Ruskeat saappaat

Atshiu!
Bongasin kuukausi takaperin Stockan kantisalesta Globalin ihanat mustat saappaat, joita oli pakko kokeilla. Ihastuin kuitenkin sen verran saman mallin ruskeaan versioon, että sellaiset oli pakko ostaa. Minulla ei aikaisemmin ollut ruskeita saappaita, joten ne olivat tervetullut lisä kenkävalikoimiini. Ihastuin etenkin kultaisiin vetoketjusomisteisiin (toisella puolella on huomaamaton oikea vetoketju) sekä mielenkiintoiseen mokkanahan ja nappanahan yhdistelmään. Olen ehtinyt käyttämään saappaita monta kertaa ja ollut niihin todella tyytyväinen, eli tämä seisomatyötä tekevä Pipru on hyvin tyytyväinen. 🙂 Tekisi hirveästi mieli käydä vielä ostamassa ne mustat saappaat, mutta se olisi ihan humputtelua, koska ostin juuri Hullareilta perus mustat nahkasaappaat. Jos kuitenkin sinä haluat kotiuttaa nämä itsellesi, kannattaa se tehdä viimeistään huomenna, ennen kuin kantsitarjous päättyy!

Jalkineista puheen ollen, tilasin Stockan nettikaupasta Icebugin nastalliset talvijuoksulenkkarit, mutta tänään tuli sähköposti, jossa ilmoitettiin tilaamani koon olevan loppu keskusvarastosta. Arvatkaa vaan harmittaako! 🙁 Oikeaa kokoa ei ole tavarataloissakaan, joten jään ilman Icebugeja. Täytyy siis liukastella koko talven tai lenkkeilyn sijaan jäädä sohvalle syömään suklaata.

Ps. Musta tuntuu, että ylitin just mielikuvitukseni rajoja, kun keksin tälle postaukselle todella mielenkiintoisen otsikon ”Ruskeat saappaat”. 😀

pipari

2 vastausta artikkeliin “Ruskeat saappaat”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta