Bodypumpissa pitkästä aikaa

Moikka! Arvatkaas kuka oli bodypumpissa viiden viikon treenitauon jälkeen! 🙂 Mua jännitti ihan hirveästi mennä tunnille ja tuntui, kuin olisin ollut vasta-alkaja. Oli tosi hyvä fiilis mennä salille ja aivan, kuin olisi palannut kotiin. Mulla on vielä vähän flunssaa ja välillä yskittää, mutta olen jo sen verran terve, että uskaltauduin pumppailemaan. Tunnilla nousi välillä tuskan hiki ja syke nousi ehkä liiankin korkealle, mutta otin todella rauhallisesti ja tein liikkeet pienillä painoilla. Tunti tuntui loppua kohden todella rankalta ja huomasin, kuinka kunto oli rapistunut valitettavan paljon. Tulin ajatelleeksi, että tältä niistä ihmisistä tuntuu, jotka tuskailevat ensimmäisellä jumppatunnillaan, joten nyt mun sympatiat on todellakin heidän puolellaan, koska oma kuntotasoni on tällä hetkellä myöskin heikko. Myönnän, että olen joskus ihmetellyt miten jotkut eivät jaksa tehdä esimerkiksi vatsoja, mutta nyt sain hävetä aikaisempia ajatuksiani, koska itse olin ihan rikki lankussa, joka yleensä menee aika kevyesti. 🙁 Tuntui, että ojentajat ja vatsalihakset ovat tällä hetkellä heikoimmat lihakseni ja ne olivatkin ihan loppu tunnin päätyttyä. Voin vain kuvitella, kuinka kipeänä kaikki paikat ovat huomenna. Onneksi kunto nousee nopeasti ja kuukauden päästä olen jo paljon paremmassa kunnossa. 🙂 Ihanaa päästä taas treenaamaan!! Liikunnallista viikonloppua kaikille! 🙂

 

 

 
 
Pink overload 😀 Pinkkipossu mikä pinkkipossu

PS. Vinkki esim pukinkonttia ajatellen; Stockalla on vielä lauantain ajan kaikki naisten vaatteet, jalkineet ja sukat -20 % alennuksessa + ilmaiset postikulut. Itse hyödynsin alen uusiin Dr. Denimeihin (norm 49,95e nyt 39,95e). 🙂

pipari

4 vastausta artikkeliin “Bodypumpissa pitkästä aikaa”

  1. Oohan varovainen ja kuuntele oloasi 😉 Mä onnistuin imasemaan vaan uusia pöpöjä, kun lähdin liian aikasin treenailemaan… tällä kertaa odotan suosiolla, että ihan kaikki oireet on kateissa 😀 Vaikka tiukkaa se tekeekin 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta