Ilmoitus: Stockmann -20 % alennus vaatteista

Halusin vain  ilmoittaa, että vielä tänään saa -20 % alennuksen Stockmannilta naisten ja miesten vaatteista, myös urheiluvaatteista! 🙂 Mä käyn ostamassa sen kaipaamani juoksupipon Stockalta tänään (toivottavasti se lasketaan vaatteeksi). :))

 

 

Aamulenkki juostu, valmistelut tehty ja nyt kaupoille! 🙂
 
 

 

 
 

 

 
 

 

pipari

11 vastausta artikkeliin “Ilmoitus: Stockmann -20 % alennus vaatteista”

 1. Kiitos inspiroivasta blogista! Mä oon suunnitellu aloittavani nyt tammikuussa laihdutuksen ja liikunnan, ja tää sun blogisi kyllä antaa voimia yritykselle 🙂 Mä en ole koskaan ollut liikunnallinen, viimeiset pari vuotta oon käynnyt lenkillä säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta aina jossain vaiheessa se jää kokonaan pois, se vaan alkaa tuntumaan pakkopullalta.
  Spinningiä kokeilin kerran ja se vaikutti tehokkaalta ja kivalta, sattuisitko tietämään jotain suht halpaa paikaa? 😀
  Ja sitä piti myös kysyä että voisitko tehdä postausta miten kiharrat hiuksesi, tossa kuvassa näyttää ettet ihan perus tekniikalla (eli latva klipsin alle ja rullaus ylös) tee?

  • Ole hyvä, ihana kuulla, että onnistun inspiroimaan!! 🙂
   Tosi hyvä, että aloitat kuntoilun ja painonpudotuksen, jos siis sille on terveydellisistä syistä tarvetta. 🙂 Tsemppiä paljon! Mä en osaa valitettavasti suositella edullista paikkaa, jossa olisi spinningia. Itse käyn Satsilla ja saan sieltä -20 % opiskelija-alennuksen ja maksaa noin 50-55e/kk. 🙂 En kehtaa kertoa miten kiharran hiukset, koska kaikki kampaajat naurais mut pihalle.:( 😀

  • Höh, noi sun kiharat näyttää niin ihanan rennoilta, mulla tulee vaan sellasta liian kiharaista ja pitää aina nukkua yön yli että tulee loivemmat 😀
   Kiitos tsempeistä! Ehkä jos taas joskus palaan koulunpenkille, niin voisin sitten tutustua tohon Satsiin paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta