Levytankosarja kotiin?

Moikka!
Ajattelin ostaa itselleni joululahjaksi levytankosarjan kotitreenaamista varten, mutta nyt pohdin ostanko esimerkiksi Gymstickin 20kg pumpsetin hintaan 60e vai kunnollisen 50kg levytankosarjan, joka maksaa n. 190e. Löysin netistä yhden arvostelun Gymstickin levytangosta ja sen mukaan setti painaa todellisuudessa vain 18kg ja on aika heppoinen. Mulle riittäisi aivan hyvin 20kg kotona tehtävään, kuntoa ylläpitävään kuntopiiritreeniin (salilla voin käyttää isompia painoja) ja 50kg taas olisi turhan painava setti, eikä 190e hintakaan houkuta. Myös Gymstickin pinkki väri houkuttaisi, mutta en tietenkään halua mitään lelua, oli hinta kuinka edullinen tahansa. Onko teillä kokemuksia Gymstickin levytangosta tai ylipäänsä levytankosarjoista?

Kuva lainattu Hobby Hall

 

Bilteman levytanko 25kg ja 65e

 

pipari

17 vastausta artikkeliin “Levytankosarja kotiin?”

 1. Oi vitsi tosi kiva tuo pumppisetti itseäni houkuttelisi! Voihan se olla vähän heppoinen, mutta jos ostaa jostain painavempia kiekkoja?:)

  • Mä luulen, että nimenomaan tanko ja lukot ovat heppoista tekoa, eivätkä kestäisi painavempia kiekkoja. 🙂

 2. Mulla on ollu tuo Gymstickin painopaketti, mutta myin sen pois. Oli tosiaan turhan heppoinen, eikä tolla 20 kilolla kauheasti mitään tehnyt loppupeleissä – edes kotona! Eli jos yhtään epäilet, niin osta paremmat painot, vaikka maksaisikin enemmän. Loppupeleissä se kannattaa 🙂

  • Toi 20kg riittäisi mulle ihan hyvin, koska en pumpissakaan tuon isompia painoja tällä hetkellä käytä. Tosin joku 30-35kg setti olisi varmaan paras vaihtoehto. Kiitos avusta, en viitsi sitten tuota ostaa, jos on liian heppoinen. Levytanko tulisi kuitenkin kovaan käyttöön mulla. 😉

 3. Hei, itsekin juuri etsin kyseisiä vempeleitä kotitreeniä varten. Jos ei ihan täysin uusia tuotteita vaadi niin itse huusin huuto.netistä ihan uudenveroisen setin ja todella paljon halvemmalla kuin kaupoista olisi lähtenyt. Jos on kunnon tuotteet kyseessä niin sillä että ostaa käytettynä ei ole paljoakaan väliä 🙂 itseänikin tuo lähemmäs 200euron hinta kauhistutti. Vielä kun koittaa etsiä pk-seudun alueella olevan myyjän niin ei tule kuljetuskustannuksiakaan, sama kai se on noutaa tuote jonkun kotoa kuin kaupasta 🙂

 4. Levytankosettejä myydään aika paljon käytettynä, kun kotikuntoiluinnostus onkin lakannut, kannattaa tsekata netin markkinapaikat niin saat isommat edullisemmin 🙂

 5. Minulla on tuo gymstick ja olen siihen ihan tyytyväinen ollut. En nyt mikään himopumppaaja ole, mutta ihan on asiansa ajanut. Ja värihän on mitä ihanin. 😉 Minulla oli joskus aiemmin sellainen metallinen tanko ja painot. Siinä se tanko oli jo itsessään varmaan 10kg. Myin sen pois ja ostin tilalle nuo pinkit. 🙂

  • Pinkki väri houkuttaisi, mutta itse tanko ei vakuuta… Täytyy käydä testailemassa sitä kaupassa. 😮

 6. Moikka! Mulla on tuo pinkki setti ja on toiminut hyvin salin korvaajana silloin kun ei ehdi/halua/jaksa lähteä salille saakka. Vastaa mielestäni tavallista bodypumpissa käytettävää tankoa kaikin tavoin ja kotona voi tehdä pienemmillä painoilla pidempää sarjaa. Tuleepahan jotain ainakin tehtyä 🙂

 7. Moi!

  Mulla on ollut kyseinen pinkki levytankosetti, menee kotitreenissä ihan hyvin. Ei loppupeleistä ole kovin heppoinen lukkojenkaan puolesta. Kyllä sillä tekee perus pumppiliikkeet hyvin. En ehkä tempauksia lähtis tekemään mutta toimii kotioloissa hinta-laatu-suhteeltaan. Painolevyissä itsessäänkin on ns ”lukitukset”, eräänlaiset lovet, kun ne on kohdillaan levyt eivät pyörähtele. Kilomäärän vähäisyys oli puutteellinen omaan treeniin niin luovuin setistä.

 8. Heippa! Itse ostin tuon Gymstickin 20kg pumpsetin ja koti treenissä ollut oiva kapistus! Sopivan lyhyt tanko, jos tekee pienessä tilassa. Tangossa on myös hyvä pehmuste, josta saa tukevan otteen ja mukava niskalle. Pikalukot myös erittäin kätevät ja nopeat!

 9. Moi!
  Mulla on toi Gymstickin pumppisetti ja sitä tulee käytettyä sen verran vähän, että mikäli siihen päädyt niin voisin myydä sen sinulle halvemmalla 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta