Nastalenkkareiden korkkaus

Moikka!
Päätin tänään illalla lähteä ihan extempore juoksulenkille, vaikka olin suunnitellut pitäväni lepopäivän. Onneksi kävin tänään ostamassa TopSportista fleecepoolon, joka oli tarjouksessa 16.90e, koska se lämmitti mukavasti lenkillä. Enää tarvitsisin talvilenkkeilyä varten juoksupipon, mutta siihen asti aion käyttää tänään ostamaani kissapipoa. Kävin ostamassa Hennesistä sukkia, mutta huomasin mallinukella todella söpön kisupipon, joka huusi nimeäni. En voinut olla ostamatta sitä, vaikka se onkin aika teini, mutta ainakin mulla tulee hyvä mieli siitä! Olin pukeutumisessa niin pikkuvanha kauluspaitoineni joskus 16-vuotiaana, että nyt on aika ottaa ne ajat takaisin. 😉

Oli ihanan rauhallista lenkkeillä lauantai-iltana, koska monet ovat vetäytyneet viettämään aikaa kotona perheen kanssa tai rellestämässä keskustassa. Onneksi tänään satoi paljon lunta, joten ei ollut niin pimeää, kuin vielä pari päivää sitten. Olin yllättynyt, että juoksu kulki yllättävän kevyesti, eikä niskaan sattunut pahemmin, tosin juoksin aika hiljakseen kuunnellen samalla joululauluja. Tuntuu ihan hullulta ajatukselta, että viime keväänä juoksin kahden tunnin lenkkejä, kun nyt ne tuntuvat aika kaukaiselta tavoitteelta. 😀 Päätin kesken lenkin juosta remontissa olevaan asuntoomme hakemaan muutaman jutun ja sieltä takaisin tullessani sauvakävelin takaisin kotiin reppu selässä. Korkkasin tänään esimmäistä kertaa IceBug nastalenkkarit ja ne olivat todella hyvät! Ei tietoakaan liukastelusta tai epävarmoista askelista! Nastoista kuuluu hassu narskunta asvaltilla, mutta jos lunta on tarpeeksi maassa, ovat nastalenkkarit nappivalinta! Suosittelen IceBugeja lämpimästi kaikille juoksijoille! 🙂 Jossain vaiheessa pitää ostaa nastalliset kävelykengätkin, koska en halua kuluttaa näitä turhaan kävelylenkeillä. 

Lenkillä mulla oli siis päällä Craftin merinovillainen aluskerrasto (trikoot ja poolo), Asicsen juoksusukat, North Facen talvijuoksutrikoot, Skifin fleecepoolo, Craftin maastohiihtotakki, Buff talvi”huivi”, Adidaksen juoksuhanskat, H&M pipo (juoksupipo ostoslistalla) ja IceBug nastalenkkarit. Näillä pärjäsi hyvin pakkasella, mutta pidemmällä lenkillä pärjäisi ilman fleecea. Suosittelen panostamaan kunnon talvireleisiin, jotka eristävät lämpöä ja pitävät tuulta, jotta lenkeistä tulisi nautinnollisempia! 🙂 Ihan turhaan jäädyin huonoilla varusteilla viime talvena, mutta nyt alkaa onneksi olla hyvä paketti kasassa.

 

 

 

 

fleecepoolo 054
Uusi fleecepoolo

pipari

3 vastausta artikkeliin “Nastalenkkareiden korkkaus”

  1. Sweet! Mäkin haluisin Icebugit, mutta niille ei taida Lontoossa olla kauheesti käyttöä. Täällä tarkenee vielä puolipitkillä juoksutrikoilla. 🙂
    K

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta