Hunterit

Helou! Tänään on ollut aivan ihana ilma ja sain auringosta niin paljon energiaa! 🙂 Mä en suostu hyväksymään, että ensi viikolla olisi muka tulossa lunta! Olen ehtinyt kaivaa jo kevättakitkin esille ja olisin kyllä ihan valmis aloittamaan kunnon kevään. Me käytiin tänään Minin kanssa nauttimassa auringosta, tosin Mini oli taas sellainen mato-matala, ettei hirveän pitkälle päästy ulkoilemaan. Kuvasin samalla uudet kumpparit, jotka saapuivat tänään postista. Tilasin Nellylta Hunterin Original Tall -kumpparit fuksian sävyssä ja vitsit, että olen rakastunut näihin (kumpparit löydät täältä)! Olen aina tykännyt Huntereista, mutta en ole kokenut tarvetta niille. Nyt kun saan koiran, pääsen rämpimään metsässä ja ulkoilemaan vesisateessa, joten kunnon kumisaappaat olivat enemmän, kuin tervetulleet! Kumpparit ovat ihanan pirtsakat ja noista tulee niin hyvälle tuulelle, ovat sen verran herkulliset sävyiset! Meinasin aluksi ostaa edulliset kumpparit, mutta etsiessäni netistä tietoa hyvistä kumisaappaista tulin siihen tulokseen, että kannattaa kerralla ostaa kestävät kumpparit. Hunterien ei pitäisi haljeta pakkasella ja pitävät oikeasti vettä, toisin kuin halvemmat muovisaappaat. 🙂 Löytyykö teiltä Huntereita?

O_O  
 

 

 

 
Mato-matala karkaa

 

 
Missäköhän Nasu on? En ikinä arvaa!

Sisältää mainoslinkin.

pipari

6 vastausta artikkeliin “Hunterit”

  1. Hei Pipari!

    Luin blogiasi joskus kauuuan sitten, nyt eksyin tänne uudestaan. Tämä kysymykseni ei liity suoranaisesti postaukseesi, mutta siis.. mitä tarkoitit alempana ”ei pitänyt postailla koirajuttuja mutta kuinkas kävikään…?” Siis jos hankit koiran, kai kerrot siitä täällä? Olisi mukava lukea elämästäsi koiran kanssa myös 🙂 Sinulla on niin ihania kuvia ja hyvä kirjoitustaito! Hyvä että palasin lueskelmaan tänne.

    • Moikka! Tervetuloa takaisin! 🙂 Aion tottakai kertoa pennusta, mutta vasta sitten, kun saan sen kotiin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta