Päivän piristys – kännykän suojakotelo salille

Heips! 🙂
Tänään olen käynyt yhdessä näytössä ja saanut muutaman asuntotarjouksen, mutta en tiedä vieläkään mihin menen asumaan väliaikaisesti tai pysyvästi. On todella vaikeaa tehdä muutamassa päivässä tärkeitä päätöksiä ja pää on nyt aika pyörällä… Piristyin kuitenkin, kun kotiin tultuani huomasin postilaatikossa mieluisan paketin. Luxcase.fi ilahdutti minua iPhonen suojakotelolla, jonka sain itse valita verkkokaupan valikoimasta. Arvatkaa vaan tuliko valinnanvaikeus, koska harkitsin myös suojakuorea iPhonelle tai iPadille, mutta sellaiset jo löytyivät, joten sporttihulluna päädyin suojakoteloon. 🙂 Se oli hyvä valinta, koska edellinen suojakotelo on mennyt rikki ja olenkin kaivannut tällaista salilla. Postailen tästä kuitenkin myöhemmin lisää, kunhan tervehdyn ja pääsen testailemaan tätä lenkillä tai salilla. 🙂 Btw, voitteko kuvitella, että iPhone 4 on pelannut minulla jo kolme vuotta, eikä koskaan ole mitään vikoja tai tullut näyttöön naarmua tms! Nykypäivänä tuntuu, että puhelimet hajoavat viimeistään kahden vuoden jälkeen, mutta ilmeisesti sain hyvän kappaleen. 😉 Jatkuvasti ilmestyy uusia iPhone malleja ja kyllähän ne houkuttelisivat, mutta tietysti käytän nykyistä puhelintani niin kauan, kunnes siihen tulee jotain vikaa.

 

 
 

 

 

pipari

2 vastausta artikkeliin “Päivän piristys – kännykän suojakotelo salille”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta