Testissä Satsin Bootylicious tunti

Moikka! 🙂
Kävin torstaina testaamassa Satsin uutuustunnin nimeltä Bootylicious, jossa keskitytään 30 minuutin ajan pakaroiden ja reisien treenaamiseen. Tunnin nimi jo itsessään houkuttelee varmasti monia naisia kokeilemaan tuntia ja sali olikin täynnä innokkaita naisia sekä muutama mieskin oli eksynyt paikalle (varmaan tuijottamaan naisten peppuja).

Tunti alkoi lyhyellä lämmittelyllä ja staattisilla venytyksillä, jonka jälkeen siirryttiin itse treeniin. (Suosittelen lämmittelemään ennen tuntia itsenäisesti, koska lämmittelyyn käytettiin aika vähän aikaa.) Tunti sisältyy neljästä eri osiosta ja jokaiseen osioon kuuluu kolme eri liikettä, eli yhteensä 12 eri liikettä. Esimerkkinä ensimmäisessä osiossa tehtiin n. 30 sekunnin ajan lantionnostoa 10kg levykiekolla, tämän jälkeen siirryttiin tekemään sumokyykkyhyppyjä omalla painolla ja lopuksi tehtiin 5kg kiekolla sivuttaisia vatsoja. Tunnilla tehtiin myös mm. pistoolikyykkyä, burbeita, syväkyykkyjä ja luisteluhyppyjä. Tunnilla tehdään liikkeet omaan tahtiin tietyn ajan mukaan, eikä noudateta tiettyä toistomäärää. Tämä on mielestäni todella hyvä asia, koska silloin liikkeet tulee tehtyä puhtaammin, kun ei tarvitse rykäistä liikkeitä liian nopeasti samassa tahdissa muiden kanssa. Periaatteessa tunnilla taistellaan aikaa vastaan, mutta liikkeitä ei silti tehty hutaisten. Yksi Satsin lempparitunneistani eli Crosstraining -tunti on aika samanlainen tunti, mutta se kestää 45-60min ja siinä treenataan koko kroppaa.

Yritin yksi päivä treenata kotona lenkin jälkeen, mutta ei siitä tullut mitään Nasun takia. 😀

 

Äidin sylissä on hyvä olla <3

Kaiken kaikkiaan tunti oli nopeatempoinen ja sain todella hyvin hien pintaan 30 minuutin treenin aikana.  Liikkeet olivat hyviä, mutta esimerkiksi pistoolikyykky oli mielestäni aivan liian vaativa liike, eikä se minultakaan onnistunut. Tunti oli selkeästi aerobinen, eli Beyoncén bootylicious muotoja ei tällä tunnilla todellakaan rakenneta, koska käytetyt painot olivat aivan liian kevyitä, mutta kyllä pienen pumpin saa toki aikaan. Tulen varmasti käymään tunnilla vielä uudestaankin lähinnä vaihtelun vuoksi, mutta edelleen yritän sitä Jlo bootya rakentaa salin puolella. 😉 Ei muuta kuin testaamaan!

 

pipari

2 vastausta artikkeliin “Testissä Satsin Bootylicious tunti”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta