Happy

Heippa kaikille! Huomaamatta tuli taas ”pieni” blogitauko, vaikka se ei ollutkaan tarkoituksena. Mulla on ollut todella huono omatunto siitä, etten ole tänne kirjoittanut mitään ja on ollut kova ikävä teitä kaikkia. Joskus vain tulee sellaisia elämänvaiheita, ettei halua jakaa elämäntapahtumia muille ja viime kevät tosiaan oli ajanjakso elämässäni, jonka voisin mielelläni pyyhkiä pois. Harvoin jaksan enää muutenkaan avata pääkonetta, kun tuo ipad on niin mahdottoman kätevä vempain (Hilla on muuten purrut nettipiuhan poikki, joten käytän iphonen nettiä, heh). Tabletilla bloggaaminen on sen sijaan todella vaikeaa, joten täytyy aina nähdä kauhean iso vaiva, että avaan koneen…Ostin muuten uuden läppärin ja tää onkin niin makee, että hädin tuskin pystyy pyörittämään Netflixia. 😀

piparinmaailma

No mitäs mulle kuuluu? Voisinko sanoa melkeinpä, että loistavaa? Mulla oli aika synkkä talvi ja kevät, mutta nyt oon taas back in business. 🙂 Mulla oli myös talvella oma ”massakausi”, eli vaikka treenasin samaan tahtiin, niin söin valehtelematta joka päivä jotain roskaa… Söin perus hyvin, eli salaatteja, rahkaa yms, mutta iltasin aina sekosin ja kävin ostamassa jätskiä, karkkia yms. Huhtikuussa yhtäkkiä napsahti ja puhdistin taas ruokavalion totaalisesti, eli jätin kaiken roskan pois. Nesteitä lähti ensimmäisen viikon aikana 4,3kg, mikä oli aivan sairasta! Olin todella turvonnut, enkä ollut tajunnut, että tilanne oli niin paha! Saan varmasti kiittää nopeasta painonpudotuksesta Star Nutritionin Ripped Pro -rasvanpolttajaa (Fitnesstukusta), joka toimii, kuin taika! En tässä yritä mainostaa sitä millään tavalla, mutta suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan kuuriluontoisesti, koska ainakin mulla toimi kyseinen tuote todella hyvin. Tällä hetkellä syön todella hyvin, vaikka itseasiassa eilen pidinkin herkkupäivän. Pyrin syömään todella puhtaasti, mutta lisäksi herkuttelen Protein Puddingeilla, jotta saan varmasti riittävästi protskua. Olen vähentänyt protskupatukoiden mässäämistä, koska niitä tuli yhdessä vaiheessa vedettyä ihan liikaa, parhaillaan kolme päivässä. 😀 Tällä hetkellä olo on todella kevyt ja en stressaa niin paljon painosta. Treenaan noin viisi kertaa viikossa ja olen käynyt juoksemassa todella paljon, mikä on aika hassua, koska en edes hirveästi pidä juoksemisesta (vai pidänkö muka?).

Hillan kanssa menee nyt ihan mukavasti, mutta kevät oli todella rankkaa aikaa, kun tuntui, että Hilla imi niin paljon energiaa. Hilla on todella haastava tapaus nartuksi, mutta yritetään selvitä. 🙂 Hilla täyttää parin päivän päästä 6kk ja ei ole vielä lähellekkään sisäsiisti. 😀 Voitte siis varmaan kuvitella, kuinka rasittavaa arki saattaa olla.

 

Huomatkaa tyylikäs Hurtan juoksuvyö 😀

Ehkä merkittävin asia tällä hetkellä elämässäni on se, että löysin aivan ihanan miehen ja aloin seurustelemaan. 🙂 Tilanne tuli aika puskista, mutta ehkä mukavempi näin, koska parhaat asiat elämässä tapahtuvatkin yleensä yllättäen. 🙂 En voisi olla onnellisempi tällä hetkellä ja kliseisesti sanottuna tuntuu siltä, että palaset loksahtivat paikoilleen. Olen seurustelevaa tyyppiä, joten olen myös helpottunut, että ns. sinkkuelämä on ohi, koska en viihtynyt sinkkuna yhtään. Oli tietenkin todella hyvä olla puoli vuotta yksin ja tehdä hieman itsetutkiskelua.

Maailman ihanin ja komein mies. <3
Maailman ihanin ja komein mies. <
 •   PS. Kannattaa alkaa seuraamaan mua Instagramissa, jos kiinnostaa seurata sitäkin kautta mun kuulumisia. Postaan Instagramiin melkeinpä joka päivä kuvia itsestäni tai Hillasta. 🙂 Instagramista mut löytää nimimerkillä elinahilla.

Mitäs teille kuuluu? 🙂 Nyt spinningiin, heips!

 

pipari

22 vastausta artikkeliin “Happy”

 1. Onnea uudistuneen elämäntilanteen johdosta ja tsemppiä Hillan koulutussessioihin 🙂 Meilläkin pennulla meni yli puoli vuotta saada kokonaan sisäsiistiksi, joten no worries kyllä se ajan kanssa onnistuu. Olet oikein hehkuva kuvissa ja todella kaunis <3 Mukavaa loppukesää ja ihanaa saada sut taas langoille 🙂

  • Kiitos paljon! 🙂
   Mä yritän tsempata tässä sisäsiisteyskoulutuksessa, vaikka vähän masentaa, kun kaikki aina kauhistelee, miten Hilla ei vielä osaa pissata ulos. 🙁 Pitäisi olla välittämättä muiden kommenteista ja ymmärtää, että jokainen koira on yksilö ja ehkä Hilla on vain hieman hidas. 😀

 2. Pitäiskö tossa olla ”treenaan noin viisi kertaa viikossa” eikä ”päivässä”…? Tai sitten on kyllä aika kova meno päällä 😀
  Hauskaa loppukesää!

