Pohkeet tulessa jätemäellä

Heips!
Viime viikko meni todella kivasti treenien puolesta ja ehdin käydä treenaamassa viitenä päivänä, mikä onkin tavoitteeni. Kävimme siskoni kanssa treenaamassa Malminkartanon jätemäellä lauantaina ja menimme portaat seitsemän kertaa ylös, eli yhteensä kertyi 2982 askelmaa. Vaikka olen käynyt viimeksi portailla treenaamassa viime kesänä, jaksoin silti yllättävän hyvin tauosta huolimatta. Hapenottokyky on varmasti parantunut spinningissa, mikä teki treenistä helpommin, mutta jalkoja kuitenkin hapotti ihan mukavasti lopuksi. Olin ihan järkyttynyt, kuinka kipeät pohkeet olivat maanantaina ja hyvä, että pystyin edes kävellä! Onneksi kipu hellitti tänään ja pääsin spinnailemaan. 🙂 Suosittelen tekemään porras- tai mäkitreeniä, koska se on todella kuormittavaa ja hyvää vaihtelua vaikka salitreeniin! 🙂

Kuva syksyltä

HillaLilla on jo 9vko vanha ja nyt tilanne on jo hieman rauhoittunut, eli alan tottumaan uuteen elämänrytmiin ja myös Hilla alkaa kunnioittamaan mun auktoriteettia. Hilla puree edelleen etenkin
nilkkoja, mutta olen oppinut välttämään näitä tilanteita aika hyvin ja oppinut myös lukemaan Hillaa. Esimerkiksi lähtöä tehdessäni Hilla selvästi ymmärtää mistä on kyse ja hermostuu, mikä purkautuu huomionhakuisuudella ja lahkeessa roikkumisella. Onneksi kiinnostus lahkeisiin loppuu, kun pysähdyn ja kiljaisen tai sanon topakasti ei. Koiranpentua kouluttaessa oppii itsekin rauhoittumaan ja täytyy opetella kiireettömpi elämänrytmi. Säntäilen tyypillisesti aina kiireessä paikasta toiseen, mutta nyt täytyy suunnitella aikataulut huolellisemmin. Meillä alkaa tällä viikolla pentukoulu ja toivon sen vahvistavan meidän suhdetta ja tuovan minulle itsevarmuutta koiran käsittelemiseen.

Sorry huonot kamerakännyn kuvat 🙁

 

Hilla 9vko
 

 

 

 

 

Hilla 9vko
 
Viikon liikuntasaldo  31.3-6.4
Ma: –
Ti: BodyPump 55min
Ke: Spinning 45min
To: Spinning 45min
Pe: Spinning 55min
La: Porrastreeni jätemäellä (7 kertaa portaat ylös = 2982 askelta)
Su: –

JIPPII huomenna alkaa Hullarit! Arvatkaa kuka on siellä heti aamulla ostamassa ballerinoja… 🙂

pipari

3 vastausta artikkeliin “Pohkeet tulessa jätemäellä”

 1. Noi Jätemäen portaat on kyllä tosi huiput!! 🙂
  Kävin viime syksynä ja kesänä kanssa paljon siellä ja myös asiakkaiden kanssa.
  Tänään menossa tän vuoden puolella ekaa kertaa. 😉

  Ihana tuo pikku koirahauveli <3

 2. Olipas mukava lukea, että Hillan kanssa alkaa rytmi ja yhteinen sävel pikkuhiljaa löytymään.
  Kiva myös kun muistuttelit rappujen tehokkuudesta treenaamisessa. Täytyykin lähteä Hyvinkään Sveitsin mäkimonttuun
  rapputreeneihin heti kun vain on aikaa ja saan isännän innostumaan asiasta myöskin. Yhdessä sekin homma on mukavampaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta