Kuntoutus moodi päällä


Moikka!
Mä kävin eilen treenaamassa kellarisalilla ja tänään itsenäisyyspäivän kunniaksi bodypumpissa. 😉 Olin taas aivan rikki pumpissa ja tuntuu, että kunto on ihan pohjalukemissa! Sentään jaksoin tehdä lankun paremmin, kuin viimeksi, wuhuu! Salitreenin jouduin tekemään aika kevyillä painoilla, koska en vain yksinkertaisesti jaksa tehdä yhtä suurilla painoilla, kuin muutama kuukausi takaperin. Nyt on sellainen kuntoutus moodi päällä ja täytyy hiljakseen palata treenailun makuun, jotta paikat eivät hajoa. Aion ottaa jumppien ja salin lisäksi aamuaerobiset mukaan, jotta rasva lähtisi tirisemään. Ei todellakaan kiinnostaisi herätä aamulla lenkille, mutta pakko mikä pakko! Ainakin päivä lähtee loistavasti käyntiin ja saa raitista ilmaa. 🙂 Onneksi ostin pari viikkoa sitten nastalliset IceBugit, joten en liukastele lenkillä.

Miksailin torstain salitreenissä kahta eri treeniä ja alla oleva setti tuntui aika polttavalta! Jos kaipaa uutta ärsykettä, kannttaa testata. 🙂 Kyykky kuuluu yleensä etureisi -treeniin, mutta halusin pitkästä aikaa päästä kyykkäilemään, joten lisäsin sen tähän treeniin. Mulla on kyykkytekniikka ihan pielessä, oli ihan älytöntä hakemista, eikä tasapainokaan pelannut, kuten ennen. Uuteen nousuun vaan!

Treeni: Selkä-pakarat/takareidet-vatsat
 
Kulmasoutu lattiasta 3×20
Ylätalja eteen 3-10-15
Alatalja rusetti 3-10×15
Kyykky leveä 3×10-12
Maastaveto 3×10-12
Supersarja: Reisikoukistus 3×15
                    Askelkyykyt taakse 3×20
Lantionnosto pallon päällä 3×15 (5 sek pito)
Supersarja: Vatsarutistukset pallon päällä 3×20
                     Lankku 3x max

Lantionnosto pallon päällä (huilaustauko)
Bodypeukku  

Mä muuten sain parin päivää sitten mun siskon antamasta joulukalenterista Leaderin So Lo-Carb -protskupatukan Nutmix makuisena. Söin sen välipalana töissä ja oli yllättävän herkullinen ja mehukas patukka! Mulla on jäänyt mielikuva noista So Lo-Carb patukoista, että ne ovat kuivia ja puunmakuisia, mutta ainakin tämä oli vissiin sen verran tuore, että maistui nannalta, eli suosittelen! 😛

 

pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta