Torstai

Moi!
Tänään kävin aamulla hulluttelemassa, mutta en sortunut turhiin houkutuksiin, vaan ostin Asicsin tekniset juoksusukat ja Marie Meilin urheiluliivit. En ole vieläkään löytänyt sopivia liivejä, joten ostin nämä väliaikaiseen käyttöön, koska hinta oli vain 10.90e! Nämä menevät takaa ristiin, joten istuvat paremmin. Ainakin Jumbon Stockalla oli noita vielä jonkin verran jäljellä, jos kiinnostaa. 🙂

 

 

Illalla kävin spinnailemassa ja vitsit, että tuli kuuma, kun jouduin polkemaan pitkät housut jalassa. Caprit eivät olleet ehtineet kuivua ennen tuntia ja harmittelin, etten ole vielä ostanut Better Bodiesin capritrikoita. Spinningissä tulin miettineeksi mitä kaikkea liikuntaan liittyviä ostoksia mun pitäisi tehdä. Treenivarusteisiin saa kyllä upotettua hirveät määrät rahaa ja en edes uskalla miettiä paljonko uusi suksipaketti maksaisi, jos innostuisin talvella hiihtämisestä (saattaisi tehdä hyvää selän jumeille). En ollut ennen mikään välineurheilija ja vielä pari vuotta sitten omistin vain muutaman treenivaatteen. Jossain vaiheessa kuitenkin tutustuin teknisiin materiaaleihin ja opin arvostamaan niiden merkitystä urheilusuorituksessa. Nyt tuntuu todella hassulta, että joskus juoksin pitkiäkin matkoja tavallisilla sukilla, jolloin lopputuloksena oli rakkuloita ja yleistä epämukavuutta jaloissa. Onneksi kokeilin teknisiä sukkia, koska ne oikeasti tukevat jalkaa, eivät hierrä ja hengittävät käytössä.
Ostoslistaa:

 • Spinningkengät
 • Talvijuoksulenkkarit
 • Sykemittari 
 • Tekninen talvijuoksupipo
 • Capripituiset treenitrikoot
 • Lyhytvartisia teknisiä sukkia 5kpl
 • Paksuja teknisiä juoksusukkia 3kpl
 • Kunnolliset urheiluliivit 2kpl
 • Pitkät kompressiosukat tai säärystimet
Älä ala mulle 😀 😀

Liikuntasaldo 23-29.9 (lepoviikko)
To: Spinning 55min

Liikuntasaldo 30.9-6.10
Ma: Sali (takareidet-pakarat-vatsa)
Ti: Bodypump 55min
Ke: Kävelylenkki 2,5h
To: Spinning 55min
Pe: Porrastreeni 45min+juoksu 10min (5krt ylös=2130 askelta)
La: Spinning 55min
Su: SatsCorePulse 55min

 
pipari

2 vastausta artikkeliin “Torstai”

  • Kyllä, ovat ehdottomasti parhaat joita olen kokeillut. En vain tiedä saako niitä muualta, kuin Stockalta Hullujen Päivien aikaan. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta