Alelöytöjä

Heippa! Mä oon tehnyt taas ihan älyttömän hyviä alelöytöjä ja viimeisimmät löydöt olen tehnyt Stockalta -60 % alennuksella. Olen ostanut urheiluvaatteita, kenkiä, kirjoja, farkut, takin, korvikset, meikkejä ja hiustuotteita. 😀 Mua melkein hävettää tehdä näitä postauksia, koska oon niin hyvä tarjoushaukka, että joitain voi alkaa ärsyttämään. 😀 En siis koskaan osta mitään turhaa, vaan saatan ostaa ns. varastoon sesonkituotteita tai kosmetiikkaa ja harvoin maksan mistään normaalia hintaa. Merkittävin löytö oli Niken Air Pegasus+ 30 -juoksulenkkarit, jotka maksoivat 40 euroa (99.90e), joten ne olivat todellinen löytö! Etsin viime keväänä kuumeisesti juoksulenkkareita, mutta mikään malli ei tuntunut sopivalta, mutta nämä istuvat jalkaani todella hyvin (mulla on leveä jalkapöytä). Kaiken lisäksi näissä on haluamani Nike + toiminto ja pirtsakka väritys. En voi uskoa, etten viime keväänä löytänyt kunnollisia juoksulenkkareita, mutta nyt löysin mieluisat tossut ihan naurettavaan hintaan. Vitsit mikä pulla, ei voi muuta sanoa! Juoksulenkkarithan pitäisi uusia noin 1000km välein, joten olisi pitänyt melkein ostaa toinen pari samalla, mutta ajattelin kahden parin ostamisen olevan liioittelua. Näillä tulee juostua todella paljon ensi kesänä, se on ihan varma! Viime kesänä alesta ostamani hätävaralenkkarit pääsevät sitten koiran ulkoiluttamiskengiksi, koska ne eivät todellakaan sopineet juoksuun.

 
 
 
Nämä Adidaksen tennarit ostin myös Stockalta -60% alennuksella ja maksoivat noin 35 euro. Malliltaan muistuttavat aika paljon Converseja, joiden hankkimista olen harkinnut parin viime vuoden aikana. Omaan tyyliini Conssit ovat hieman liian rennot, mutta ehkä nämä ovat kivat vaikka kauppareissuilla tai jos menen kaupunkikävelylle koiran kanssa. ;D
 
 
 
 
 

Löysin lisäksi kaksi treenipaitaa Pumalta ja Nikelta. Mä oon nykyään aikamoinen välineurheilija, mutta haluan korostaa, että laihdutuksen aloittamiseen et tarvitse hienoja urheiluvarusteita. Itse aloitin aktiivisen treenaamisen käyttämällä ikivanhoja juoksulenkkareita ja salilla treenasin käsipallokengät jalassa ja päällä oli miesten t-paita sekä collegehousut. 😀 Tärkeintä onkin, että lähdet liikkeelle, mutta jossain vaiheessa kannattaa panostaa etenkin hyviin treenikenkiin, jotka tukevat jalkaa. Myös materiaalien teknisyys on tärkeää, koska urheiluvaatteiden olisi hyvä hengittää ja kuivua nopeasti. Treenivaatteen käyttömukavuus on myös merkittävä tekijä (joustavuus, pehmeys, istuvuus jne.), eikä hyvästä ulkonäöstäkään ole haittaa, vaikka se ei tietenkään ole se pääasia. 😉

 
 

Mä yritän nyt mennä nukkumaan, mutta en varmaan saa unta, kun mietin vaan koirajuttuja. En meinannut saada viime yönä unta, kun pohdin haluanko ison, keskikokoisen vai pienehkön koiran. Vaihtoehtoina on tällä hetkellä japaninpystykorva tai kultainennoutaja, mutta harkitsen myös mittelspitzia. Olen tehnyt jo listan siitä, mitä kaikkea koiralle pitää hankkia ja laatinut myös budjetin. (Tuohon budjettiin pitää muuten lisätä vielä muhun liittyvät ostokset, eli ainakin kumisaappaat ja sadeasu.) Enää siis puuttuu koira! Mulla on vielä noin 4-5kk aikaa valmistautua pentuun (tai aikuiseen koiraan) ja sitä ennen täytyykin käydä lainaamasa kirjastosta pino koiraoppaita. Mulla tulee ihan perhosia vatsaan pelkästä ajatuksesta, että mahdollisesti kesällä tässä mun vieressä läähättää joku ihana karvapallo! 🙂

pipari

14 vastausta artikkeliin “Alelöytöjä”

 1. Ihanat lenkkarit! Minulla on jo toinen pari Pegasuksia menossa ja oon tykännyt niistä tosi paljon. Uusimmat tilasin suoraan Niken sivuilta ja suunnittelin ne itse. Olen juossut niillä tuhansia kilometrejä ja nyt niissä on muutama sauma ratkennut, joten pitänee uudet hommata pian.

  • Kuulostaa hyvältä! 🙂 Ehkäpä suunnittelen sitten seuraavat lenkkarit, kun nämä ovat kulahtaneet. 🙂

  • Mittel saattaa olla ehkä liian pieni mulle ja valkoista on vaikea löytää. Sen vuoksi japski voisi olla parempi vaihtoehto. 🙂

 2. Siis aivan yli-ihana väritys noissa Niken lenkkareissa! Makeet! Mikä on tuo mainitsemasi Nike + toiminto? En oo koskaan kuullutkaan sellaisesta.

  Mua huvitti kun kirjoitin hetki sitten blogiini SD:ltä tilaamistani kaksista kengistä, otin paria eri väriä kun ne oli niin kivat ja HALVAT! Yksi puolituttu mies sitten sanoi kuulleensa kun kaverinsa tyttöystävä oli valittanut että ”se bloggaaja on turhamainen kun osti molempia värejä kun ei osannut päättää” 😀 Mä en kyllä ajattele niin, koska treenikenkiä ja vaatteita menee paljon, ovat pesussa, ja kenkienkin on välillä hyvä antaa levähtää ja vaihtaa toiseen pariin. Mä en ainakaan treenaa aina samoilla vaikka toki voisikin, mutta eri tarkoituksiin sopii erilaiset tossut. Samanlainen alehaukka täällä siis 😛

  http://musclefetish.fitfashion.fi/

 3. Hei MISTÄ STOKKALTA NOI LENNKARIT ON? Ja millon ne on ostettu ja oliko paljo isoja kokoja (40 ->) vielä jäljellä?? Pegasukset on ihan parhaat ja munkin on pakko saada!!!!!

 4. Moikka, meillä on kotona ihana kermasoopelin värinen kleinspitz, joten noista ehdokeista mittelspitz on minun mieleeni eniten! Tämäkin pikkuhurtta on väsymätön lenkkeilijä, viisitoista kilsaa heittämällä ja kotona vielä hepulit päälle! Ovat muutoinkin todella miellyttämishaluista rotukansaa, temput opitaan nopeasti ja ovat myös pitkäikäisiä. Ja koska rotu on ns. Alkukantainen, ei ole järin paljoa perinnöllisiä sairauksiakaan tai lonkkavikoja. Ja haukkuherkkyydestä vielä: meillä ei haukuta ovikellolle, mutta pihalla, jos näkee kurren, niin siitä täytyy ilmoittaa, vahtikoiraksihan ne on alunperin jalostettu.
  Tänään ale-löytönä shockabsorderit 20€!!

 5. Mä oon myös miettiny koiran hankintaa siitä asti, kun luin sun koirapostauksen 😀 Ollaan mieheni kanssa oltu yhdessä 7 vuotta ja meillä on kaks kissaa. Monta vuotta ollaan mietitty koiran ottamista, mieheni on koko ajan halunnut koiraa mutta itse olen aina välillä ajatellut että ehkä ei kuitenkaan. Nyt tilanne on kuitenkin se, että luultavasti otetaan koira, esim. kesällä kun mun miehellä on kuukauden kesäloma. Ollaan katottu rotuja, tiibetinspanieli on yks vaihtoehto, joka sopis meille ja sen lisäksi mietittiin jotain pystykorvarotua. Muakin just mietityttää, että miten meidän kissat niihin suhtautuu… ja kun halutaan myös lapsia joskus niin miten aikuinen koira suhtautuu vauvaan.

 6. Hhaha! noi kengät on aivan super mahtavat!! ylistän noita aina mun ystäville 😀 ja just mulla on aina sääret kipeinä ja noitten kenkien jälkeen ei muuten varmana oo ollu kertaakaan enää kipeenä 🙂 juoksu askel rullaa niin kevyesti ettei juoksemista voi edes lopetta!! mikä toi nike+ toiminto muuten on?:D

  • Tosi hyviltä ovat tuntuneet, polkeminen tuntuu nyt ilmavammalta. 🙂 Ainoa outo asia on, etten tunnu enää saavan yhtä hyvin takareisiin ja pakaroihin tuntumaa, nyt tuntuma on enemmänkin etureisissä ja pohkeissa.

   Ajattelin tehdä niistä oman postauksensa jossain vaiheessa.

 7. Useat Pegasukset omistaneena voin kyllä kehua valintaasi! Maailman parhaat juoksukengät, ja halvalla sait 🙂

  • Jesss, en malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä keväällä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta