Makutestissä Fast Protein Snacks

Olette varmaan nähneet kaupoissa Fastin uusia Protein Snacks -protskusipsejä ja mahdollisesti ihmetelleet, että mitä ihmeen fitnessnaksuja nämä ovat?  Maistoin paprikan makuisia snackseja ensimmäisen kerran fitnessmessuilla, mutta olen unohtanut kirjoittaa niistä arvostelun blogissa. Päätin tänään pitää herkkupäivän ja ostin ihan vain blogin takia (hehhe) pussillisen Barbeque makuisia snackseja.

 

 

Maku: En syö lihaa, joten BBQ eivät olleet yhtään makuuni, koska ne maistuivat savustetulta porsaalta. 🙁 Suuhun jäi myös ikävä lihaisa jälkimaku ja koin oloni jotenkin häväistyksi, koska tunsin syöneeni lihaa. Söin kuitenkin koko pussin, koska raksut ovat yllättävän addiktoivia ja halusin koko ajan vain  lisää ja lisää. Lihansyöjä kaverini mielestä snacksit olivat hyviä, mutta hieman oudon makuisia. Fitnessmessuilla maistoin paprikan makuisia snackseja ja ne olivat hyviä, vaikka eivät ehkä ihan niin hyviä, kuin tavalliset sipsit. Plussaa siitä, että naksut eivät maistu liian suolaiselta tai rasvaisilta.

Koostumus: Rouskuu kivasti suussa ja pidän myös pienestä koosta. Ei sovi (onneksi) dippailuun.

Ravintosisältö: Kyseessä on proteiinia rakastavien sipsit, koska 100g pussillinen snackseja sisältää 45g protskua! Kaloreita on yllättävän paljon, 440kcal/100g, mutta sentään 90kcal vähemmän, kuin tavallisissa BBQ sipseissä. Positiivista on myös vähäinen hiilihydraattimäärä (26g) sekä rasvan määrä (16g). Laihduttajia suositellaan yleensä välttämään yli 10g rasvaa sisältäviä tuotteita, joten tämä ei ole painonpudottajille paras mahdollinen tuote.

Tsekatkaa mun Paint -taidot 😀
 

Hinta: Prismassa 3.69€

Ostaisinko uudestaan? En ostaisi uudestaan BBQ makua, mutta voisin ostaa testimielessä Sourcream & Onion tai joskus vaikka leffaan paprikan makuisia snackseja. En ole vielä päättänyt onko tässä tuotteessa järkeä, koska ei 100g tavallisia sipsejä kaada maailmaa, jos niitä syö vaikka kerran viikossa. Toisaalta Protein Snacksien 100g pussikoko on tarpeeksi pieni, ettei pääse käymään samanlaisia ylilyöntejä, kuin perinteisten 300g sipsipussien kanssa. Mulla tuli pussin syötyäni ihan hirveä himo kaikkiin herkkuihin, joten esim. dieetin aikana suosittelen välttämään näitä naksuja. Nämä varmaan toimivat parhaiten henkilöillä, jotka haluavat herkutella maltillisesti, mutta eivät halua korvata herkkuja hedelmillä. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään terveellinen tuote, koska täysin teollista tavaraahan tämä on. En näe järkeä miksi normaalipainoisten kannattaisi ostaa näitä, mielummin syö kunnon sipsejä, sitten kun syö (esim. perus perunalastuja, jotka sisältävät perunaa, suolaa ja auringonkukkaöljyä).

Kenelle? Laihduttajille, dieettaajille tai painontarkkailijoille

Muuta: Myös Mini ja Nasu tykkäsivät. 😀 Snacksit jättävät epämiellyttävät tahmatassut.

Alla behind the scenes -kuvamateriaalia 🙂

 

 

 

 

pipari

6 vastausta artikkeliin “Makutestissä Fast Protein Snacks”

 1. Mä kans maistoin noita fitnessmessuilla ja hieman naureskelin silloin että mikä näitten pointti on kun eiköhän niitä sipsejä voi joskus syyä ihan normina jos syö.
  Olen aikaisemmin ite ollut semmonen karkki-sipsi-leivospossu ettei mitään järkeä. Olen kuitenkin opetellut syömään puhtaasti ja säännöllisesti ja huolehtimaan tavoitteellisen kuntosaliharjoittelun myötä riittävästä proteiininsaannista.
  Nyt huomaa että herkkupäivinä kalorit kohoaa pilviin koska tulee syötyä niiden herkkujen lisäksi normaalisti ruuat proteiininsaannista huolehtien. Taannoin pelkkää moskaa syövänä päivän kalorisaanti saattoi pysyä kohtuuden rajoissa koska ei sit muuta syötykään ku ehkä pari leipää ja loppupäivä nappailtiin karkkeja ja pullaa.
  Tähän oon huomannu proteiinipitoisten naposteltavien toimivan: voin joskus jättää esim välipalan syömättä ja syödä protskusipseillä mahassa satunnaisesti huutelevan napostelumonsterin hiljaiseksi.
  Vaikka ihan kun ne pienet lihaksenalut sieltä mihinkään karkaiskaan päivän tai parin proteiininpuutteen takia. 😀

  • Mä vedän herkkupäivinä pari protskusheikkiä, niin saan kasaan vähimmäismärän protskua. 🙂 Mulla ihan sama, että pelkään lihasten kuihtuvan, jos en saa protskua. 😀 Noissa snackseissaon hyvä protskumäärä herkuksi, mutta arvaas mitä, mä söin eilen oikeita sipsejä, koska sipsihimo jäi päälle. :((

 2. Onhan tämä varmaan joillekin tervetullut tuote mutta itse olen jättänyt nämä kaupan hyllylle ja ajatellut että silloin harvoin kun sallin itseni syödä sipsejä niin syön sitten niitä ”oikeita”. Onhan noiden ravintosisältö proteiinin, hiilarien ja myös rasvan osalta aika eri kun vertaa tavallisiin sipseihin mutta kalorimäärässä ei ole älytöntä eroa.. eli ei tuokaan mikään ns. terveystuote ole mutta varmaan sopii just laihduttajille jotka haluavat herkutella edes vähän terveellisemmin.

  • Jep, vähän outo tuote, mutta nykyään fitness yms on niin pinnalla, että noi saattaa mennä ihann hyvin kaupaksi. 🙂

 3. Voisit aloittaa tällaisen ”pipari” testaa osion. 😉 Kiva kun olet kirjoitellut taas! Osaat kirjoittaa jotenkin hirveän rehellisesti ja niin, että tekstiin voi samaistua. 🙂 Jatka siis samaan malliin! T. yksi joka lukee, mutta harvemmin kommentoi..

  • Kai mun on pakko alkaa ostaa tollasia protskuherkkuja blogin takia, kun lukijat painostaa. ;))))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta