Treenipussukka

Olemme siskoni kanssa ostaneet vuosia sitten NK:sta suloiset Villeroy & Bochin puiset joulukalenterit, jotka olemme aina täyttäneet toisillemme. Aluksi täytimme luukut niihin sopivan kokoisilla konvehdeilla, mutta painonpudotuksen aloitettuamme olemme pari viimeistä vuotta ”täyttäneet” luukut hieman isommilla ja terveellisemmillä paketeilla. Aluksi kokeilimme tunkea luukkuihin pieniä juttuja, kuten pampuloita, koruja jne, mutta sitten aloimme vaan paketoimaan pieniä lahjoja. Kalenterien vaihdon aikaan annamme siis aina toisillemme kasan pieniä lahjoja (jotka ovat numeroituja, eivätkä siis mahdu luukkuihin) sekä täytämme kaikki tai osan luukuista jollain pienellä. Tähän asti olen saanut tuoksukynttilöitä, protskupatukoita, kuvioidun tiskirätin, arvan (ei voittoa, törkeetä! ;)) ja 5. päivän luukusta sain pirtsakan Socin treenipussin.
 

 
 

Olin jo ehtinyt unohtaa toivoneeni treenipussukkaa, koska koin ärsyttäväksi aina raahata kädessä kellarisaliin kaikki salikamat, mutta en viitsinyt ottaa sinne mukaan isoa treenikassia. Pussukka on todellinen tilaihme, koska sinne mahtuu helposti treenikengät, juomapullo, vaihtovaatteet, Mini jne. Treenikassit vievät paljon tilaa ja ovat painavia kantaa, joten suosittelen tällaista pussukkaa henkilöille, jotka tykkäävät mennä koulun tai töiden jälkeen suoraan treenaamaan, mutta eivät halua kantaa isoa treenikassia mukanaan. 🙂 Pussukka toimii myös hyvänä tilanjakajana treenikassissa, koska tuonne voisi laittaa vaikka suihkukamat, vaihtovaatteet tms. Kiitos siis tästä! 🙂

Kaikki nämä mahtuvat helposti pussukkaan
 
 
Joku karvainen toukka löytyi mun pussista

Mä muuten sain yhdestä luukusta todella lupaavan kuuloisen Bounce Natural Energy Ball -proteiinipatukan, joka ei sisällä lainkaan keinotekoisia lisäaineita. Makuna oli peanut, jonka ajattelin olevan todellista herkkua, mutta sori vaan sisko, mutta tää maistu ihan lehmän lannalta. 🙁 Olin kuitenkin kiltti ja söin sen kokonaan, lupaan! En siis suosittele tätä, oli tämä kuinka terveellinen tahansa.

 

 

pipari

6 vastausta artikkeliin “Treenipussukka”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta