Terveisiä Thaimaasta

Terveisiä Thaimaasta, täällä kirjoittaa todella ruskettunut Pipari. 😀

Palasimme poikaystäväni kanssa keskiviikkona Thaimaan Hua Hinista ja olimme myös yhden yön Bangkokissa. Reissu oli aivan mahtava, enkä olisi voinut kuvitella täydellisempää matkaa! Ensimmäisenä iltana riitelin (huom emme riidelleet, vaan minä riitelin :D), mutta muuten kaikki sujui loistavasti ilman sairastumisia, huijaamista tms. Olin lukenut netistä varoituksia liittyen lähinnä turvallisuuteen tai hygieniaan, mutta ainakin omat kokemukset Thaimaasta olivat pelkästään positiivisia.

Parasta matkassa oli tietenkin aurinko, mutta sen lisäksi herkullinen ruoka! Koin ihania makuelämyksiä, enkä syönyt kertaakaan pahaa tai edes keskinkertaisen makuista ruokaa. Söimme niin ravintolaruokaa, kuin katuruokaa ja etenkin tulinen sekä todella edullinen katuruoka oli todella herkullista.

Aion tehdä ensi viikolla Thaimaan reissusta oman postauksensa, jossa kerron matkavinkkejä Hua Hinista ja kirjoitan myös kulmien kestopigmentoinnista, joka tehtiin matkan lopulla. 🙂

Vielä kalpeina ensimmäisinä päivinä 🙂 
Puudutusaineet vaikuttamassa
Valmiit kulmat

 

 

 

Nom ihanaa smoothieta 😛

 

pipari

9 vastausta artikkeliin “Terveisiä Thaimaasta”

  1. Ihana kuulla, että ollut onnistunut loma! 🙂 Hei oisitko viittinyt tähän pikapikaa vastata, että missä teit pigmentoinnin ja paljonko maksoi? Olen lähdössä Bangkokiin (josta jatkuu reissu myös Huahiniin) jo ylihuomenna ja olisin tooodella kiinnostunut myös tekemään tuon siellä. 🙂

    • Niin ja sano terveisiä suomalaiselta Elinalta, joka kävi siellä poikaystävänsä kanssa. 😀 Suosittelen paikkaa lämpimästi!

    • Heei kiitoksia vinkistä ja erittäin nopeasta vastauksesta! Tuun ehdottomasti harkitsemaan tuota paikkaa ja jos pääsemme käymään, mainitsen sut! Todella mukava kuulla, että hoito on ollut onnistunut! 🙂

    • Ole hyvä. 🙂 Kannattaa muuten ottaa huomioon, että saatat joutua vahvistamaan kulmat Suomessa. 🙂

  2. Hei! Kiitos mukavasta blogista. Olen seurannut tätä useamman vuoden (?) satunnaisesti ja vaikutat hyvinkin järkevältä ja mukavalta 🙂 Olet kyllä saavuttanut uskomattoman kunnon ja elämän kovalla työllä! Kiitos kirjoituksista, sillä juuri samantyyliset tarinat antavat inspiraatiota myös omaan kuntoiluun.

  3. Hei! Olisin kiinnostunut tuosta kestopigmentointipostauksesta. Toteutustavasta, väreistä ja lopputuloksesta 🙂 Itsellä on suunnitteilla mennä pigmentoitavaksi ja sinun kulmasi ovat kauneimmat mitä olen koskaan noit pigmentointeja nähnyt! Kerrassaan upeat! Miten tuo aurinko muuten vaikutti tuohon paranemiseen? Jostain luin, että auringonotto saattaisi haalistaa värejä aika nopsaan :/ ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta