-25 % alennus Better Bodies trikoista Fitnesstukussa

Tilasin viime syksynä Fitnesstukusta Better Bodiesin ”Fitness Long Tights” treenitrikoot värissä hot pink. Olen käyttänyt näitä siitä asti lähes joka treenikerralla, tosin spinningiin olen usein laittanut jalkaan vanhat Adidaksen capripituiset trikoot. Etsin Fitnesstukun sivuilta Better Bodiesin capripituisia trikoita ja huomasin, että muutamat pitkät trikoot ovat -25 % tarjouksessa, esimerkiksi juuri omistamani hot pinkit. Kokoja näytti olevan vielä hyvin jäljellä, joten suosittelen lämpimästi hankkimaan Better Bodiesin trikoot, jos kaipaat uusia treenipöksyjä. Trikoiden koristelut korostavat kauniisti naisellisia muotoja ja luovat illuusion pyöreistä reisistä ja pakaroista. 😉 Trikoot ovat todella joustavat ja mukavat päällä sekä ennen kaikkea hengittävät. Esimerkiksi spinningissa ei tule ahdistusta, vaikka olen hikoillut itseni läpimäräksi, koska trikoot hengittävät niin hyvin, toisin kuin monet muut kokeilemani trikoot. (Yhdet trikoot mitä en todellakaan suosittele on Nellyn Drop of Mindfulnessin trikoot, jotka eivät hengitä, eivätkä jousta esimerkiksi kyykätessä ja niistä näkyy kaiken lisäksi läpi pyllistäessä.)

Jos epäröit koon kanssa, suosittelen tilaamaan normaalin kokosi. Jos käytät vaikka s ja m kokoa, kannattaa tilata s, koska trikoot joustavat hyvin. Better Bodiesin trikoot ovat matalavyörätöiset, joten siinä voi olla totuttelemista, jos on tottunut käyttämään korkeavyötäröisiä housuja. Itse olen tottunut aina käyttämään normaali- tai korkeavyötäröisiä housuja, mutta äkkiä näihin tottui. 🙂

”Vatsa sisään ja älä hengitä” oli ohjeistus 😀
 
 
Lisää trikoita Fitnesstukun sivuilla.
 

Suunnittelin ostavani itselleni spinningia varten Shaped 3/4 tights -caprimittaiset trikoot, mutta pähkäilen black/aquan ja hot pinkin välillä. Haluaisin mielummin hot pinkit, mutta en tiedä ovatko ne too much tai ovatko ne hyvännäköiset muilla kuin fitnessvartalon omaavilla ihmisillä. Kerroin jo aikaisemmin haluavani myös maastokuvioiset pitkät trikoot, mutta en ole vieläkään päättänyt ovatko ne mauttomat vai hauskat. Jotenkin mulla tulee noista trikoista mieleen ”Ed Hardy tyyli” tai suomileijona kaulakorut sekä pilottitakit (en osaa selittää paremmin, mutta tiedätte varmaan mitä tarkoitan…). 😀 Tykkään simppeleistä vaatteista, joten sen takia kaikki Ed Hardyn kaltaiset krumeluuri vaatteet eivät ole minun juttuni.

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

pipari

10 vastausta artikkeliin “-25 % alennus Better Bodies trikoista Fitnesstukussa”

 1. Nyt pikkasen harmittaa, että ostin juuri viime viikolla Niken trikoot ”alesta” 49,90 e… On nekin hienot, mutta nuo olisi ollut haaveissa, jos olisin suinkin raaskinut. Camopöksyt olis salilla ihan jees, osta pois!

  • No höh! Kyllä varmasti saat vielä noi trikoot joku päivä, kannattaa pitää silmällä tarjouksia. 🙂 Tosin musta tuntuu, että ainakin noi mun trikoot on poistuva malli, koska nitä ei enää näy hirveesti missään. 😮

 2. Heippa Pipari!

  Sulla menee tosi kivasti treeni ja ruokakuviot ja on ihana että laitat nykyään enemmän kroppakuvia itsestäsi! Kaunis tyttö olet ja kehittynyt hyvää vauhtia sporttimimmimksi! 🙂 Jos saan kuitenkin sanoa ihan kollegana sulle ja hyvin monelle (myös meidän portaalin) bloggaajalle niin mua harmittaa että en erota onko tämä postaus mainos. Missään ei lue yhetistyöpostaus, lopussa tai tageissa ja kerrot ostaneesi omat housut. Postauksessa on kuitenkin selkeä mainoskuva, samoin kun sivubannerissa näkysisi Fitnesstukun mainos. Siksi olisi mukava jos tämä on osa yhteistyötä niin se olisi selkeästi mainittu jossain!

  Anteeksi puuttuminen, enkä halua pahoittaa sinun mieltäsi. Aina ei tule luettua kaikkia postauksia joten olisi minusta selkeintä että yhteistyöstä mainittaisiin tällaisten postausten yhteydessä jos asia on niin. Jos ei niin toivon ettei kukaan antaisi millekään yritykselle näin hyvää mainostilaa ilman hyvitystä 😉

  Ihanaa viikon jatkoa!

  -Anna

  • Kiitos kommentistasi. 🙂 En tietenkään pahoita mieltäni asiallisesta kommentista. En halua johtaa ketään harhaan ja epäselvyyksien välttämiseksi lisäksin tekstin ”Postaus sisältää mainoslinkkejä.” Trikoot olen kuitenkin ostanut itse, lisäsin ainoastaan mainoslinkin ja -bannerin tekstiin. Postaus ei ole siis tehty yhteistyössä Fitnesstukun kanssa. Mainitsen kyllä aina erikseen, jos olen saanut tuotteen blogin kautta. 🙂

 3. Itse oon tykännyt kanssa omista pöksyistäni. 🙂 Löytyy ennestään limet ja juuri hyödynsin samaisen tarjouksen ja hankin hot pinkit. Istuvuus on tosi hyvä ja joustaa kuin mitkä! Ainoa miinus, että noistakin todella näkyy läpi, mikä on tullut kyykkäyskuvia jälkeenpäin katsellessa huomattua. 😀 Mutta muuten hyvä malli kompensoi tämän ongelman huomattavan pieneksi.

  Camohousut myös makeet! Omani myin, koska todella matala malli, eikä ollut kiva koko ajan kiskoa niitä ylös. 😀 Ehkä niistä olisi pitänyt ottaa yhtä isompi koko verrattuna yllä mainittuihin… 🙂

  • Siis mitä, onko ne camot vielä matalemmat, kuin tavalliset bb:n trikoot? :O

   Mun mielestä noista ei näy liikaa läpi, tai ainakaan itseäni ei häiritse. Joistakin trikoista näkyy ihan törkeästi läpi, testattu on! 😀

 4. Osta noi pinkit! Mä näin unta just muutama yö takaperin että ostin noi, ja tulin tosi onnelliseksi 😀 Ei ne oo too much, ne on just yli rouheet! Suomalaisten pitäs uskaltaa irrotella vähän enemmän, kirkkaissa väreissä ei oo mitään noloa vaan ne piristää!
  Ite omistan kans noi ”originellit” pitkät tightsit, ja tuntuu kyllä tosiaan että niiden tarjonta on vähenemässä. Harmi, sillä mun mielestä toi raitakuvio toimii niissä paljon paremmin ku uudemmanmallisissa bettereissä, joissa on entisen yhen sijasta kaks raitaa!

  • Mä näin yhdellä tytöllä tänään spinningissa ne pinkit ja ne oli kyllä makeet! En vaa tiiä onko mulla niitten kaa yläosia, kun melkein kaikki treenipaidat on pinkkejä tai liloja. 😀

   Mun mielestä toi ”vanha” malli on paljon kivemman näköinen, en ymmärrä minkä takia vaihtuu huonompaan. 🙁

 5. Näin tänään salilla tuollaiset turkooseilla tehosteilla olevat treenitrikoot ja tuli heti tämä postaus mieleen 🙂
  Oli nimittäin aivan upean näköiset! En meinannu saada niistä silmiä irti 😀 Enemmänkin ne eroittuivat pinkin värin vallanneista salivaatteista!

  • Kuulostaa hyvältä, laitoin ne tilaukseen. 🙂 Itseasiassa en oo niitä turkooseja nähnyt vielä kertaakaan livenä, mutta musta-pinkkejä kylläkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta