Testissä Remington Pearl Pro Curl kiharrin

Moikka!
Jes mä löysin vihdoin mun ulkoisen kovalevyn, joten pääsen tekemään postauksia aiheista, joita varten olin jo aikaisemmin ottanut kuvia. Jouluna tein tosiaan siskolleni kiharat uudella Remington Pro Curl -kihartimella, jonka sain blogin kautta testattavaksi. Olen viimeiset kymmenen vuotta etsinyt paksua rautaa, jolla saa tehtyä ”julkkiskiharat” mutta en ollut löytänyt sellaista Suomesta. Olinkin todella innoissani, kun sain testiin 32 mm kiharrinpuikon, jolla saa tehtyä suuria, pehmeitä kiharoita.

Aloitin kihartamisen sen ihmeemmin ohjeita lukematta, koska mähän en tietenkään tarvitse ohjeita. Tajusin onneksi laittaa hanskan käteen, joten vältyin polttamasta sormiani, tosin mulla tuli ihan Michael Jackson fiilis yhden hanskan kanssa. 😀 Kiharrin lämpeni 30 sekunnissa ja lämpötilaa sai säädettyä sopivasti 130-210 °C asteen välillä. Hiukset kihartuivat todella nopeasti korkean lämpötilan vuoksi, joten säädettävä lämpötila on ehdottomasti plussaa! En ollut aikaisemmin käyttänyt puikkokiharrinta, joten se tuntui aluksi kömpelöltä ja tulin miettineeksi miksi kihartimia yleensä edes valmistetaan ilman klipsiä, joka helpottaisi todella paljon kihartamista. Alla olevissa kuvissa näkyy ensimmäiset tekemäni kiharat tällä puikolla ja tähän meni aikaa noin kaksi minuuttia. Lopptulos ei ole läheskään täydellinen, koska en ole mikään hiusexpertti, mutta tykästyin todella paljon ilmaviin ja pehmeisiin kiharoihin (kiharoita ei ole harjattu kuvassa). Kokeilin rautaa myös omaa hiuksiin ja sain tehtyä ihan kivat kiharat, mutta omien, pitkien hiusten kihartaminen tuntui aika vaikealta. Harjoittelu jatkuu edelleen ja nyt kihartaminen onnistuu jo paljon helpommin, mutta kaipaisin edelleen sitä klipsiä. Onko teillä kokemuksia tästä tai muista kiharrinpuikosta? 🙂

Testikiharat, älkää välittäkö koloista 😀

 

 

 

Kiinnostaisiko teitä videopostaus siitä miten kiharran omat hiukseni tällä kiharrinpuikolla? 🙂

 

pipari

2 vastausta artikkeliin “Testissä Remington Pearl Pro Curl kiharrin”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 3
Tykkää jutusta