Näin kiharran hiukset nopeasti (video)

Moips! Multa pyydettiin videota siitä miten kiharran hiukseni, koska ilmeisesti tekniikkani oli aikaisemman kuvan perusteella jotenkin outo. Tämä on todella nopea tapa kihartaa hiukset ja tähän menee vain pari minuuttia. Kiharran hiukset lähes päivittäin saadakseni lisävoluumia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan suihkutan hiuksiin lämpösuojaa (Four Reasons Heat Styler), jaan hiukset noin neljään osaan, annan kihartimen olla hiuksissa n. 20sek/osio (videolla näköjään unohduin pitämään kauemmin) ja lopuksi suihkutan hiuksiin lakkaa (Tigin Masterpiece). Kihartimen olen ostanut vuosia sitten Hairstoresta ja se oli paksuin Suomesta löytämäni kiharrin. GHD:ta käytän, kun teen juhlakampauksia. En puhu videolla mitään, koska jäädyn aina videopostauksissa, joten parempi vain olla hiljaa. 😀

niittipaita, nudie, hiusten kiharrus 002

pipari

11 vastausta artikkeliin “Näin kiharran hiukset nopeasti (video)”

  1. Vau sulla on tosi upeet hiukset ja luonnollisen väriset. Ihanaa joulun odotusta:-)

    • Kiitos paljon! 🙂 Mun pitäis itseasiassa mennä kampaajalle vähän freesaamaan hiuksia, mutta en vielä tiedä minkä värisiksi haluan hiukset. 😮 Ihanaa joulun odotusta sullekkin! <3

  2. Huiiiii mä en ikinä uskaltais pitää noin kauaa kuumaa rautaa hiuksissa vaikka olis kuinka lämpösuojaa. Eikö sua pelota että ne kärähtää tai katkee pidemmän päälle?

    • Ei mulla ole koskaan kärähtänyt hiukset ja toi kiharrin ei lämpene liian kuumaksi. Esimerkiksi GHD lämpenee todella kuumaksi ja sen takia sitä ei pidetäkkään kauaa hiuksissa. Pidän normaalisti kiharrinta n. 20sek hiuksissa, mutta jostain syystä videolla jätin pidemmäksi aikaa. Olin varmaan niin hermona kuvaamisesta. 😀

  3. Todella kaunis sävy sun hiuksissa! Kiharratko todella hiuksesi päivittäin? Olisiko sinulla suositella hiuksiin jotain hoitavaa naamiota?

    Olet todella kaunis nainen, ja kauniit piirteesi korostuisivat paljon paremmin, ellet hukuttaisi niitä niin paksun meikin alle. Vaaleampi sävy kulmissasi myös pehmentäisi ilmettäsi, sillä nyt tummat, piirretyt kulmat tekevät ilmeestä raskaan. Myös kevyt persikkaan tai jopa pinkkiin taittuva poskipuna freesaisi ilmettäsi paljon. 🙂 Tietenkin jokaisella on oma tyylinsä, mutta näin kauneusalan ammattilaisena ajattelin antaa sinulle pari vinkkiä, jotka toisivat kauneuttasi paremmin esille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta