessä on tosiaan tekninen takki, jossa on teipatut saumat, se pitää tuulta ja on vedenpitävä. Ainoa miinus takissa on oudossa paikassa olevat taskut, mutta menkööt. Ehkä tämä takki on valmistettu jossain orjatyöpajassa, mutta mistä minä tiedän onko kalliimpien merkkien, kuten esimerkiksi North Facen takit valmistettu samanlaisissa tehtaissa. Tietenkin edullinen hinta epäilyttää ja nostaa todennäköisyyksiä epäeettisille valmistusmetodeille, mutta niin kauan, kuin en voi tietää asiaa varmuudella, niin en voi stressata asiasta turhaan. Aion siis ehdottomasti jatkossakin tsekata Lidlin urheiluvarustevalikoiman, koska sen verran loistava löytö oli kyseessä!  Oletteko te tehneet löytöjä Lidlistä?

 

 

Jes huomenna pääsee herkuttelemaan äidin tekemillä munkeilla ja simalla! En malta odottaa sitä kauheaa oloa ja turvotusta. 😀 Hauskaa vappua kaikille!

pipari

5 vastausta artikkeliin “Lidlin urheilutakki”

 1. Mulla on Lidlistä ostettuna tekninen juoksupaita joka tais maksaa 14,90, urheilualkkareita, sukkia sekä pyöräilytrikoot. Kaikkiin oon ollut erittäin tyytyväinen, etenkin tohon juoksupaitaan! Älyttömän hyvä löytö toi takki, ihanan värinen!
  Mitä kiistanailaisiin valmistusolosuhteisiin tulee, niin itse uskon että luultua suurempi osa valmistetaan samanlaisissa olosuhteissa niin hirveetä kun se onkin.

  • Mä yritän nyt bongailla tota juoksupaitaa sitten Lidlistä, koska voisin sellaisen napata itsellenikin. 🙂
   Täytyy alkaa muutenkin seuraamaan mitä kaikkea Lidlissä oikeen myydään, kun ennen oon kävelly nopeesti niiden outojen laarien ohi. 😀

 2. Mulla on just samainen takki, ja eilen juuri mietin sen ihanuutta kävellessäni salille vesisateessa ja pyöräillessäni töihin yöllä räntäsateessa. Piti hyvin vettä ja tuulta, ja oli ehtinyt kuivuakin ennen töihin lähtöä! =)

  • Noniin, joku on siis yhtä ”nolo” Lid shoppailija! ;D Mä oon yllättyny miten laadukas se takki on, saa nähdä miten kestää käytössä. 🙂

 3. Taskut ovat ylhäällä sitä varten, että takki pysyy urheillessa kuosissaan eikä taskut ns roiku ja häiritse juoksua. Mm. Haglöfs käyttää samaa ja on siis erinomainen lisä vielä hienoon takkiin. Lidlin pyöräilytuotteita olen itse ostanut, ja 10+ niille :),

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta