Hillan kuulumisia

Moikka!

Päätin kirjoitella taas kuulumisia sen kunniaksi, että Hillasta on melkein tullut sisäsiisti! Uskon, että tämä todella merkittävä uutinen ei kiinnosta ketään, paitsi ehkä muutamaa lukijaa, joilla on itsellä koira. 😀 Tämä on kuitenkin minulle sen verran iso juttu, että oli pakko jakaa se teidän kanssa. Hilla täyttää muutaman päivän kuluttua 10kk, mutta vasta pari viikkoa sitten oppi tekemään tarpeensa ulos. Olin noudattanut erilaisia vinkkejä sisäsiisteyteen liittyen, mutta mikään ei tuntunut auttavan. Yhtäkkiä Hilla kuitenkin vain alkoi tekemään ulos ja jopa odotti palkintoa sen jälkeen, vaikka ennen ei malttanut edes ottaa namia kaiken touhotuksen keskellä. 🙂 Voitte varmaan kuvitella minkälainen helpotus tämä on ollut minulle ja vähentänyt stressin määrää huomattavasti! Hilla tekee edelleen sanomalehdelle pari kertaa päivässä, mutta se ei haittaa, koska uskon, että tämäkin käytös korjaantuu ajan myötä. Pääasia, että Hilla tajusi mistä sisäsiisteydessä on ylipäänsä kyse!

 

 

Otin Hillan työporukan pikkujouluihin mukaan ja Hilla sai heti kamun. 🙂
Varoitus mun ovella. 😀

 

Hillan suloinen panta. 🙂

Liityin marraskuussa 24/7 salille, jossa on naisten puoli, mutta tuuliviirinä olen taas päättänyt palata takaisin Satsille ryhmäliikunnan pariin. 😀 Pakko se on myöntää, että rakastan jumppatunteja, etenkin spinningia, vaikka eiväthän ne muokkaa kroppaa juurikaan. Aion kuitenkin säilyttää jäsenyyteni myös 24 seveniin, jotta voimme treenata välillä yhdessä poikaystävän kanssa. 🙂 En ole juossut pitkään aikaan, mutta ajattelin ottaa aamuaerobiset kehiin tammikuussa, jotta pystyisin kiristämään kroppaa Thaimaan reissua varten.

 

Löysin tällasen kesäkuvista. 😀 Jee oli takana spinning ja oli loistava fiilis. 🙂

 

Hyi! Tää oli niin pettymys, maistui marsipaanilta. 🙁

 

Meiän joulukalenterit. 🙂 Hilla odottaa vielä omaansa…
 Ihanaa joulun odotusta kaikille! 🙂
pipari

2 vastausta artikkeliin “Hillan kuulumisia”

  1. Kiva kuulla että on tapahtunut edistystä Hillan kanssa, suloinen otus on 🙂 Tuli tuosta mieleen oma koira. Se oli ollut jo puoli vuotta täysin sisäsiisti kun kerran matot pitkästä aikaa pestyäni koira meni hajareisin matolle, katsoi suoraan silmiin ja lorotti puhtaalle matolle 😀

    • Voi ei, kuulostaa aikamoiselta hölmöliiniltä! 😀 Hilla tekee edelleen sisälle ihan mun silmien edessäkin, mutta torun aina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta