Juoksuvaatteita talvea varten

Moikka!
Tein jokin aika sitten tilauksen Stadiumin nettikaupasta ja tilasin juoksua varten Crafit tuulen- ja sateenpitävän hiihtotakin (CRAFT W PXC STORM JKT) sekä North Facen vuorelliset talvijuoksutrikoot (W WINTER WARM TIGHT). Molemmissa koot osuivat onneksi oikein (ovat mitoitukseltaan normaalia kokoa), joten nyt nyt olen ainakin melkein valmis talven ulkotreenejä varten. 😉 Takkia ehdin kokeilla ensimmäisen kerran sunnuntaina, kun mittari näytti -5 aamulla. Takin alla oli juoksupaita ja se riitti hyvin vielä näin syksyllä, mutta onneksi takki on joustava, joten sen alle mahtuu useampikin kerros puseroita. Takki oli käytössä hengittävä ja todella joustava, joten voin olla hyvin tyytyväinen tähän hankintaa. Värikin on aika ihana. 😉 Juoksu muuten tössäsi 20min jälkeen hirveään niska-hartia-alueen kipuun, mutta kävelin loppumatkan ja tulipahan ainakin haukattua raikasta ilmaa heti aamusta.

Uusia juoksutrikoita en ole vielä käyttänyt, mutta ne ainakin sovittaessa tuntuivat todella mukavilta ja lämpimiltä päältä. Vyötärö on onneksi tarpeeksi korkea, jotta ei tarvitse kiskoa pöksyjä juostessa. 🙂 Viime talvena kävin muutaman kerran -10 pakkasilla lenkillä, mutta silloin jalat jäätyivät tavallisilla trikoilla, mutta onneksi nyt on kunnon talvitrikoot. 🙂 Alle tietenkin laitan vielä Craftin merinovillaisen kerraston, jota muuten suosittelen kaikille!

Craftin takin löydät täältä

North Facen juoksutrikoot löydät täältä

 

 

 

Nasukas, meidän kodin pienin asukas

Vielä pitäisi ostaa talvijuoksupipo sekä nastalliset talvijuoksulenkkarit. Stockalla olisi kanta-asiakastarjouksessa nastalliset IceBugit ja mietin pitäisikö ostaa ne. Nyt kun juoksu ei ole kulkenut yhtään, tuntuu hölmöltä edes tehdä mitään juoksuun liittyviä hankintoja. Toisaalta en voi luovuttaa ja enköhän jossain vaiheessa saa paikat kuntoon. Eilen teki niin kipeää hieronnassa, mutta no pain no gain…

Pahoittelut epätarkoista kuvista, otin posekuvat itselaukaisimella.

pipari

4 vastausta artikkeliin “Juoksuvaatteita talvea varten”

  1. Voin lämpimästi suositella noita IceBug kenkiä. Tosin itsellä ei ole juoksuun tarkoitetut, mutta viime talveksi ostin ja ovat olleet kyllä todella hyvät! Itsekin harkitsen tuota Stockan tarjousta hyödyntäväni, vaikka en edes varsinaisesti juokse.

    • Kiitos suosituksesta, mä tosiaan nyt ostin nuo IceBugit, koska kuulin niistä niin paljon hyvää. Ovat toki raskaan oloiset, mutta mielummim pysyn talvella pystyssä, kuin kaadun kevyillä kengillä. 🙂

  2. Ihania treenikamppeita! Itse ostin Haglöfsin villasekoitepipon tänä syksynä, on ollut ihan mahtava käytössä: lämmin, kevyt, hikeä siirtävä ja pinkki! Ainakin Sokokselta saa. Viime talven juoksutreenit eivät olisi olleet niin mukavia ilman nastakenkiä ja tuli lähdettyä lenkille useammin kun ei tarvinnut pelätä liukastumista. Itse päädyin Asicsin malliin, kun Icebugeissa ei ollut itselleni sopivaa pronaatiotukea.

    • Kiitos vinkistä, täytyy käydä testaamassa tuota pipoa. 🙂 Ostin IceBugit, jotta tulee varmasti pysyttyä pystyssä talvella. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta