Netti ei toimi

Moi! Mulla ei vieläi toimi laajakaista täällä uudessa kodissa, joten en ole päässyt bloggaamaan. 🙁 Bloggaan nyt ipadilla, mutta tällä ei saa lisättyä järkkärin kuvia blogiin, joten joudutte tyytymään Minin kuviin, jotka löysin luonnoksista. 😀

Tällä viikolla kaverini aloitti treenaamisen kanssani Satsilla ja olemmekin käyneet treenailemassa ahkerasti. Huomenna pitäisi herätä aamuspinningiin, mutta pelkään nukkuvani pommiin. Nostin Satsin jäsenyyttäni ja pääsen nyt treenaamaan pk-seudun kaikille seitsemälle salille, joten valinnanvaraa löytyy! Jatkossa pääsisin lähes joka päivä jumppaamaan, koska nyt on tarjolla paljon kattavampi tuntivalikoima eri aikoihin. 🙂 Tosin pakko sanoa, että Satsilla on todella huono valikoima tunteja klo 9-16 välisenä aikana verrattuna kilpaileviin kuntokeskuksiin.

 

 

 

 

 

 

Okei heippa, soitan huomenna Soneralle ja selvitän laajakaistaongelmaa…

pipari

3 vastausta artikkeliin “Netti ei toimi”

 1. MoroMoro blogiisi 🙂

  Partiolaiset pyörii ympäri nettiä etsien apua ja tietoa tarvitsevia, siten minä löysin tämän blogisi.

  Saitko jo toimimattomuuden syyn selvitettyä? Miten netti tällä hetkellä hönkii? Oliko laajakaistan muutto/kytkeminen uuteen osoitteeseen jo tapahtunut? Kyseessä valokuitu-liittymä? Oliko huoneistojakamossa kytkennät oikein, reititettynä oikeaan huoneeseen yhteys? Oikeanlainen modeemi käytössä?
  Tällainen pikkukysymystulva alkuun 🙂 Autan mielelläni jos vain kysyttävää löytyy 🙂

  [email protected]

  • Kiitos kommentista! 🙂 Netti pelaa nyt hyvin. Ongelma johtui siitä, että edellisen asunnon nettiyhteys ei ollut sulkeutunut, vaikka se olisi pitänyt sulkeutua automaattisesti vuokrasuhteen päätyttyä. Tämän vuoksi uutta liittymää ei pystynyt avaamaan tiedoillani. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta