Mustikka-raakakaakaosmoothie

Jeps, kello on 1.21 ja oon vielä koneen äärellä, eli siinä meni mun uuden vuoden lupaus! 🙁 Rakastan valvomista, en voi sille mitään! Tein uudella sauvasekoittimella herkullisen mustikka-raakakaakaosmoothien iltapalaksi, jonka ainekset löytyvät alla olevasta kuvasta (annostele aineksia oman maun mukaan). Simppeliä ja hyvää! Joo joo, hiilareita ei olisi hyvä syödä ennen nukkumaanmenoa, mutta mä oonkin rebel. 😉 Pakko muuten kehua, että smoothieiden tekeminen on paljon nopeampaa sauvasekoittimella, kuin blenderilla ja tiskaaminenkin on helpompaa (mulla jää aina smoothieta blenderin pohjalle, eikä meinaa irrota).

 

Arvatkaa mitä sarjaa katson! 😀
 

”Hanki itsellesi kaikkien aikojen kuumin vartalo” Joo kyllä kiitos! 😀

pipari

6 vastausta artikkeliin “Mustikka-raakakaakaosmoothie”

  1. Eilen söin just valion luonnonjogurttia ja pirkan pakaste mustikoita sekasin:D!!

  2. Raakakaakao on erittäin piristävä ja energisoiva, joten se saattaa valvottaa kovinkin jos illalla nauttii sitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta