Kevyt meikki salille/jumppaan

Moikka!
Kuulun itse niihin, jotka haluavat ehostaa itseään salille/jumppaan, kun taas jotkut eivät voisi kuvitellakkaan meikkaavansa salille. En koskaan meikkaa kauppaan tai lenkille, mutta meikkaan vähintään kevyesti sellaisiin paikkoihin, jossa saatan törmätä tuttuihin. On muutenkin mukavempi katsoa peilikuvaansa salilla, kun peilistä ei katso väsyneen näköinen Pipari. Meikkaan salille kevyesti ja käytän tuotteita, jotka olen kokenut ”hikoiluvarmoiksi”. En ole huomannut ihohuokosteni tukkeutuvan tai ihoni laadun muuttuvan meikin takia, joten tällainen meikki sopii minulle. Itseäni ei haittaa, jos joku ei meikkaa salille tai jos joku haluaa treenata iltameikissä, mutta kyllähän dramaattinen meikki näyttää vähän hassulta saliympäristössä. Ketään ei kuitenkaan kannata tuomita meikkaamisesta tai meikkaamattomuudesta, koska se on tärkeintä, että ihminen on liikkumassa ja siten edistämässä omaa terveyttään. 🙂

Kevyt meikkini sisältää neljä tuotetta; vedenkestävä ripsiväri, aurinkopuuteri, peitevoide ja kulmakynä. Haluaisin kestopigmentoida kulmani, jotta niitäkään ei tarvitsisi meikata, mutta pelkään tatuoidun näköistä lopputulosta (suositelkaa hyviä paikkoja, jos satutte tietämään). Ripsienpidennykset olisivat ihanteelliset treenatessa, mutta en vain yksinkertaisesti jaksa huollattaa niitä ja en myöskään ollut tyytyväinen edellisiin ripsiini. Omilla ripsillä mennään siis tällä hetkellä, mutta ripsarit ovat pysyneet ilman valumista jopa spinningissa. 🙂 Jos haluaa käyttää huulimeikkiä treenatessa, suosittelen Hydracolorin huulirasvoja, jotka sisältävät runsaasti pigmenttia. Loputulos on luonnollinen, mutta tuo kuitenkin kauniin sävyn huulille. Itse en käytä huulimeikkiä treenatessa, koska se kuitenkin lähtisi pois juodessa.

 • Ripsivärinä kestosuosikki L’Oréal Volume Million Lashes vedenkestävänä
 • Aurinkopuuterina Estee Lauderin Double Wear meikki/aurinkopuuteri
 • Tummat silmänaluset peitän Cliniquen peitevoiteella tai Viva La Vidan peitevoidepaletilla 
 • Kulmakynänä tällä hetkellä käytössä Rimmelin kulmakynä  (unohdin kuvata)

 

 

Heheh 😉 Kuva lainattu.

Viikon treenisaldo 27.1-2.2

Ma: Sali (selkä-takareidet-etureidet-pakarat), Spinning 55min
Ti: –
Ke: Spinning 45min
To: Spinning 45min
Pe:-
La: Pump 55
Su: –

Käytättekö meikkiä treenatessa? 🙂

 

pipari

19 vastausta artikkeliin “Kevyt meikki salille/jumppaan”

 1. Kulmien pigmentointiin liittyen suosittelen Kauneushoitola Maarit Leikoskea Helsingissä. Mutsini kestopigmentoi kulmansa siellä ja tuli todella hyvät ja varsinkin luonnolliset. Kyseinen paikka ei varmasti oo edullisimmasta päästä, mut tuolla ainakin osataan homma tehdä kunnolla, jos toivoo luonnollista lopputulosta. Paikan nettisivuilla lukeekin seuraavaa: ”Kulmiin piirretään ohuita viivoja, ikäänkuin karvoja (karvatekniikka). Kulmat voidaan tehdä myös värittämällä ne kauttaaltaan (täyttötekniikka). Käytämme hoitoloissamme vain karvatekniikkaa, tällöin kulmakarvoista saadaan mahdollisimman luonnolliset.” Noi viivat erottuu alkuun aika selkeästi, mutta ne pehmenee muistaakseni viimeistään parissa viikossa. Jos olisin itse menossa pigmentointiin, niin ajoittaisin sen ehkä jonkun 2-3 viikon loman kohdalle, koska alussa ne viivat näyttää vähän hassulta ja sitten sen jälkeen paranemisvaiheessa iho saattaa hilseillä vähän siitä pigmentoidulta alueelta, niin se ei välttämättä näytä kivalta ja sitä ihoa ei tietenkään saa rapsutella.

  • Kiitos vinkistä! Tarkoitin nimenomaan tuota karvatekniikkaa, joten Maarit Leikoski saattaisi olla hyvä vaihtoehto. 🙂 Täytyy harkita asiaa!

 2. Yritän suojautua UV-säteilyltä ja laitan päivisin CC-voidetta, koska käyttämäni antibiootit herkistävät auringolle. En viitsi pestä salilla meikkivoidetta pois ja sitten salin jälkeen taas laittaa uutta kerrosta eli tiettyinä päivinä treenaan meikillä.

  • En mäkään koskaa pese meikkejä pois ennen treeniä, jos olen ollut aikaisemmin koulussa tai töissä. Ei oo kuitenkaan kiva hikoilla sellaisella meikkimäärällä. :/ Kokeilin kerran cc -voidetta spinningissa ja se valu mun suuhun hikoillessa, tosi ällöttävää! Tosin spinningissa mä hikoilen niin paljon, että kasvot aina tippuvat hikeä, yök. 😀

 3. Jos meikit on naamassa jostain syystä ennen salille lähtöä, niin en pese pois. Mutta en myöskään salia varten meikkaa.

  Tosin mun perusarkimeikki on ripsari 😛 Joskus satunnaisesti aurinkopuuteri. Iho tykkää 🙂

  • Mun käsittääkseni kasvoilla pitäis olla aina jokin kevyt meikkipohja, joka suojaa ihoa ilmansaasteilta, auringolta ja pakkaselta. Vähintään uv -suojan sisältävä Bb tai CC -voide olisi hyvä. 🙂 Mutta jos ihosi ei ole reagoinut meikittömyyteen pitkällä aikavälillä, niin eipä kai sillä ole väliä. 🙂 Näistä asioista ei kannata stressata, jos iho on hyväkuntoinen. 🙂

 4. Mä käytän arkenakin niin vähän meikkiä, että salille lähden au naturel. Käytän tällä hetkellä normaalistikin vain valokynää, tosin mulla on ripsenpidennykset 😉 Ennen pidennyksiä käytin ripsaria ja eyelineria, jotka pesin yleensä pois ennen treeniä 😀 Nykyään meen samalla ”meikillä” salille, kun ei tosta valokynästä mitään harmia siellä tunnu olevan 🙂 Kukin tyylillään! 😉

  • Joo mull ainakin eyelinerit valuu hikitreeneissä pois, joten ne on pakko pestä pois. Salilla en kuitenkaan hikoile ihan niin paljoa, kuin esimerkiksi spinningissa, joten silloin en pese edes eyelinereita pois. 🙂 Ripsienpidennykset on kyllä kätevät, mutta mun mielestä huoltaminen on liian vaivalloista. Jeps, kukin tyylillään!

 5. En koskaan meikkaa salille ja töistä suoraan mennessäkin pesen ne aina pois. Tosin arkimeikkini koostuu ainoastaan ripsiväristä.
  Värjään kulmat ja ripset parin kuukauden välein ja ihoni on hyvässä kunnossa, joten olen meikittömänä salilla täysin sinut peilikuvan kanssa 🙂

  • Mäkin oon värjännyt ripsiä ja kulmia, mutta mulla ei pysy kestovärit, oli ne sitten tehty kotona tai kampaajalla, höh. :/ Hienoa kuulla, että olet sinut peilikuvasi kanssa! 🙂

 6. Oot niin hirmu paljon kauniimpi luonnollisemmalla lookilla!! 🙂 Tosin makuasoita nämäkin

  • Kiitos! 🙂 Olen tosin itse eri mieltä, koska tykkään todella laitetusta lookista naisilla. 🙂

 7. Jos koulu/työpäivän jälkeen meen salille, niin en ala meikkejä siinä välissä putsailemaan, mutta jos vapaa päivänä salill menen niin en salia varten meikkaile..

  • Okei. 🙂 Musta olis hassua mennä kunnon meikillä ja välillä meikittä salille, koska ero on niin merkittävä. Eihän ne päästäis mua sisälle samalla kortilla. ;D

 8. Itse en meikkaa yleensä salille, jos menen sinne aamusta. Jos joku punoittava finni on ilmestynyt keskelle naamaa, niin sen kyllä peitän, mutta muuten en. Jos menen salille taas iltapäivästä, niin pyyhin meikinpuhdistusliinalla meikkivoiteen pois, mutta ripsivärin jätän, ja jotenkin freshimpi fiiliskin on ripsivärin kanssa, kun ei näytä niin väsyneeltä, mutta aamuisin ennen treeniä en sitä ole kuitenkaan laittanut. 🙂

 9. Mä hikoilen lähes aina treenatessa sen verran paljon, että tuntuu inhottavalta jos olisi pakkelia iholla, joka jäisi sitten jo alkutreenistä hikipyyhkeeseen. Meikkaan kyllä tosi vähän, joten ei oikeastaan ole mitään poispestävää salille mennessä. Ripsaria en pese pois, vaikka sekin kyllä joskus nuhraantuu (=hyvän treenin merkki). 🙂
  Joskus laitan ripsiväriä ihan vaan salillemenoa varten, joskus en jaksa, mutta mitään en ikinä pese pois ennen treeniä. Harvemmin juhlameikissä tulee salille lähdettyä, koska jos on sellainen tilanne, että meikkaan reippaasti, niin ei sellaisina päivänä kyllä salille mennä. 😉

 10. Käyn salilla aamulla niin aikaisin, että en yksinkertaisesti jaksa meikata kuin vasta sen jälkeen 😀 Jumpissa käyn työpäivän jälkeen niin en jaksa pestä meikkejä pois, kun kotona kuitenkin menee heti suihkuun!

  • En tosissaan ole! Jos otsauurteet aiheuttaisivat päänsärkyä tms, niin sitten voisin laittaa botoxia, mutta esteettisistä syistä en.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta