Karppaajalle sopiva välipala

Karppaajien välipaloista tulee ainakin itselleni ensimmäisenä mieleen rahkat ja muut maitotuotteet, mutta kyllä karppaajakin voi syödä leipävalipalan. 🙂 Olen taas jättänyt viljatuotteet pois ruokavaliosta, kaurapuuroa ja Minihiilari -leipiä (max 2/pvä) lukuunottamatta ja olo on selkeästi parempi! Paljon liikkuva ihminen tarvitsee kuitenki hiilihydraatteja jaksaakseen ja palautuakseen liikuntasuorituksista, mutta pyrin saamaan hiilihydraatit vihanneksista ja marjoista, en viljoista. Hiilareiden syömisen keskitän aamuun sekä ennen ja jälkeen treenin. Ruokavalioni on siis tällä hetkellä jotain karppauksen ja skarppauksen väliltä. 🙂

Minihiilari -leipien päälle tykkään laittaa jalopenolla maustettua hummusta (6g hh/100g) ja miniluumutomaatteja. Jos joku ei tiedä mitä hummus on, niin se on kikherneistä valmistettua tahnaa, joka sopii esimerkiksi levitteeksi tai dippailuun. 🙂 Tykkään käyttää levitteenä myös Créme Bonjouria, mikä myöskin sopii erinomaisesti karppaajille. Yritin muuten etsiä kaupasta Karppisen vähähiilihydraattisia tuotteita, mutta ilmeisesti niiden tuotanto on lopetettu?

Minihiilarit sisältävät 3g hiilihydraatteja/viipale 🙂

 

 

 

Nasukas

 

 

 

pipari

5 vastausta artikkeliin “Karppaajalle sopiva välipala”

  1. Mä oon tuntenut pientä ulkopuolisuudentunnetta tästä salipirkkojen maailmasta kun en vedä aamiaiseks kaurapuuroo vaan minihiilaria ja tonnikalaa 😀 mulle ei yksinkertasesti sovi viljatuotteet, ja kaura kaikista vähiten… Jalkatreenipäivinä täysjyväpastaa tankkailu/herkuttelumielessä, mutta muuten oon aika hiilarinatsi. Eli kiva että muitakin samanlaisia löytyy 🙂

    • Hehe, uskalletaan olla erilaisia. ;D Mä en tosin ole karpannut pariin vuoteen, mutta palasin siihen nyt takaisin. 🙂

  2. Just muutama viikko sitten luin jostain lehdestä, että karppausleipien valmistaminen on lopetettu ja tilalle on tullut kauppoihin protskupitoisia leipiä.. Näin se tarjonta vastaa kysyntään. Kiva, että tuota minihiilaria kuitenkin vielä saa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta