Parhaimman makuinen proteiinijauhe

Sain kuukausi sitten yhteistyökumppaniltani Fitnesstukulta paketillisen Star Nutritionin herkkuja ja olenkin niitä ehtinyt maistelemaan ja testailemaan viimeiset viikot. Tästä paketista löytyikin uusi lemppari protskujauhe sekä todella herkullinen, Snickersilta maistuva protskupatukka! 😛

Star Nutrition Gourmet Pro

”Star Nutritionin Gourmet-Pro on erittäin korkealaatuinen proteiinilisä, jonka proteiinipitoisuus on korkea 76-80%. Gourmet-Pro on herkullinen ja täyteläinen proteiinijuoma, ja maistuu herkulliselta myös veteen sekoitettuna. Gourmet-Pro koostuu maito- ja heraproteiinista; sekoitus jolla on korkea biologinen arvo ja sen imeytyminen elimistöön jatkuu monta tuntia nauttimisen jälkeen. Tämän ansiosta Gourmet-Pro on erinomainen välipala ja sopii myös yöproteiiniksi.”

Paketin lempparein tuote oli Star Nutritionin Gourmet Pro -proteiiniijauhe, makuna Double Chocolate. Kyseessä on tosiaan hitaasti imeytyvä proteiini, joten se ei sovi palkkariksi, mutta sitäkin paremmin välipalaksi tai yöprotskuksi. Olen käyttänyt viimeisen vuoden tätä stevialla makeutettua proteiinijauhetta ja ehtinyt tottua sen kohtalaiseen makuun. Gourmet Pro sisältää keinotekoisia makeutusaineita, mutta päätin silti antaa sille mahdollisuuden. Sekoitin protskun veteen ja maku oli ihana – todella täyteläisen suklainen. Tähän asti lempparein protskujauhe on ollut Massin Triple Night minttusuklaana, mutta tämä meni senkin ohi. Olen maistanut niin pahoja protskujauheita, että olin jo unohtanut, että protskujauheet voivat maistua todella hyviltä! En ole maistanut tätä maidon kanssa, mutta maistuu varmaan todella herkulta! Huomasin Fitnesstukun arvosteluissa, että joku kehuin tämän toimivan hyvin protskulettujen tekemisessä, nam täytyykin kokeilla. Suosittelen siis tätä proteiinijauhetta lämpimästi yöproteiiniksi tai välipalaksi. Jostain syystä pussi alkaa jo lähenemään loppuaan, koska joku muukin tässä taloudessa on tykästynyt tähän ja juonut sitä salaa. 😀 Miinusta siitä, että pussin mukana ei tullut annostelukauhaa, se olisi kätevä. Sisältää /annos 108 kcal, proteiinia 23g, hiilihydraattia 1,3-1,7g. Lisätietoa tuotteesta täältä

Star Nutrition Octane (makuna Lemon Lime Sour)
”Star Nutritionin Octane on treenien aikana nautittava juoma, joka antaa lisää suoritustehoa! Sisältää BCAA:ta, L-glutamiinia, sitrulliinimalaattia ja B6-vitamiinia. Stimulanttivapaa tehonlisääjä, lihasvoimaa lisäävä vaikutus, edistää palautumista. Useita hyviä, raikkaita makuja.”

Tämä tuote oli minulle ihan uusi tuttavuus ja olinkin innokas kokeilemaan tätä. Mulla on erikseen BCAA:ta ja glutamiinia, mutta Octanea sisältää näitä molempia. Makuna on aika äklömakea Lemon Lime Sour, jonka makuun onneksi tottui aika nopeasti. Tein aluksi virheen ja sekoitin tätä protskujauheen kanssa ja se makuyhdistelmä oli aika järkyttävä! 😀 Octane kuuluukin sekoittaa pelkän veden kanssa, eli oma moga. En tiedä kuvittelenko vain, mutta mielestäni sain lisäpuhtia treeneihin tästä taikajuomasta. Toimi tai ei, niin ainakin se edistää palautumista ja lisää lihasvoimaa. 😉 Tästä tuotteesta tuli ehdottomasti uusi kulmakivi lisäravinnevalikoimiini! Lisätietoa tuotteesta täältä

 

Star Nutrition Goodlife -proteiinipatukat
Ensikosketuksen sain Goodlifen patukoihin Fitnessmessuilla, josta ostin törkeän edulliseen hintaan pari pakettia suklaan ja Caramel Coco makuisia patukoita. En tykännyt patukoista ja ne maistuivat kuivilta. Olin siis epäileväinen, kun sain maistettavaksi viisi eri makuista patukkaa, jotka olivat Nutty Peanut, Mint Temptation, Blueberry Delight, Caramel Coco ja Coconut Dream. Ensimmäisenä maistoin Nutty Peanutia ja olin järkyttynyt siitä miten se maistui ihan Snickersilta, NAM! Söin patukan nopeammin, kuin koskaan ja olinkin jo heti avaamassa toista patukkaa. 😀 Söin patukat kahdessa päivässä, sen verran nannukoita olivat. Tykkäsin kaikista patukoista todella paljon, etenkin kookoksen makuisesta Coconut Dreamista ja tuosta Nutty Peanutista. Kaikki patukat olivat mehukkaita, eivätkä yhtään kuivia. Jäinkin siis miettimään oliko Fitnessmessuilta ostamissani patukoissa parasta ennen päivämäärä päättymässä, koska olivat sen verran kuivia tai sitten kyseessä oli vain huono erä. Ensi kerralla, kun pistän tilausta Fitnesstukulle aion tilata laatikollisen Nutty Peanutia, koska se on niin herkkua! Tähän asti lemppareita on ollut Swebarit ja DietMix minttusuklaa, mutta tämä on kova kilpailija niille! Hintakin on todella hyvä 50g patukalle (1.45€/patukka. Laatikko maksaa 17.50€ sis 15kpl eli 1,16€/patukka) . Mä en muuten tiedä minkä takia mulle ei lähetetty Cripsy Gingerbread cookie -patukkaa, koska sehän olis sopinu Piparille just eikä melkeen! 😀 Nutty Peanut sisältää/patukka: 195kcal, proteiinia 16,6g, hiilareita 20,1g ja rasvaa 5,7g. Lisätietoa patukoista täältä .

Star Nutrition Diet Noodles
Ainoa tuote, josta en pitänyt oli Diet Noodles -shiratakinuudelit, joissa on vain 10kcal/annos. En käyttänyt näissä mausteita, vaan söin kananmunan seurana ja tuntui, että olisin syönyt kuminauhoja. 🙁 Koostumus oli epämiellyttävä ja maku kumimainen. Olen lukenut tuotearvosteluja näistä nuudeleista ja ilmeisesti toimii parhaiten vahvasti maustettujan kastikkeiden ja keittojen kanssa. Mulla on näitä vielä yksi paketti, eli jossain vaiheessa täytyy vielä antaa toinen mahdollisuus ja maustaa kunnolla. Mua kiinnostaisikin tietää tykkääkö joku teistä oikeasti näistä dieettinuudeleista? 😀 Lisätietoa tuotteesta täältä.

 

Star Nutrition Shaker
Sain paketista myös sinisen Star Nutrition Shakerin. Mulla on jo ennestään pari Fitnesstukun Smartshakeria (pinkkinä tietty), mutta näitä ei voi koskaan olla liikaa! Mikä onkaan ärsyttävämpää, kun on kiire salille ja ei ole yhtään sheikkeriä puhtaana! Oon vienyt yhden töihin, koska siellä on kiva joskus tehdä välipalaks protskusheikki. Pakko kehua, että tämän shakerin kansi ei valuta ja on todella tiivis, kun esimerkiksi Fastin shakerit aina valuttaa ja laukku on täynnä protskujuomaa. Nyt kun etsin noita shakereita Fitnesstukun sivuilta, niin huomasin, että tuota Smartshakeria myydään myös 600ml tilavuudella (mulla on 400ml), mikä olisi itseasiassa parempi koko esim spinningtunneille juomapulloksi. Harmi, että tuote oli tällä hetkellä loppu. :c Shakerit löydät täältä.

Lokeroihin voi säilöi esimerkiksi päivän vitamiinit. 🙂

pipari

2 vastausta artikkeliin “Parhaimman makuinen proteiinijauhe”

  1. Ostin ton star nutrion octane, mutta ei ollut mittaa olenkaan ja pakkauksessa lukee 3 mitallista? 14g.. Eli kuinka paljon tämä on? 🙂 kiitos tosi paljon jos vastaat tähän.

    • Ootko varma, että mittakuppi ei ole jauheen seassa? Mitta on tosi pieni, eli varmaan 3 kupillista vastaa noin 3 rkl (testasin ruokalusikalla). 🙂 Ja eikun kovaan käyttöön!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 1
Tykkää jutusta