Kiitos teille

Ystäväni löysi pari viikkoa sitten blogini ja hän on kysellyt jonkin verran minulta blogiini liittyvistä asioita, kuten saamistani kommenteista (jos joku muuten ihmettelee,  niin en ole tosiaan kertonut kenellekkään muulle, kuin perheelleni blogistani, mutta vuosien varrella moni tuttu on löytänyt blogini). Häntä kiinnosti esimerkiksi saanko negatiivisia kommentteja tai oltiinko minulle ilkeitä silloin, kun bloggasin lihavana. En rehellisesti sanottuna edes muista milloin olisin viimeksi saanut negatiivisen tai vähänkään epämiellyttävään sävyyn kirjoitetun kommentin. Blogini alkuvuosina 2008-2010 sain välillä ikäviä kommentteja esimerkiksi kalliimista ostoksistani tai jos ihmiset muistivat minut irc-galleriasta ja olivat sitä kautta saaneet minusta huonon (eli mielestäni väärän) kuvan. Joskus luen suosittujen bloggaajien kommenttibokseja ja järkytyn siitä, kuinka julmia kommentteja monet bloggaajat saavat, mikä tuntuu todella lapselliselta ja ikävältä. En pidä kaikista blogeista, mutta en silti voisi kuvitella kirjoittavani blogiin ilkeää kommenttia, jotta voisin tarkoituksella pahoittaa bloggaajan mielen. Täytyy olla todella huono olla itsellä, että haluaa olla ilkeä muille. :/ Olen niin iloinen, että blogini ilmapiiri on erittäin kannustava ja positiivinen! Vaikka kaikki aiheet eivät olisikaan niin iloisia, tulee synkempiinkin postauksiin aina tsemppaavia kommentteja. Monet myös tykkäävät jakaa omia vinkkejään laihduttamisesta ja treenaamista kommenttiboksissa, jolloin tuntuu, että blogini on kanava, jossa kaikki omalla tavallamme autamme toisiamme. 🙂 Olen niin monta kertaa lukenut kyyneleet silmissä kommentteja, joissa joku kertoo pudottaneensa painoaan, koska olivat inspiroituneet minun kuntoprojektistani (joo olen yliherkkis). Tuollaiset kommentit saavat minut todella onnelliseksi, koska silloin koen, että blogillani on oikeasti merkitystä, eli en turhaan kirjoittele kuntoprojektistani. Välillä tulen miettineeksi onko järkevää kertoa julkisesti omasta elämästään näin avoimesti ja pistää itsensä likoon, mutta kyllä se on silloin sen arvoista, jos joku oikeasti saa apua blogini kautta. Jos yksikin lukija motivoituu onnistumisistani ja teksteistäni, se riittää minulle! Olen valtavan otettu siitä, että blogini henki on pysynyt niin positiivisena, ettei täällä ole tilaa negatiivisille ihmisille. 🙂 Tällä postauksella halusinkin sanoa kiitos teille siitä, että olette aina niin ihanan kannustavia ja saatte minut hymyilemään kommenteillanne, vaikka joskus olisikin huono päivä. Arvostan jokaista kommenttia ja olen aina yhtä innoissani, kun huomaan uuden kommentin. Suuri kiitos, että jaksatte lukea höpinöitäni, tätä blogia ei olisi ilman teitä! 🙂

Tää on niin symppis kuva. :’) (Kuva lainattu.)

 

pipari

4 vastausta artikkeliin “Kiitos teille”

  1. musitan sut irc-galleria ajoilta, olit irc-julkkis! 😀 olit niin kuuma, aina kaikissa ”kuka on kuumin”-gallupeissa ja sulla oli aina niin söpöjä duckface kuvia. Yksi asia joka minua jäi häiritsemään, että muistelen, että näin joskus irc-galleria aikoina, että käytät ruskeita piilareita (rajat näkyi kai jossain kuvassa), pitääkö tämä paikkaansa ja jos, niin miten olet ”jaksanut” pitää niin monta vuotta? eikö silmiesi väri sovi sinulle? minullekin sopii paljon paremmin ruskeat silmät, mutta en vaan millään saa aikaiseksi laittaa niitä silmään koko ajan 🙁 🙁 olet upea!! 🙂

    • Uuuuu irc-gallerias julkkis, mikä saavutus! Hahha onneksi osaan nauraa itselleni! 😀 Mä käytin joo värillisiä piilareita ilman vahvuuksia, nykyään käytän ihan vaan piilareita vahvuuksilla, kun näkö huonontunut. Mulla on vihreän rusehtavat silmät, mielestäni nätit. 🙂

  2. Siis kauheeta, katoin eka vaan ton otsikon ja aattelin heti, et ei kai Pipari lopeta blogia 😀 Keep it up, täällä seuraillaan joka postaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta