Lukijatoive: Esittelyssä laukkuni

Huom! Uusintapostaus vuodelta 2011.

Laukkujeni esittely -postaus on ollut koko 3,5 vuoden blogihistoriani aikana toivotuin postaus kotipostauksen lisäksi ja vihdoin ajattelin toteuttaa tästä päivitetyn version. Olen myynyt monia laukkujani vuosien varrella, mutta näistä laukuista on muodostunut lemppareitani, enkä näitä myisi pois. Mitä yhteistä näillä laukuilla on? Ne ovat melkein kaikki yksivärisiä nahkalaukkuja ja sellaisia aionkin todennäköisesti ostaa tulevaisuudessa logolaukkujen sijaan. Minulla on ollut logolaukkuja, mutta kyllästyin niihin ja miellyin enemmän klassisiin nahkalaukkuihin.

En voisi kuvitella käyttäväni tekonahkaisia laukkuja, koska mielestäni ne eivät näytä yhtä kauniilta ja tyylikkäiltä kuin nahkalaukut. Mieluisimpia laukkuja ovat yksinkertaiset, yksiväriset ja hopeasolkiset keskikokoiset laukut. En näe tällä hetkellä huutavaa pulaa minkäänlaisesta laukusta, mutta ottaisin erittäin mielelläni Mulberryn Bayswater -laukun konjakinruskeana. Clutcheja omistaisin myös ilomielin enemmän, mutta onneksi voin aina vaihtelun vuoksi lainata siskoltani hänen upeita laukkujaan!

Btw, suosittelen säilyttämään merkkilaukuista kuitit (ota kopio), dustbagit, laatikot ja paperikassit, koska ne todistavat tuotteen aitouden ja tuovat eteenpäinmyynnissä lisäarvoa. Esimerkiksi sain jokunen vuosi sitten myytyä kolme vuotta vanhan Vuitton Speedyn 300 eurolla huuto.netissä ja maksoin siitä aikoinaan uutena 415 euroa, not bad!

Gucci

Tämä laukku on ehdottomasti yksi lempparilaukuistani ja sellainen, jota en koskaan antaisi pois. Kutsun tätä ”Samantha Jones laukuksi”, koska voisin nähdä juuri tämän tyylisen laukun hänellä. 🙂 Käytän tätä laukkua todella harvoin, koska usein minulla on yöelämässä päällä suht rennot vaatteet ja mielestäni tällainen laukku vaatii hieman siistimpää ja juhlallisempaa asua rinnalleen. Tämän olen ostanut Barcelonan Guccin liikkeestä.

Burberry

Tämän laukun olen ostanut muutama vuosi sitten Barcelonan Burberryn liikkeestä ja se on edelleen todella hyvässä kunnossa. Pidän sen rennosta, mutta siististä lookista ja tätä olen käyttänyt niin city- kuin baarilaukkuna. Laukkuun mahtuu juuri sopivasti vesipullo, lompakko, kännykkä ja avaimet.

 

Burberry

Tämä laukku taitaa olla seitsemän vuotta vanha ja ostimme silloin samanlaiset sisoni kanssa Stockmannilta. Tätä laukkua käytin aikoinaan todella paljon, mutta nykyään tulee käytettyä aika harvoin, koska se on aika epäsiistin näköinen. Olen kantapään kautta oppinut, että vaaleaa nahkalaukkua ei kannata hankkia, koska käytönjäljet näkyvät rumasti. :/ Pidän silti tästä laukusta, koska se on todellinen tilaihme ja ihanan iso.

Miu Miu

Tätä laukkua olen rakastanut siitä lähtien, kun näin sen ensimmäisen kerran, enkä koskaan antaisi sitä pois! Ehdottomasti yksi parhaista tekemistäni ostoksista! Käytän tätä todella paljon ja se menee niin city- kuin koululaukkuna. Parasta laukussa on tilavuus ja pitkä yliolanhihna. Tämä laukku on Miu Miun klassikkomalli, jota valmistetaan joka sesonki eri väreissä ja eri nahkapinnalla. Laukku on  Nina’s -liikkeestä Helsingistä.

Miu Miu

Tämä laukku on ihana, mutta valitettavasti vaaleassa värissä näkyy käytönjäljet, joten laukku on mennyt hieman epäsiistin näköiseksi. Onneksi tämä nahka on muutenkin ”elävän” näköistä, joten naarmut eivät näytä niin pahoilta. Tykkään tässä laukussa sen kätevästä citylaukku koosta, söpöistä rusetti yksityiskohdista ja yliolanhihnoista. Miinusta laukku saa vetoketjun puuttumisesta. Laukku on  Nina’s -liikkeestä Helsingistä.

 

Miu Miu

Tätä clutchia käytän lähes aina baarissa, sillä musta väri käy kaikkien asujen kanssa ja tätä on kätevä kantaa kädessä tai roikottaa ranteessa. Rakastan rypytystä ja nahan hieman kiiltävää pintaa. Laukku on  Nina’s -liikkeestä Helsingistä.

Lacoste

Tämä laukku on sellainen rento messenger bag, jota käytän vähän milloin mihinkin tarkoitukseen. Joskus se menee treenikassina, toisinaan matkakassina viikonloppumatkalle jne. Laukku on Helsingin Lacosten liikkeestä.

 

Lacoste

Tämä laukku on jättikokoinen weekend bag -laukku, jonka otan aina matkoille mukaan tai lyhyemmille viikonloppureissuille. Rakastan nahan kulunutta lookkia ja muutenkin tämä on mielestäni matkustamiseen tyylikäs valinta. Sopii yhteen toisen Lacosten laukkuni ja Samsoniten ruskean matkalaukkuni kanssa. Laukku on Helsingin Lacosten liikkeestä.

 
 

Longchamp

Ostin tämän laukun koulukäyttöä varten talvella Helsingin Longchampin liikkeestä. Tämä on täydellisen kokoinen koululaukuksi, tähän mahtuu kansio ja kaikki muu tarvittava. Olen sen verran ihastunut tähän malliin, että voisin ottaa sen myös punaisena ja mustana.

Longchamp

Pidän tässä laukussa krokokuviosta ja kauniista tummanruskeasta sävystä. Laukku on malliltaan klassinen ja tyylikäs, mutta hivenen liian pieni koululaukuksi ja liian suuri citylaukuksi, joten käytän tätä vain silloin tällöin. Laukku on ostettu Stockmannilta.

 
 

Longchamp (narikkalaukut)

Näitä laukkuja kutsun ”narikkalaukuikseni”, koska käytän niitä vain baari-iltoina. Otan baariin aina vaihtokengät mukaan, mutta en uskalla jättää narikkaan arvokkaampia laukkujani, kun sen sijaan nämä uskallan jättää narikkatyöntekijöiden armoille. Mielestäni nämä Longchampin laukut eivät ole kauniita, tosin ennen olin eri mieltä ja kaiken lisäksi toisesta on lähtenyt nappi irti ja toisessa on vetoketju rikki.

+bonuksena siskolta lainassa Guccin laukku

Siskollani on hyvin samanlainen maku laukuissa, joten lainaan häneltä mielelläni laukkuja. Tämä laukku on ostettu Rooman Guccin liikkeestä.

 
 
Mitäs tykkäätte, kelpuuttaisitteko jonkun näistä itsellenne? 🙂 Minkälaisista laukuista te tykkäätte?
pipari

6 vastausta artikkeliin “Lukijatoive: Esittelyssä laukkuni”

  1. Noista sun kasseista voisin kotiutta ton mustan Burberryn nahkalaukun…jos ikinä tahdot siitä luopua niin täältä löytyy yksi potentiaalinen ostaja! 😉 Mulla on clutcheja pilvin pimein, mutta nyt olis haussa ruskea arkilaukku 🙂 Pohdin Longchampia, Vuittonia ja Furlaa, mutta ensin olis säästeltävä parit reissurahat! 🙂

  2. Hei!
    Minä olen etsiskellyt Longchampin laukkua camelin tai taupen värissä mutta en ole löytänyt. Stockmannilla ei ole niitä verkkomyynnissä. Asun pienellä paikkakunnalla eikä missään lähettyvillä ole tämän merkin laukkuja. Huutonetissä on myynnissä, mutta oikeaa väriä ei löydy kuin olan yli menevällä hihnalla, enkä tiedä ovatko ne varmasti edes aitoja. Mistä voisin kysellä?
    Kiitos jos vastaat

    • Kannattaa soittaa M-Boxiin tai Longchampin omaan liikkeeseen ja kysyä, jos heiltä voisi tilata laukun? 🙂

  3. Valkoiset nahkalaukkusi saisit helposti puhtaaksi le chat saippualla tai nahanpuhdistusaineella 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta