Pipari testaa: Fast Natural Protein Smoothie

Päätin lukijan toiveesta aloittaa Pipari testaa -osion, jossa testailen esimerkiksi lisäravinteita, terveystuotteita jne. Tällä kertaa testailin salitreenin jälkeen Fastin mansikan makuista Natural Protein Smoothie, joka maksoi Primassa n. 3.50e. Palkkariksihan tämä ei sovellu, koska sisältää liian vähän hiilihydraatteja. Smoothie sisältää 25g heraproteiinia, joka sopii mainosti palautumiseen (heraproteiini imeytyy nopeasti), eli tämä nautittuna vaikka omenan kanssa toimisi hyvänä palautuksena treenin jälkeen.

Maku: Maistuu todella keinotekoiselta, äklö makea. Muistuttaa maultaan rasvattomia juotavia jogurtteja.

Ravintosisältö: Yksi pullo sisältää proteiinia 25g, hiilihydraatteja 5,1g ja  rasvaa 2,1g. Proteiinia on siis juuri sopivasti kerralla nautittavaksi, mutta en pidä siitä, että tuote sisältää keinotekoisia makeutusaineita, kun tuotteen nimi on ”Natural Protein Smoothie.”

RAVINTOSISÄLTÖ 100 ml 330 ml
Energiaa kJ/kcal 43 kcal/180 kj 140kcal/600kj
Proteiinia 7,5 g 25 g
Hiilihydraatteja 1,5 g 5,1 g
– josta sokereita 1,2 g 4 g
– josta laktoosia <1,0 g 2 g
Rasvaa 0,7 g 2,1 g
– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,4 g 1,3 g
Ravintokuitua 0,1 g 0,4 g
Natriumia 0,03 g 0,1 g
Ainekset: Vesi, heraproteiini*, mansikkasose**, mansikkamehu**, omenamehu**, stabilointiaineet (pektiini, guarkumi), luontaiset värit (porkkanatiiviste, punajuuri), makeutusaineet (sukraloosi, asesulfaami K), happamuudensäätöaineet (maitohappo, sitruunahappo, askorbiinihappo, natriumsitraatti), aromit. *Maidosta. **Tiivisteestä. Sisältää maidon ainesosia. (Ravintosisältö lainattu proteinsmoothie.fi/tuotetiedot)

Koostumus: Hieman jogurttimainen, mutta juoksevampi.

Hinta. n. 3.50e, eli kallis (vrt. esim ProFeel proteiinijuomat n. 1.80e)

Ostaisinko uudestaan? En ostaisi tätä mansikan makuisena, koska se oli sen verran äklöä, että hyvä kun sain pullon juotua. Aion vastaisuudessa maistaa toista makua testimielessä.

 
 
 

Onko teillä kokemuksia tästä tuotteesta?

Mitä testaan seuraavaksi? 🙂

pipari

8 vastausta artikkeliin “Pipari testaa: Fast Natural Protein Smoothie”

  1. Ite tykkäsin enemmän siitä kookos-ananas mausta 🙂 en oo erityisemmin kookoksen ystävä, mutta smoothiessa toimi hyvin!

  2. Mun mielestä se appelsiini-mango oli tosi hyvän makuinen, suosittelen testaamaan! 🙂

  3. Tää menee jo hieman kalliimmaksi testattavaksi, mutta ootko maistanut sitä ”piparin makuista” puddingia? 🙂 Sopii hyvin sun blogiin ja itseä himottais ostaa sitä! haha

    • No arvaa oonko miettiny, että se sopis mun blogin teemaan testattavaks ja ku vielä tykkään niistä puddingeista. Oon odottanu, että Fast lähettäis mulle sellasen, mut ehkä turha toivo, että ne sattuis lukee just mun blogia. :DD Ostin kyl just Pristamasta sen double chocolate puddingin ku se oli alesaa 18.95e, eli nyt ei olis tarvetta puddingille. 😮

  4. Kiva tämä ”Pipari testaa” -idea! Innolla odotan lisää postauksia kokeiluistasi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta