Hyvät spinningkengät?

Moips!
Äsken, kun istahdin tähän työpöydän ääreen puurolautasen ja kahvikupin kanssa, onnistuin kaatamaan kahvit syliini. Jos teillä on koskaan kaatunut kuuma juoma päälle, nii tiedätte varmaan sen polttavan tunteen iholla? Jep, ei muuta kuin samantien suihkuun jäähdyttelemään. Tästä tulikin mieleen kertoa tarina lapsuudestani, kun olin noin 5-vuotias. Olin mummolassa katsomassa telkkaa ja kädessä oli mummonmehua eli lähes kiehuvaa marjamehua. Jotenkin onnistuin kaatamaan mehun päälleni, eikä kukaan perheestäni huomannut mitään, olivatko he sitten toisessa huoneessa tms. Olin katsonut 911 -ohjelmaa ja muistan, kuinka yhdessä jaksossa kattilallinen kiehuvaa vettä kaatui vauvan päälle. Ryntäsin vessaan ja suihkutin päälleni jääkylmää vettä ja painelin ihoa sienellä. Jonkin ajan kuluttua joku perheestäni tuli ihmettelemään, että mitä oikein puuhailen ja siellähän minä olin toimimimassa mallikkaasti hätätilanteessa. Muistan, kuinka ihoni alkoi myöhemmin kuplimaan, joten se ei sinänsä ole mukava muisto, mutta olen ylpeä siitä, että osasin toimia silloin, enkä alkanut vain itkemään. Että sellainen tarinatuokio tähän alkuun.

Asiasta toiseen, voisitteko suositella mulle hyviä spinningkenkiä? (Merkki, ostopaikka ja hinta olisi hyvä tietää.) Olen käynyt spinningissä jo vuoden noin 1-2 kertaa viikossa ja olen tähän asti spinnaillut tavallisilla treenitossuilla. Tiedän, että saisin treenistä paljon enemmän irti pyöräilykengillä, mutta olen vain lykännyt niiden hankkimista, koska mun on muutenkin vaikea löytää sopivia kenkiä. Mulla tuli tällä viikolla todella huono olo lopputunnista, kun tuntui, ettei veri enää kiertänyt jaloissa ja oli pakko löysätä remmejä. Tämä ei ollut eka kerta, joten ilmeisesti nyt on pakko hankkia spinnailukengät tai muuten saatan joskus joutua jättämään tunnin kesken huonovointisuuden vuoksi.

Ostin uuden treenipaidan Stockan alesta, hintaa oli noin 14e.  

PS. Sain laajakaistan toimimaan, mutta nyt en löydä ulkoista kovalevyä, josta löytyisi kaikki keksimiini postauksiin tarvittavat kuvat. 😀 Olen tehnyt listan sopivista postausaiheista ja toteutan niitä seuraavat pari kuukautta, jos nyt löytäisin sen kovalevyn jostain

Kahvitauolla on kiva ottaa itestään kuvia. 😀
pipari

8 vastausta artikkeliin “Hyvät spinningkengät?”

  1. Itselläni on shimano spinningkengät, ostettu intersportista. Maksoivat muistaakseni noin 80€. Ovat olleet jo pari vuotta ahkerassa käytössä eivätkä ole kyllä menneet miksikään.:) monilla ohjaajilla näkyy myös olevan niitä ja lisäksi olen kyllä pelkästään kuullut hyvää niistä.

    Ny varmaan löytys alestakin. 🙂

  2. Minulla on sama hankinta edessä. Minulla oli Shimanon kengät, mutta möin ne vuosia sitten, kun siirryin juoksuun. Nyt olen kuitenkin alkanut taas spinnaamaan ja kengät pitäisi hankkia. Tykkäsin niistä Shimanon kengistä tosi paljon. Ne oli aika edulliset ja ei liian hifi. 🙂 Googletin nopeasti ”Shimano spinningkenkä” ja Suomessa hinnat näytti olevan alkaen 80€.

    • Kiitos vinkistä, pakko Shimanoiden on olla hyvät, kun niitä kovasti kehutaan! 🙂

  3. Shimanoja minäkin suosittelen. Ostin ne varmaan yli 6 vuotta sitten, ja tosi hyvässä kunnossa ovat vieläkin 😀 tosin viimeset pari vuotta en ole hirveästi spinnannut. Hinta-laatu-suhde shimanon kengissä on kyllä erinomainen! 🙂 ja kun spinningkengillä alat polkea, et todellakaan halua enää ikinä koskaan polkea ilman niitä! 😀

    • Mä voin kuvitella, että tuun olemaan järkyttynyt siitä erosta millaista on pyöräillä kunnon spinningkengillä!! 🙂

  4. Shimanoja suositellaan myös täällä.:) Hyvät, jämäkät ja kestävät. Muistat vaan ottaa yhden koon tavallista kengänkokoasi isommat, niin tulee sopiva koko. Terveiset vielä kissoille!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta