Tarjoushaukka Stadiumissa

Moi!
Olen alkanut huomaamaan itsessäni tarjoushaukan piirteitä ja taidankin olla aika hyvä bongaamaan alennustuotteita ja tarjouksia. Jotenkin vaan vedän puoleeni edullisia hintoja, esimerkiksi yksi päivä menin ostamaan protskupatukoita, niin huomasin Stockalla alepöydän täynnä protskupatukoita 70senttiä/kpl.  Tänään kävin etsimässä Kicksista itseruskettavia ja kaikki tuotteet sattuivat olemaan -20% alennuksessa, enpä pistänyt pahakseni. 😀 Noh, eilen kävin Sellossa etsimässä spinningkenkiä, mutta löysin ainoastaan noin 100-140 euron tossuja (+klossit 20e) ja jotkut teistä lupasi mulle edellisessä postauksessa spinningkenkien maksavan noin 80e, joten ei tullut kauppoja. Jatkan etsimistä, mutta sen sijaan löysin Stadiumin alerekistä Niken juoksu/ulkoilutakin 30 eurolla! Takin alkuperäinen hinta oli 119e, enkä ymmärrä miksi kukaan ei ollut ostanut tuota (esim joku henkilökunnasta napannut takkia itselleen), koska väri on neutraali tumma beige! Mulla on juoksutakki, mutta toi oli niin edullinen, etten voinut jättää sitä ostamatta. Juoksutakkeja on sitä paitsi hyvä olla useampi, jos toinen on vaikka pesussa. 🙂 Tykkään tuosta väristä todella paljon, koska se on kerrankin hieman hillitympi, kuin muut urheiluvaatteeni, eli saan vähän vaihtelua pinkkiin. 😉 Takki on vähän nafti vielä, mutta kyllä se menee jo keväällä, kun olen saanut pahimmat ylimääräiset pois. Olen ostanut monia tavoitevaatteita viimeisen kolmen vuoden aikana ja taitaa olla, että vain kahdet farkut ovat edelleen liian pienet, muihin olen aina mahtunut, jes! Olen hyväksynyt sen, että painoni tulee varmaan aina heittelemään noin 3-5kg riippuen vuodenajasta, sairastelusta tms, mutta onneksi mulla on eri kokoisia vaatteita, joten aina on jotain päälle puettavaa. 😀

Ihan normaali asento 😀

 

Mä oon niin iloinen, että oon päässyt takaisin normaaliin treenirytmiin, ainoastaan salitreeni ei nappaa yhtään. Tämän takia haluaisinkin levytankosarjan kotiin, mutta 20kg ja 50kg tangot ovat joka paikasta loppu! Ehkä tilanne rauhoittuu parin viikon päästä, kun ihmisten kuntoiluinnostus on lopahtanut ja kaupat saavat lisää tuotteita varastoon. Siihen asti käyn vain jumppailemassa ja yritän patistaa itseni salille. Varasin muuten pari hot jooga tuntia seuraaville viikoille, enkä malta odottaa! Uskon hot joogan tekevän todella hyvää lihasjumeille ja ehkäpä se parantaisi myös liikkuvuuttani. Jeejee huomenna taas aamusta Crosstraining -tunnille ja päivä lähtee varmasti loistavasti käyntiin!

Nasu näyttää ihan kissanpennulta 😀

 

 

Ihanat tumput

 

PS. Huomasin noin viikko sitten, että Dexterin kaikki kaudet on laitettu Netflixiin. Katsoinkin loput kolme tuotantokautta tässä viimeisen viikon aikana ja eilen katsoin finaalijakson. Nyt musta tuntuu ihan tyhjältä, enkä tiedä miten jatkaa elämää ilman Dexteriä. 😀 Mulla lopahti innostus viidennen kauden aikana, mutta sarja imas mut mukaansa kausilla 6-8. Nyyh. 🙁

pipari

10 vastausta artikkeliin “Tarjoushaukka Stadiumissa”

 1. No todellakin oot tarjoushaukka, miten onnistutkin! 😀 Oli kyllä hyvä löytö tuo takki. Mulla menee aina päinvastoin, vaikka lähtisin vartavasten alennusmyynteihin.. huoh!

 2. No höh! Ehkä sun pitäis vaihtaa ajatusmallia ja aina olettaa, että löydät tarjoustuotteita, niin sitten tuut löytämään niitä! Vetovoiman laki käyttöön shoppaillessa! 😀

 3. Kokeile Dexterin jälkeen Breaking Bad sarjaa. Se varmaan löytyy Suomenkin Netflixistä. Minä ainakin jäin ihan koukkuun!

  • Oon kattonu Breaking Badia, mutta kyllästyin kahden tuottarin jälkeen, kun juoni junnasi paikallaan ja toisti itseään. :/

 4. Hei! Ootko kattonu niitä levytankoja Budgetsportista, minä kävin Oulun Budgetista ostaan,50kg asti painot ja hinta tarjouksessa 69,90e

  • Joo oon ja oli loppu, vaikka netissä luki, että pitäis löytyä myymälästä. 🙁

 5. Uskomatonta tarjoushaukkailua! 😀 good for you! Takki näyttää tosi kivalta 🙂
  Itsekin käyn satsilla ja pakko myöntää, että tuo hot jooga on kyllä mielestäni yksi parhaimpia tuntiuutuuksia pitkään aikaan! Tunnit näyttävät vaan olevan jonotustilanteeltaan aika täynnä aina… 🙂 Itse kävisin hot joogassa muuallakin, ja maksaisin siitä erikseen, joten nyt itsellä ainakin on fiilis että rahoille saa vielä enemmän vastinetta kuin aikaisemmin! Jos törmään sinuun tunneilla niin pitääkin tulla moikkaamaan 🙂

  Ai niin ja pakko kiittää motivoivasta ja aidosta blogista, käyn täällä lähes päivittäin mutta liian harvoin (=never) jätän kommenttia. Pitäisi varmaan tsempata tämän suhteen 🙂

  • Joo ehdottomasti pitää kommentoida useammin! ;D Hot Mojo on tosi hyvä uutuus, vaikkakin kaikki tunnit ovat jo täyteen varattuja. Jonotan usealle tunnille ensi viikolla ja aina jollekkin tunnille pääsee! 🙂 Satsilla saattaa olla jollekkin tunnille 30 ihmistä varausjonosaa, mutta kannattaa jäädä jonoon, koska lähes aina pääsen tunneille pitkästä jonosta huolimatta. 🙂

   Mua saa tulla moikkaamaan, mutta saatan ujostella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta