Materiafiilistelyä

Heippa! 🙂
Olen sairastellut viimeiset pari kuukautta aina muutaman viikon jaksoissa, eikä flunssa tunnu hellittävän millään. Kesää kohti mennessä olisi projektina pudottaa noin 7kg painoa pois, mutta se on ollut hieman haastavaa, koska en ole päässyt liikkumaan tarpeeksi sairastelun vuoksi. Painoa on toki pudonnut, mutta myös lihasmassaa kadonnut. Vastustuskyky on ilmeisesti vain todella alhaalla tällä hetkellä, joten ei auta muu, kuin napsia ravintolisiä ja levätä tarpeen mukaan.

Vanha puhelimeni meni rikki sunnuntaina, joten päätin vaihtaa merkkiä ja päädyin Samsungin uuteen Galaxy A3 -malliin, jossa kehuttiin olevan hyvä selfiekamera. Olen ollut puhelimeen todella tyytyväinen, Samsung on iPhonen jälkeen yllättävän helppokäyttöinen ja selkeä. Kamera on laadukas ja etukamera on loistava juurikin selfieiden ottamista varten. Etukamera pehmentää ihon samettisen näköiseksi ja lopputulos on photoshopatun näköinen, enkä pistä yhtään pahaksi! Alla olevia kuvia en ole käsitellyt millään tavalla.

 

 

 

Rakastan laukkuja ja huiveja yli kaiken, enkä ole koskaan ollut mikään kenkäfriikki, kuten monet muut naiset. Olin pitkään suunnitellut ostavani Michael Korsin mustan ison nahkalaukun, mutta olin epävarma mallista, joten lykkäsin ostopäätöstä. Sain kuitenkin yllättyä ihanasti, kun poikaystäväni (nykyinen eksäni) osti minulle ystävänpäivälahjaksi Korsin Jet Set Travel Tote -mallisen ison nahkalaukun ja olin aivan haltioissani uudesta laukustani. Kiitos vielä! Vaikka minulla on muitakin kauniita laukuja jo ennestään, olen ollut niin tyytyväinen tähän uutukaiseen, että olen käyttänyt ainoastaan sitä viimeiset kaksi kuukautta. Tämä malli on minulle juuri sopivan kokoinen, koska tykkään kantaa mukanani suunnilleen koko omaisuuttani (katso tästä vanha postaus laukkuni sisällöstä). Lisäksi laukun ulkonäkö on sen verran klassinen ja yksinkertainen, että se sopii jokaisen asun kanssa käytettäväksi. Monen mielestä tämä malli saattaa olla todella tylsä, mutta tylsälle tylsä, eikö niin? 😉 Ainoa miinuspuoli laukussa on se, että siinä ei ole vetoketju- tai nepparikiinnitystä, paitsi sisäpuolella olevissa pikkutaskuissa. Lisäksi toinen miinuspuoli on se, että tätä laukkua näkee liiankin paljon katukuvassa, mutta en anna sen häiritä, koska olen tähän muuten niin tyytyväinen. 🙂

Olen asettanut itselleni välitavoitteeksi 4,2kg pudotuksen ja sen jälkeen palkitsen itseni pienemmällä Korsin ruskealla nahkalaukulla. Kuten huomaatte, olen selvästi innostunut Korsin tuotteista, mutta olen vain yksinkertaisesti ollut hyvin vakuuttunut tuotteiden laadusta ja hintakin on hyvin kohtalainen.

Laukku on täydellinen match Korsin nilkkureideni kanssa. Kunnon juntti! 😀

 

Toivottavasti pääsisin pian tekemään treenipostauksia, mutta sitä ennen lepäilen ja parantelen itseäni. Aion muuten tehdä jossain vaiheessa postauksen aiheella ”Kuinka päästä eteenpäin eron jälkeen”, koska uskon tämän aiheen kiinnostavan hyvin monia. Haluan nimenomaan voimaannuutta muita ja kirjoittaa aiheesta positiivisessa mielessä, koska positiviisuus on mielestäni ainoa oikea ja järkevä suunta. Itselläni on nyt erosta aikaa noin kaksi kuukautta ja olen viime aikoina miettinyt parisuhdeasioita enemmän, kuin paljon, joten kilometrin pituinen postaus saattaa olla luvassa. 😀

pipari

12 vastausta artikkeliin “Materiafiilistelyä”

 1. Voi ei, ikävä kuulla! Olitte hyvännäkönen pari. Mutta! Olet älykäs, nuori ja kaunis, joten rakkaus löytää tiensä vielä elämääsi.

  • Kiitos. 🙂 En ole asiasta huolissani, elämä kuljettaa ja kaikella on tarkoituksensa. 🙂

 2. Jes, kilometrin pituinen postaus ihmissuhteista ja eron jälkeiseen elämään opettelusta! Täällä yksi kohtalotoveri.

 3. Moikka!

  Tsemppiä sinne!

  Mua kiinostaisi erityisesti juttu siitä, millä keinoin tollaisen kilomäärän voisi pudottaa vielä ennen kesäkuun alkua…? Itsellä olis sama urakka. Toki paljon liikuntaa (aerobinen+anaerobinen molemmat varmaan) ja puhdas syöminen, mutta esim. minkä verran kaloreita per päivä jne. Toki noi jutut on aika yksilökohtaisia, mutta olisi kiva kuulla sun mielipidettä asiaan!

  • Hmm todella vaikea sanoa, kun tämä on niin yksilökohtaista. Aerobista treeniä paljon ja lisäksi salitreeniä 4-6krt/vko. Kalorit varmaan siinä 1500kcal/pvä. Googletappa Jutan Superdieetti ohjeita, sieltä löytyy valmiit noin 1500kcal ruokavaliot.

   Itse nyt vedin itseni ensin ketoosiin noin 600-800kcal dieetillä parin viikon ajan ja siitä sitten nostin pikku hiljaa kalorit. Sain nopeasti nesteet pois ja painonpudotuksen vauhtiin. 🙂 Tuona aikana en juurikaan liikkunut, tosin olin kipeänäkin.

  • Kiitos! Itsekin tykkään kovasti, täytyisi löytää uudet, koska ovat hieman naarmuuntuneet. Ostin nämä viime kesänä River Islandista Virosta.

 4. Siis apua! Olen itse seurustellut reilu 2,5 vuotta ja nyt on mennyt huonosti. Riidellään paljon ja pienistä asioista.. Olen erittäin tietoinen, että ero voi tapahtua ja mua pelottaa se suunnattomasti. Ihmissuhdepostaus olisi enemmän kuin paikallaan nyt!
  Ihanaa kun olet palannut tänne taas! 🙂

  • Ihanaa olla täällä takaisin! 🙂

   Suhteessa tulee ylä- ja alamäkiä, se on ihan normaalia. Itselläni on takana 6v ja 2v suhteet sekä tämä viimeisin 7kk. Ensimmäisessä pitkässä suhteessa en suostunut luovuttamaan ja kestin riitoja, vaikka olisi pitänyt erota aikaisemmin. Sun pitää miettiä onko sun kumppani todella sellainen, kuin oikeasti haluat ja pystytkö näkemään tulevaisuuden hänen kanssaan. Ole rehellinen itsellesi ja kumppanille. Liian usein sitä haluaa vain pitää kiinni siitä kauniista mielikuvasta, vaikka todellisuudessa suhde ei olisi niin hieno.

 5. Tsemppiä eron jälkeen. Postaus eroasioista tulisi todellakin tarpeeseen. Minulla on juuri menossa 4 vuoden suhteen jälkeen erilleen muutto, ja välillä tuntuu ihan toivottomalta, vaikka tiedänkib että on ainoa oikea ratkaisu..

  • Tsemppiä ja voimia sulle todella paljon! Muista, että kaikki kyllä järjestyy ajan kanssa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta