10 kysymystä

Heips!
Mulla on jo paljon parempi olo, eli antibiootit ovat selvästi tepsineet. 🙂 Klikkailinkin pitkästä aikaa Satsin sivuille ja optimistisena varasin ensi viikolle jumppatunteja. Voi vitsit, että olisi ihanaa päästä hikoilemaan, kaipaan sitä niin paljon! 🙂

Mä löysin joskus tällaisen blogeissa kiertävän haasteen ja päätin vihdoin toteuttaa sen. Muut bloggaajat voi napata haasteen itselleen. 🙂

1. Ensirakkautesi?
 -Edesmenneen mummoni naapurissa asui Sami, jolle siskoni parittivat mut. 😀 Olin tosiaan tuolloin 5-vuotias ja siskoni pakottivat meidät pussaamaan keskellä tietä. Yritin muuten joskus etsiä häntä Facebookista, mutta en löytänyt. 😀

2. Lempiruokasi?
 -Pottumuusi, ei uudestaan lämmitetty!

peplum 004

3. Jos voitaisit matkan ja saisit matkustaa ihan mihin tahansa paikkaan, niin mihin matkustaisit ja kenen kanssa? -Mä haluisin ehdottomasti johonkin lämpimään ja oon halunnut aina Hawajille. Toistaalta haluaisin käydä myös Australiassa, eli tää on aika paha. Ottaisin mun perheen mukaan, mutta mihin mä laittaisin Minin hoitoon? O-ou en voikkaan lähteä. 😀

5. Suolaista vai makeaa? Miks nää kysymykset on näin vaikeita? Nykyään himoitsen aina suklaata, kun taas nuorempana olin enemmän suolaisen ystävä. Toisaalta välillä himoitsen yhtä paljon molempia, eli en osaa valita. Haluun molemmat, kiitos!

6. Lempi lapsuuden leikki? -Kaikki leikit, joita leikin naapureideni kanssa, esim heppaleikit (pyörät oli hevosia) tai Taikamaa, johon pääsi ainoastaan keinujen kautta.

cheek 091

7. Mitä pelkäät eniten? -Pelkään, että minua tai läheisiäni satutetaan.

8. Maaseutu vai kaupunki? -Kaupunki, koska olen tottunut siihen. Onneksi en ole koskaan asunut esim. Helsingin keskustassa, etenkään lapsena, koska keskustan vilske olisi liikaa mulle.

9. Miten sua kutsutaan lempinimeltään? -Olen ollut perheelleni ja kavereilleni Piipi 2-vuotiaasta lähtien ja Piipistä on tullut lempinimi Pipari. 🙂 Mua ärsyttää, jos jotkut vihjailee, että Pipari olisi jotenkin kaksimielinen nimi, mutta todellisuudessa se on viaton ja kiltti, kuten minäkin. 🙂 Mulle ei koskaan tullut itselleni edes mieleen, että Pipari nimessä olisi jotain epäilyttävää, kunnes joku joskus mainitsi siitä pari vuotta sitten.

10. Mitä ikävöit eniten?-Tällä hetkellä treenaamista. Välillä myös kaipaan salaa aikaa, jolloin olin lihava ja söin mitä halusin ilman, että ulkopuoliset seurasivat syömisiäni. Eli toisin sanoen ikävöin sitä ”huolettomuuden” tunnetta ruokaa kohtaan.

hiukset 251

 

cheek 087
Nasukas on niin söpykkä!
pipari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta