Goodlife protskupatukat -50 %

Halusin tulla vinkkaamaan teille Fitnesstukun loistavasta tarjouksesta;  herkulliset Goodlife -patukat maksavat 10,90 euroa/paketti (norm 21,75e). Paketti sisältää 15 patukkaa, eli tällä hinnalla yhdelle patukalle tulee hintaa 0,72e. 🙂 Tarjous päättyy 29.04.2015 klo 11. Patukoita voit tilata täältä

Itse pistin äsken tilaukseen Nutty Peanut -patukoita, jotka maistuvat Twixin ja Snickersin sekoituikselta – aivan ihania! Lisäksi tilasin uuden Salty Liquorice Sensationin, jonka toivon muistuttavan Lidlin herkullista lakritsipatukkaa. 😛 Mielestäni kaikki Goodlifen patukat ovat todella hyviä ja mehukkaita, paitsi Crispy Gingerbread Cookie, joten sitä ei kannata tilata.

/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/39/2015/04/Fitnesstukku Ja Kisut Muutossa 031
/srv/www/fitfashion wordpress/releases/20150428115732/app/wp content/uploads/sites/39/2015/04/Fitnesstukku Ja Kisut Muutossa 031

”Star Nutritionin Goodlife on vakiinnuttanut paikkansa asiakkaidemme suosikkina. Goodlife on Body-lehden testivoittaja ja mahdollisesti markkinoiden maukkain proteiinipatukka!

Yksi Goodlife-patukka antaa noin 16 g proteiinia, 20 g hiilihydraatteja ja 190 kcal energiaa. Näillä ravintoarvoilla se on erinomainen välipala tilanteessa kuin tilanteessa. Heitä Goodlife mukaan treenikassiin ja nauti treenien jälkeen tai ota Goodlife mukaan välipalaksi kouluun tai töihin!” (Fitnesstukku.fi)

Postaus sisältää mainoslinkin.

pipari

6 vastausta artikkeliin “Goodlife protskupatukat -50 %”

    • Sekin on tosi hyvää, tilasin sitä työkaverille ja täytyy varmaan vohkia siltä pari patukkaa. 😛

  1. Katsoin ravintosisältöä fitnesstukun sivuilta. Maku oli saanut monilta kehuja, mutta sokeria on kyllä aivan liikaa, jos sitä on 100grammassa 34grammaa. Mun mielestä prodepatukka ei enää siinä vaiheessa ansaitse proteiinipatukan nimikettä, vaan karkkipatukan. Mutta voisihan tuollaista joskus herkkupäivänä syödä 🙂

    • Hehe, onhan noi aikamoisia hiilaripommeja, mutta menee silti nopeana välipalana. 🙂 Mä en stressaa hiilareista niin paljon, joten ei mulle paha homma.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta