Swiss Brow kulmaseerumin testituloksia

Sain pari kuukautta sitten blogini kautta Swiss Clinicilta Swiss Brows -kulmaseerumin testiin, jonka otin hyvin mielelläni kokeiluun, koska kaipasin tuuheutta ja näyttävyyttä kulmiin. Minulla oli nuorempana tuuheat kulmakarvat, mutta 14-vuotiaana nypin kulmani todella ohuiksi, jonka jälkeen kulmat eivät ole enää kasvaneet yhtä tuuheina ja tasaisina takaisin. Olen nyt käyttänyt kulmaseerumia viimeiset kuusi viikkoa ja levittänyt seerumia kulmiin kerran päivässä aina iltapesun yhteydessä.

”Ainutlaatuisen proteiineista ja vitamiineista koostuvan koostumuksensa ansiosta SWISS BROWS hoitaa ja stimuloi kulmakarvojasi, jotta niistä tulisi täyteläiset ja raamikkaat luonnollisella tavalla ja täysin ilman meikkiä. Kulmakarvojen ravitseminen on tärkeää. Tutkimusten mukaan kolmella neljästä on aliravitut kulmakarvat. SWISS BROWS auttaa stimuloimaan kulmakarvojen kasvua ja tekee niistä terveemmän ja elinvoimaisemman näköiset. Seerumi on kliinisesti testattu ja hyväksytty – ja todella tehokas.
Pipari noin 7-vuotiaana tuuheiden kulmien kanssa

 

ennen (ei meikkiä kulmissa)
ennen (ei meikkiä kulmissa)
 
4.12.2013 (ei meikkiä kulmissa)
 
4.12.2013 (eikö olekin ihanat ripset… kasvatan pidennyksiä pois, jonka vuoksi ovat aika suttuiset)
4.12.2013 (ei meikkiä kulmissa)


Toimiiko?
Kuten yllä olevista kuvista näette, kulmani tuuhentuivat jonkin verran kuuden viikon testin aikana, etenkin ”kaaren” kohdalta. Kulmat kasvoivat pidemmiksi, kuin normaalisti, jonka vuoksi joudun leikkaamaan niitä paikoittain. Kulmat eivät harmikseni muuttuneet dramaattisesti, mutta aion jatkaa seerumin käyttöä siinä toivossa, että kulmat tuuhentuisivat entisestään (jos huomaan merkitseviä muutoksia, postaan asiasta). Olen hieman pettynyt tulokseen, mutta toisaalta odotin tältä tuotteelta todella paljon aikaisempien seerumikokeilujen perusteella. Olen aina ollut tyytymätön kulmiini, mutta omalla kohdallani paras ratkaisu olisi varmaankin kulmien pigmentointi (ei piirretyn näköiset), koska kaipaan nimenomaan tuuheuden tuomaa tummuutta ja näyttävyyttä kulmiin. Testimielessä värjäsin kulmani (ei värjätty kuvissa) ja kulmat näyttivät silloin aika hyviltä, mutta valitettavasti kulmaväri ei pysy minulla muutamaa päivää kauemmin.

Hinta: 89 euroa Swiss Clinicin nettisivuilla

Suosittelenko?
Suosittelen tätä kulmaseerumia henkilöille, jotka eivät odota seerumin muuttavan kulmakarvoja täysin eri näköisiksi. Jos kaipaat jonkin verran lisätuuheutta, on tämä tuote sinulle sopiva! Kulmaseerumi + kulmien värjäys on toimiva yhdistelmä henkilöille, jotka eivät jaksa meikata kulmia tai pitävät luonnollisista kulmista.

Muuta: Ei testattu eläimillä! Sisältää ainoastaan luonnollisia ainesosia.

Plussaa hyvästä applikaattorista

 

pipari

2 vastausta artikkeliin “Swiss Brow kulmaseerumin testituloksia”

  1. Moi!
    Mullakaan ei pysy kauaa kulmissa väri, en tiedä mistä sitten johtuu..
    Miten sen ripsiseerumin kanssa kävi, toimiko? Mulla on mennyt ihan ohi. 😀

    • Varmaan väri peseytyy pois meikkejä puhdistaessa. :/

      Tarkoitatko Maylashia? Käytin sitä sen jälkeen, kun lopetin ripsien pidennyksien käyttämisen ja mielestäni vahvisti ripsiäni. Ripsistä ei kuitenkaan tullut pidempiä tai tuuhempia, kuin ennen pidennyksiä. Revitalash Advanced toimi mulla älyttömän hyvin, mulla tuli ihan mega ripset sillä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta