Sisustusjuttuja

 
 

Moikka pitkästä aikaa!
Joudun taas pahoittelemaan pitkää postausväliä, mutta en ole yksinkertaisesti ehtinyt/jaksanut postailla viime aikoina. Tuntuu, että aika ei aina riitä kaikkeen, mutta toisaalta ehkä en vain hallitse ajankäyttöä. Opiskelun, työn ja treenaamisen yhdistäminen ei ole aina ihan helppoa, mutta onneksi tilanne helpottuu kohta. Anyways, kaiken kiireen keskellä kävin viime viikolla Hyvinkäällä kauppakeskus Willassa ja ihastuin täysin Finnmari -sisustusliikkeeseen, joka muistuttaa hyvin paljon Pentikiä, mutta hinnat ovat paljon edullisemmat. Löysin vaikka mitä ihanaa, mutta en halua haalia yhtään enempää tavaraa, joten ostin vain kaksi taulua ja koristeellisen naulakon eteiseen koiran hihnaa ja pyyhettä varten. Sain jopa kiinnitettyä taulut seinälle symmetrisesti, wuhuu!

 
 
 
Seinä ei ole vaaleanpunainen, valaistus vaan meni mönkään (otin hintalapun myöhemmin pois ;))
Pyyhe (Rukka), talutin (Feel) ja heijastin Mustista ja Mirristä. 🙂

 Tämän suloisen purnukan ostin Mustista ja Mirristä ja se sopii sisustukseeni todella hyvin! Varsinaista tarvetta tälle purkille ei ollut, mutta en voinut olla ostamatta sitä! Suunnittelin säilyttäväni koiran namit tuossa purkissa ja täytyy toivoa, ettei kissat pudota tuota purkkia, kun haistavat herkut. 😀 

Mustista ja Mirristä (ei löydy kaikista myymälöistä)        
 
Ylläripyllärinä loppuun kuva vauvastani, jonka saan ensi sunnuntaina, eli neljän päivän kuluttua!!!! En jaksa enää olla kertomatta asiasta, koska lähes kaikki ajatukset pyörii muutenkin tämän palleron ympärillä. 🙂 Kyseessä on sama pallero, jota kävin katsomassa pari viikkoa sitten. Hän on siis mittelspitz tyttö ja nimeksi tulee Pumpuli, Pampula, Pippuri tai Pulla. Ehdotuksia? 🙂 Mulla on täällä kaikki valmiina ja nyt vaan odotellaan… Laitan sunnuntaina tänne blogiin kuvia ja varmaan videopostaustakin pikkuneidistä. 🙂
 
Kuva saatu kasvattajalta, vauveli tässä 6vko
 
Viikon liikuntasaldo 10-17.3
Ma: Spinning 55min
Ti: Juoksulenkki 45min
Ke: Spinning 45min
To: –
Pe: Spinning 55min
La: BodyPump 55min
Su: –
 
pipari

18 vastausta artikkeliin “Sisustusjuttuja”

 1. Voi kuinka suloinen kaveri 😀 ehdotuksia,hymm..Papu, Pörri, Tinka, Lilli ja Hertta. Hyviä kevään odotuksia sinulle ja pikkukaverille!

  • Oon myös miettinyt Papua, mutta se on myös mun työkaverin lempinimi, joten en sitä voi antaa. :/

 2. Älä nyt raukalle mitään Pumpulia laita : ) jos nyt joku noista on pakko niin laita Pippuri ♥

 3. Oi! Olen niin vilpittömästi iloinen sinun puolestasi, että saat viimein koiran kotiisi. Viime kirjoituksestasi paistoi oi niin kova pettymys, että näin koiraihmisenä tuntui todella väärältä se 🙁 Itse olen kasvanut koko ikäni isovanhempien koirien parissa ja sitten lapsuudenkodissa asustelee edelleen ensimmäinen, iki-ihana koirani, joka on nyt täyttänyt 10 vuotta.. Itse hankin viime syksynä avokkini kanssa suloisen jackrussel-maltankoiramixin ja oi voi olen niin ihastunut siihen, että Instagram täyttyy pelkillä koiran kuvilla 😀 Koirat ovat ihania <3 Niistä saa lohtua, iloa, surua ja jännitystä ja kun lemmikkiin kiintyy niin se on upea tunne. Vaikka koira jäisi yksin kotiin niin muualla liikkuessa vain pohtii koko ajan mitä se koira on tehnyt.. Itse pääsin vähillä pennun aiheuttamilla ainevahingoilla.. Ainoa vaan, että tää pieni "kullannuppu" on keksinyt alkaa jyrsiä johtoja, joten nyt pitää tarkkaan vahtia, ettei lattiatasolle jää mitään syömisen arvoista 🙂

  • Mä oon niin varma, että mäkään en pysty enää ajattelemaan muuta, kuin pentua. 😀 Saa nähdä miten pystyn enää keskittymään mihinkään! Mua kans mietityttää noi johdot, mutta ainakin alkuun pentu on isossa pentuaitauksessa ollessani poissa kotoa, jotta vältytään vahingoilta. Mun mielestä johdot voi piilottaa johonkin koteloihin, muistelen ainakin näin lukeneeni jostain keskustelupalstalta. 🙂

  • Hän on kyllä niin ihana pallero, tosin en enää muista kunnolla miltä hän näyttää livenä. 😀 Kiitos! 🙂

 4. Hei, hirveästi onnea pentusesta! <3 Valloittavan näköinen otus! Paljon kuvia sitten!

  • Kiitos! 🙂
   Laitan kyllä paljon kuvia, varmaan blogi täyttyy pelkästään niistä. 😀

 5. Ehdottomasti Pippuri ! Aivan ihana nappisilmä siellä katselee, tuitui ! Onnea uudesta perheenjäsenestä 🙂

  • Mun perhe kannattaa Pippuri nimeä, itse en ehkä pidä sitä tarpeeksi lutuisena nimenä. 🙂 Kiitos!! 🙂

 6. En halua ilkeillä, mutta minusta nuo kaikki ovat koiralle huonoja nimiä. Muita lemmikkejä nimetessähän ei ole niin väliä, mutta koiraa yleensä koulutetaan kissoja tai muita pieneläimiä enemmän, joten nimen tulisi olla iskevä ja helppo huutaa. En suosittele kolmitavuisia nimiä ollenkaan. Koira kuulee kuitenkin nimestä vaan ensimmäisen tavun, esimerkkinä nimi Sissi -> Sis, Mörri -> Mör, se on aivan sama mitä sen jälkeen tulee, joten nimen loppuosa voi sekoittua jo komentoon joka nimeä seuraa. Ei siis ole mitään järkeä käskeä ”Mörrikkäpörrikkä istu”, kun koiralta meni ohi tuosta ”rikkäpörrikkä” ja todennäköisesti myös se istu, koska se tuli muun litanian perässä epämääräisesti. Ja ihan omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että nopeasti komentaessa jopa kaksitavuiset nimet tuppaavat lyhenemään johonkin helpommin kajahtavaan muotoon.
  Myöskin S ja R ovat nimessä hyväksi, jotta nimi ns. särähtää korvaan paremmin kutsuttaessa. Kun katsoo esimerkiksi agility- tai tokotiimejä, niin huomaa suosiossa olevan kaksitavuiset ytimekkäät nimet. He ovat varmasti koiraa nimetessään tienneet tulevansa kisaamaan ja kouluttamaan paljon, joten nimeä ei ole hutaistu, vaan mietitty se koulutuksen kannalta toimivin nimi. Jopa yksitavuiset nimet ovat kovassa suosiossa, esim. Ruut, Trix jne. Täältä voi esimerkiksi vilkaista agilityn sm-kisaajien nimiä (omistajan nimen perässä aina rotulyhenne ja koiran nimi): http://www.agilityliitto.fi/wordpress/?p=6903
  Juha on kirjoittanut myös koiran nimeämisestä hyvin: http://chicchoix.com/blog/?p=479 🙂

  Suosittelen harkitsemaan pienen nimeä vielä uudelleen, nimi on enne 🙂 Onnea kuitenkin uudesta perheenjäsenestä!

  • Juu tiedän, että kaksitavuiset nimet ovat parhaimpia nimiä. Olen käynyt ihmisten ja eläinten nimikalentereita läpi, mutta mikään ei vaan natsaa.

 7. Oih,aivan ihana pallero 🙂 minulla itselläni on 4v mitteli uros. Aivan ihana rotu,et tule päivääkään katumaan,että päädyit juuri tähän rotuun. Niin aktiivisia,iloisia,söpöjä ja hellyttäviä tapauksia <3

 8. Hei! Ihanaa, että saat kauan odotetun hauvan 🙂 Itsekin innostuin mittelistä ja oikeastaan sinun postauksen ansiosta. Odottelen innolla koira postauksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta