Mulla on uudet hiukset

Moikka!

Mullapas onkin uudet hiukset ja nyt on niin freesi olo! Aina kampaajan jälkeen tulee sellainen fiilis, että miksi sitä ei mennyt aikaisemmin kampaajalle, kun hiukset ehti jo näyttää ihan maantienharmailta ja elottomilta. Nyt on ihanan kiiltävät hiukset, tosin sivuotsis leikattiin liian lyhyeksi, joten mulla on aikamoisia vaikeuksia saada sitä asettumaan raudalla tai pyöröharjalla. Itse siis päätin pituuden, mutta en osannut hahmottaa miltä sivuotsis näyttää laitettuna. Onneksi hius on kasvava luonnonvara, joten no worries! 🙂 Pohjalla on nyt asteen tummempi sävy, eli 4 (ruskea) ja päällä vaaleaa raitaa. Mun mielestä mulle sopii nää vaaleammat hiukset paljon paremmin, kuin tummat. Näytin tummahiuksisena jotenkin ilkeältä, kun taas vaaleammat hiukset pehmentävät huomattavasti ilmettä. 🙂

Älkää katsoko sivuotsiksen outoja kiehkuroita 😀

 

 

 

                                                                      Tiukkis

Öö sori mut miks mun otsa on monivärinen? 😀

 

 

Mä olin tänään spinnailemassa ja huh, kun oli taas hikinen tunti. Mikä onkaan parempi tapa aloittaa viikonloppu, kuin kunnon hikitreeni? Polveen alkoi vihlomaan kesken tunnin, joten mun on pakko käydä ostamassa ne spinningkengät, jotta varmistan jalkojen oikean liikeradan (jalkaterät ja polvet eivät välttämättä pysy samassa linjassa, jos remmit eivät pysy tarpeeksi kireänä). Jospa jaksaisin huomenna herätä aikaisin ja suunnata Budget Sportiin, tosin todennäköisesti taas valvon tänään klo 3 asti, enkä todellakaan herää aikaisin. 😀 Nyt jatkan karkkien syömistä, koska tänään on ansaittu namipäivä. Pidän nykyään kerran viikossa herkkupäivän, mikä on riittänyt mulle yllättävän hyvin, kun aikaisemmin olin sellainen kaikki tai ei mitään, eli joko herkuttelin joka päivä tai en koskaan. Näköjään minäkin voin muuttua, who would have known!

 
En todellakaan syö kaikkia itse, älkää pelätkö. ;)

 En todellakaan syö kaikkia itse, älkää pelätkö. 😉

Kuka tietää mikä leffa? 😉

Ihanaa viikonloppua, liikkukaa ja nauttikaa! 🙂

pipari

8 vastausta artikkeliin “Mulla on uudet hiukset”

    • Mä kävin tänään ostamassa Shimanot ja maksoivat 89e tarjouksessa (norm 109e). 🙂 Kiitos kuitenkin avusta!

  1. vaaleemmat hiukset tosiaan sopii paremmin! voisit vaihtaa uuden profiilikuvan uusilla hiuksilla:)

    • Jepulis, täytyis vaan räpsästä joku kiva uus kuva. 🙂 Voi ku kissat osais valokuvata, ni mulla ois kasapäin aina uusia kuvia blogissa. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta