Hullareilta klikattua

Mä en saanut nukuttua kunnolla viime yönä ja heräsinkin 1,5 tuntia ennen herätystä. Mua jännitti niin paljon Hullujen Päivien ”nopeet syö hitaat” nettishoppailu ja odotinkin nettikaupan avaamista koneen ääressä jo klo 7.45. 😀 Mä oon jo pari vuotta etsinyt konjakinruskeaa nahkalaukkua ja kun huomasin Hullareiden esitteessä Michael Korsin Fulton -laukun, olin niin inoissani! Olen hypistellyt laukkua aikaisemmin Stockalla, mutta nyt hinta oli sen verran edullinen nahkalaukulle, että päätin ostaa sen.

 

Tarvetta oli myös perus mustille nahkasaappaille, koska nykyiset saappaani alkoivat haisemaan ihan kellarille kesäsäilytyksen aikana, eikä haju lähde pois. 🙁 Globalin nahkasaappaat istuvat jalkaani hyvin, joten laitoin nekin Hullareiden muistilistaan. Lisäksi halusin ostaa Korsin nahkanilkkurit, joita en oikeastaan tarvi, mutta olin kaivannut kenkävalikoimiini matalakorkoisia nilkkureita.

No kuinkas sitten kävikään? Nettikaupan avautuessa klo 8 yritin siirtää kaikki muistilistalla olevat tuotteet ostoskoriin, mutta se ei jostain syystä onnistunutkaan. Jouduin siis poimimaan kaikki tuotteet uudestaan, mutta päätin ostaa ensin Korsin laukun, koska se oli tärkein. Kädet täristen täytin osoitetietolomaketta ja olin ihan varma, että laukku loppuu kesken maksuprosessin. Olin niin iloinen, kun sain oston päätökseen ja laukku oli minun!!! 🙂 Ihan kuin olisin ollut 5v Pipari jouluna! 🙂 Tämän jälkeen etsin nilkkurit ja saappaat kuvastosta ja siirsin ne ostoskoriin, mutta kesken ostoksia nilkkurit oli myyty loppuun koossa 41. Klikkasin hädissäni koon 40 ostoskoriin ja sain ne sekä saappaat ostettua. Nilkkurit ovat mulle todennäköisesti liian pienet, joten jos näin pääsee tapahtumaan, voin myydä ne eteenpäin jollekkin (nopeimmalle), joka ei ehtinyt saamaan omiaan. Koko on siis 40 (US koko 9,5). Mielummin myyn ne suoraan jollekkin, kuin että palautan ne Stockalle, koska ilmeisesti kamppistuotteet eivät mene enää takaisin myyntiin. 🙂

Huomenna tulisi myyntiin Adidaksen talvijuoksutrikoot, jotka mua kiinnostais, mutta kuvan perusteella ne eivät ole täyspitkät. Mitä järkeä on tuon mittaisissa talvitrikoissa vai onkohan kuvassa väärät trikoot?

Kuva Stockmann.fi

Olipa mulla jännä aamu, Hullut Päivät tuo ehkä vähän liika jännitystä mun elämään. 😉

 
 

pipari

2 vastausta artikkeliin “Hullareilta klikattua”

  1. Moikka!
    Jos ne korsin nilkkurit eivät sulle sovi niin oisin halukas ostamaan kun en ehtinyt saamaan ja ovat just mun kokoa. Laita viestiä s-postiin jos näin käy 🙂
    [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

 
Tykkää jutusta