  • Hitsi mä repesin! :DDD Kiitos huomautuksesta, korjasin virheen! Viisi kertaa päivässä olis aika huikee tahti. 😉

 3. Voi miten ihana kuulla, että oot löytänyt itselles hyvän miehen ja elämä rullaa! : ) Se on jännä juttu, miten ne hyvät asiat tuleekin ihan täysin yllättäen elämään. <3

  • Niinpä, oon ihan onneni kukkuloilla! 🙂 <3 Täytyy nyt vaan pitää tää hyvä fiilis pinnassa, eikä antaa pienten juttujen masistaa! :))

  • Hahahahahha, niin on! 😀 Erosivat tosin kymmenen vuotta sitten, eli on siitä tovi aikaa. 🙂 Taidat muistaa heidät irc-galleriasta? Mä ainakin muistan nimenomaan sieltä. 😀

  • Guilty! 10 vuotta :O god i’m oooold. Hhaha mikä stalkkeri sitä on! 😀

 4. Ihania uutisia <3 Paljon onnea seurustelusta 🙂 Ja ymmärrän hyvin miksi sanot että maailman komein mies, erittäin kuvauksellinen hänKIN kuten sinäkin (stalkkasin Instassa). Laitoin sinutkin seurantaan 🙂

  • Jep, eipä ole ennen tullut tuollaista vastaan. 😉 <3 Ja kiitos!!! :)) Laitoin sutki seurantaan. 🙂

 5. Moi! Ei liity postaukseen, mutta nyt on pakko kysyä, kun tajusin että sullahan oli ensin kissoja ja sitten otit koiran? Miten kissat suhtautui tähän? Mulla itelläni on noin neljävuotias leikattu poikakissa ja oon miettinyt koiran ottamista. En vaan yhtään tiedä, miten tuo reagoisi koiranpentuun. Ois kiva kuulla kokemuksia 🙂

  • Kiitos paljon! 🙂 Me tavattiin Tinderissä ja itseasiassa ajattelinkin tehdä tästä asiasta ihan oman postauksensa. 🙂

 6. Mahtavaa, että olet palannut ja vielä mahtavampaa, että olet löytänyt upean miekkosen ja voit hyvin 🙂

  Olet todella innostajani ja tsempparini, vaikka olenkin 35- vuotias, 3 lapsen äiti!!
  Olisin kiinnostunut siitä, miten ja mitä treenaat ja miten syöt? Itsellä olisi muutama tai ehkä 5 kiloa pudotettavaa, normaalipainon sisällä, käyn salilla ja juuri aloitin spinningin! Tilasin rasvanpolttajakapseleita vauhdittaakseen viimeisiä kiloja.. Ongelmana vaan on viikonloppumässääminen, josta haluaisin jollakin keinolla päästä eroon..

 7. Ei oo totta, ihanaa kun postasit pitkästä aikaa! 🙂 Olin jo lopettanut sun blogissa käymisen, kun uusia postauksia ei tullut pitkään aikaan ja mua harmitti se hirveästi, oon saanut sulta niin paljon inspiraatiota liikkumiseen ja terveellisiin elämäntapoihin. Toisaalta kärsin itsekin syömishäiriöstä, joten samalla tää on eräänlaista vertaistukea mulle lukea näitä sun juttuja. Oon tosi onnellinen sun puolesta, näytät niin onnelliselta ja hyvältä noissa kuvissa 🙂 Toivottavasti saat taas uutta intoa blogin kirjoittamisen suhteen!

 8. Tsemppiä Hillan sisäsiisteyskasvatteluun, se vaatii hermoja ja pitkäjänteisyyttä. Ja väittäisin, että nartut voi olla uroksia hankalampia…. Meillä auttoi ns. napanuora-metodi. Eli, jos sulla on viikonloppuna aikaa tai muuten vapaita, niin kannattaa toteuttaa silloin. Eli koira remmi sidotaan sun vyötärölle ja pidetään koira sisälläkin näin koko ajan, eli huomaat heti, jos sille tulee hätä. Ja sitten vaan vauhdilla ulos. Meillä tämä oli käänteentekevä juttu, noin 2-3 päivää tein tota ja jouduin rampaa noin 20 kertaa päivässä koiran kanssa ulkona, mutta lopulta oppi meni perille. Ton jälkeen tapahtui vain satunnaisia vahinkoja sisälle ja nykyään ei ollenkaan. Mutta riippuu tietty ihan koirasta, ja siitäkin millaisissa tilanteissa Hilla tekee sisälle (esim. jos tekee yöllä tai kun olet töissä). Kovasti tsemppiä kuitenkin teille! Ja kannattaa kääntyä vaikka ammattikouluttajan puoleen jos tuntuu, että tarvitsee vähän jeesiä ja lisävinkkejä….!

 9. Mulla on myös nelikuinen sheltti ja alkaa olee jo sisäsiisti kuhan muistaa mennä tosi usein ulos ! 🙂 osaa jo pyytää ulos kun on hätä, ylpeä oon ^^ 😀

 10. Voi hitsi, olipa mukavaa löytää täältä taas uus postaus 🙂 Ja vielä mukavampaa oli lukea että oot onnellinen ja että asiat on järjestyneet 🙂 Oot jotenkin niin tosi symppis ja ihailtavan avoin omissa rajoissas kun kerrot miten oikeesti menee jne. Ihanaa alkusyksyä sinne!!! Jään innolla odottelemaan treenipostauksia ja muita kuulumisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta