Nastalliset talvijuoksulenkkarit

Moikka! Muistatteko, kun aikaisemmin kerroin Stockan IceBug -nastalenkkareiden tilauksen peruuntuneen, koska kokoni oli loppu keskusvarastosta? Harmitti silloin aika paljon, mutta ajattelin sen olevan mean to be, koska mikäänhän ei ole sattumaa… 😉 Noh, kävin tänään kiertelemässä kaupoissa ja päätin piipahtaa Top Sportissa, jossa ei normaalisti tule käytyä huonon tuotevalikoiman vuoksi. Bongasin etsimäni IceBug PYTHO2-L BUGrip -nastalenkkarit tarjouksesta ja kaiken lisäksi sunnuntaina sai kaikista tuotteista vielä -25 % alennusta. Ei siis tarvinnut kauaa harkita ostanko lenkkarit, koska 111,75€ hinta oli todella edullinen (normaalihinta 179€). Onneksi en saanut lenkkareita Stockalta, koska säästin nyt 28e+postikulut! Vasen jalkani on hieman isompi ja sen vuoksi olisin halunnut puoli kokoa isomman koon, mutta koska sitä ei ollut, täytyy vain toivoa kenkien venyvän. 🙂 Kyseessä on tosiaan hiiliteräsnastaiset talvijuoksulenkkarit, jotka ovat veden- ja tuulenpitävät, joten näillä kelpaa lenkkeillä säällä, kuin säällä. Värityskin osui juuri nappiin muiden juoksuvermeideni kanssa, eli pinkki-mustalla värimaailmalla jatketaan. 🙂 Oon niin iloinen, että pääsen lenkkeilmään nastallisilla lenkkareilla, eikä tarvitse enää pelätä liukastumista!

 

 

Katsokaa minkä lankakerän löysin tänään sängystä… Aika ihana näky! Olen muuten edelleen kipeä ja olo on heikko, joten en ole jaksanut olla viime päivinä blogin parissa. Nyt täytyy vain levätä ja parannella, vaikka liikkumattomuus alkaakin jo kyllästyttämään. Onneks mulla on ihania karvapalloja pitämässä seuraa. 🙂

 

pipari

4 vastausta artikkeliin “Nastalliset talvijuoksulenkkarit”

  1. Mä skippaan yleensä telkkarista kaikki mainokset, mutta eilen silmiini osui Intersportin mainos jossa mainostettiin noita Icebug -kenkiä. Ihan pakko käydä jossain vaiheessa kokeilemassa niitä. Oon etsinyt nyt jotain kivoja nilkkureita, mutta nuo kengät olis just kuin mulle tehty. Haluaisin ehkä pidempivartiset kengät, mutta noi lenkkaritkin vois olla talvella ihan hyvät.

  2. Moi! Kiitos mielenkiintoisesta blogistasi! Oli mielenkiintoista lukea mm. Icebugin lenkkareista ja treeneistäsi. Olen itsekin hankkimassa Icebugeja netistä. Auttaisiko koon kanssa eli minkä kokoisia Niken lenkkareita käytät ja minkä on jalkateräsi mitta? Itse käytän koon 38 Nikeja ja jalkaterä on 23,5 cm. Mikähän olisi oikea koko Icebugeille? Luulen, että käyttämäsi 37,5 voisi olla sopiva Icebugille. En pääse liikkeeseen sovittamaan. Kiitos etukäteen, jos voit auttaa.

    • Icebugit ovat pientä kokoa, eli suosittelen ottamaan puoli kokoa isommat, kuin normaalisti. En osaa sanoa jalkateräni mittaa, koska minulla ei ole mittanauhaa tämän hetkisessä asunnossani. Niken lenkkarit ovat minulla kokoa 41 ja yleensä käytän kokoa 41-41.5. Icebugit ovat kokoa 41.5. Kannattaa ottaa icebugeissa koko 38.5. Toivottavasti auttoi. 🙂

  3. Meinasinkin juuri kysyä,että minkä kokoisen nuo ovat. Pitänee kokeilla kokoa 39 ja toivoa,että sopii. Varuste.netin seuraava koko on 40.5 mikä on aivan liian iso.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta